Reviewed: 4 years ago (23/09/2022)

Prima, heel gezellig

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw verblijf in ons resort en wat is het fijn dat u heeft genoten van een heel gezellig verblijf.

Mogen wij alstublieft uw uitgebreide toelichting over uw badkamer met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een directe oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Reviewed: 4 years ago (22/09/2022)

goed tevreden

Geachte gast,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent.
Wij verwelkomen u graag nog een keer in Preston Palace.

Marjon

super,alles goed geregeld

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 09/2022

Heerlijk hotel met vele mogelijk heden .
Door mijn gezondheid (nieuwehartklep)kon ik nog niet overal van genieten helaas .
We hadden bij aankomst een prachtige kammer met uitzicht en 2 wastafels
Was te ver lopen voor mij naar de lift .
Later andere kamer gekregen bij de lift .viel wat tegen ,klein .geen uitzicht en kon mijn rollator moeilijk kwijt.
Hoop het ooit nog eens over te doen als mijn gezondheid beter is

Geachte gast, wat goed om te horen dat u ons hotel als heerlijk heeft ervaren, jammer van de hotelkamer, als u de volgende keer een boeking gaat maken kunt u altijd tegen essentiekosten een voorkeur uitspreken. Wij wensen u veel succes en sterkte met uw gezondheid en zien u graag terug in Preston Palace, met vriendelijke groet Femke
Date of experience: 09/2022

Toppie best naar ons zin gehad

Geachte gast, wat goed om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf, we zien u graag nog eens.
Date of experience: 09/2022

We komen al jarenlang bij jullie en het bevalt perfect. Alleen het meubilair is jammer genoeg niet geschikt voor stevige mensen. In 2018 waren er net nieuwe stoelen waar ik gelukkig met gemak op kon zitten. Nu kon ik op meerdere plekken niet op de stoelen zitten wat je beperkt in ruimte waar je graag wilt zijn. De 1e avond was ik daar erg verdrietig om wat een stempel op de vreugde drukte. Mede omdat dit eerst de laatste x was van overnachten bij jullie, vanwege een maagverkleining volgende maand is het een lange tijd niet mogelijk om " normaal" te eten waardoor het dan wel te duur wordt.

Geachte gast,
Wat fijn dat het u altijd perfect bevalt. Jammer inderdaad van het meubilair, met nieuwe aanschaf gaan wij hier zeker rekening mee houden.
Maar zeer waarschijnlijk heeft u na uw maagverkleining hier geen last meer van. Wij wensen u veel succes met de operatie en zien u graag nog eens.

Top echt vakantie gevoel

Geachte mevrouw Z,
Dat vakantie gevoel daar doen wij het voor.
Graag tot ziens.
Date of experience: 09/2022

Mooi groot zwembad met veel diverse activiteiten. De sfeer is goed, alleen vond ik het iets te donker. Het had iets lichter gemogen.

Geachte gast,
Wat fijn dat u de sfeer als prettig heeft ervaren. Een groot gedeelte van ons aanbod is uiteraard binnen, dat kan soms donker ogen, dat snappen wij volkomen.
Maar gelukkig schijnt hier altijd de zon in Preston Palace. Wij zien u graag nog eens.
Hartelijke groet, Femke
Date of experience: 09/2022

wij waren ivm ons 45 jarig huwelijk 2 dagen bij jullie met 16 pers in de leeftijd van 65 tot 3 jaar er was werkelijk voor iedereen wat te doen het is ons prima bevallen voor herhaling vatbaar

Van harte gefeliciteerd met uw 45-jarig huwelijk en hartelijk dank voor uw prachtige 97% waardering van uw verblijf.
Wat fijn om te lezen dat uw verblijf naar wens is geweest!!
Wij hopen u als zeer gewaardeerde gast, in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 09/2022

Van binnenkomst tot weg gaan alles perfect verzorgd

Hartelijk dank voor uw geweldig prachtige 100% waardering van uw verblijf.
Wat fijn om te lezen dat uw verblijf naar wens is geweest!!