By Richard Van Akkeren
Reviewed: 2 weeks ago (05/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Heel erg leuk en ontspannen.
Goed en lekker eten.
Leuke ontspanningsmogelijkheden

Geachte heer van A,

Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast!

Estel
By Cees en Helen van Bijsterveld
Date of experience: 03/2025

We vonden het weer super fijn bij jullie te zijn. We voelen ons altijd heel welkom bij jullie en het personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. De boekings procedure is wel wat ingewikkeld, want als je online boekt kan je niet meteen een kamer voorkeur nummer aangeven. Je moet eerst boeken en betalen, en kan pas dag later een essentie opgeven. Verder misten we vaak de film, omdat de tijd lastig was. Zou het een idee zijn om de film continue te draaien, dus doorlopend met herhaling? Dan is het altijd ook gezellig in de bios. ;-)

Beste heer / mevrouw van B,

Hartelijk dank voor uw feedback en een mooie beoordeling van 87%.

Fijn om te vernemen dat jullie verblijf over het algemeen goed was. We nemen uw punten van feedback over de kamervoorkeur en bioscoop zeker mee om te verbeteren. U kunt uiteraard ook telefonisch een boeking maken, zodat u de kamervoorkeur gelijk kan doorgeven aan ons.

Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.

Estel
By M. Verbeek-Nijkamp
Date of experience: 03/2025

Het is netjes en schoon. Vriendelijk personeel.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 87% en uw positieve review.
Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als gewaardeerde gast.

By willem middendorp
Alone

o.k. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 80% en uw positieve review.

By M. Feenema
Date of experience: 03/2025

Als regelmatige bezoeker voelt het steeds een beetje als thuis komen. De show van Puk & Poly is leuk in elkaar gezet en de goochel show van Nigel Otermans was fantastisch.
Het is mooi te zien dat Preston Palace blijft vernieuwen. de nieuwe bowlingbanen zijn prachtig en de volgende verrassing is alweer in aanbouw.

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93% en uw vriendelijke, positieve reactie.

By Beljaars
Date of experience: 04/2025

Wij hebben een prima verblijf gehad

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 87% en uw vriendelijke, positieve reactie.

Date of experience: 03/2025

Anlässlich meines Geburtstages und unserer Silbernen Hochzeit haben wir eine Woche im Preston Palace verbracht.
Allgemein war eigentlich alles okay, wenn man ein Problem hatte wurde einem sofort geholfen. Die Verständigung war für mich nur etwas schwierig, da ich kein Niederländisch spreche, auch Hinweisschilder oder Speisekarten musste ich mir immer erst irgendwie übersetzen.
Wir hatten mit der Lage des Zimmers sehr viel Glück gehabt und nur in der letzten Nacht war es ziemlich laut, weil die Nachbarn noch bis nach 3:00Uhr gefeiert haben auf ihren Balkon.
Das Essen war auch sehr lecker und abwechslungsreich, nur das A la Carte in Midtown war nicht so gut. Wir haben lange gewartet bis endlich mal ein Kellner kam den wir dann gefragt haben ob wir bestellen könnten. Das Essen hat aber nicht wirklich geschmeckt.
Zum Glück gibt es ja immer irgendwas leckeres am Counter.
Also verhungern muss man nicht. Am leckersten war es bei Pizza van Enzo, die Kellner waren mega freundlich schnell und das Essen hat fantastisch geschmeckt.
Was mich auch ein wenig gestört hatte war das egal wo man gesessen hat immer die leeren Gläser oder Geschirr schnell abgeräumt wurde, aber es wurde versäumt über die Tische zu wischen, deswegen musste man ein bisschen aufpassen wo man sich hinsetzt.
Das Freizeitangebot war super es gab viel zu tun und wir hatten jede menge Spaß.
Das Schwimmbad war auch sehr schön, nur der Umkleideraum war sehr kalt. Im Becken musste man halt ein bisschen aufpassen das die Kinder einen nicht auf den Kopf springen.
Alles in allem ein super Urlaub!!

Sehr geehrte Herren/Frauen,

Vielen Dank, dass Sie uns dieses umfassende Feedback gegeben haben und die schöne Bewertung von 80%.
Es ist schön zu hören, dass Sie zu einem so besonderen Anlass wie Ihrem Geburtstag und Ihrer Silberhochzeit eine angenehme Erfahrung gemacht haben. Es ist toll, dass das Essen, die Lage des Zimmers und der allgemeine Service Ihren Aufenthalt zu etwas Besonderem gemacht haben.

Es tut uns jedoch leid zu hören, dass die Kommunikation aufgrund der Sprachbarriere schwierig war und dass Sie mit dem Aufenthalt im Midtown weniger zufrieden waren. Wir werden Ihre Anmerkungen zu den langen Wartezeiten und der Qualität des Essens auf jeden Fall aufgreifen, um unseren Service weiter zu verbessern. Es ist schön zu wissen, dass es an der Theke immer etwas Leckeres gab.

Nochmals vielen Dank für Ihre Anregungen, und wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen, um ein noch besseres Erlebnis zu haben!

Mit gastfreundlichen Grüßen,
By Hanan
Date of experience: 04/2025

لقد كان رائع جدا ويسمح للمحجبات بالسباحه والفندق والموظفون رائعون جدا لقد استمتعت كثيراانا واسرتي

Beste heer / mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw leuke positieve reactie en een mooie beoordeling van 100%.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.

عزيزي السيد/السيدة هـ,

شكراً جزيلاً لك على تعليقك الإيجابي الرائع وتقييمك الجميل بنسبة 100%.
نأمل أن نرحب بكم مرة أخرى في منتجعنا في المستقبل.
نأمل أن نراكم قريباً!

مع أطيب التحيات,
إيما
Date of experience: 04/2025

Wij komen reeds meer dan 20 jaar bij PP en zijn altijd heel tevreden. Sinds enkele jaren moet ik glutenvrij en lactosevrij eten en ben steeds zo blij hoe de koks mij altijd erg verwennen.
Ben die menen ook zeer dankbaar. Verder zijn alle medewerkers van PP zeer vriendelijk en behulpzaam.
Fam . Brummer

Beste familie B,

Hartelijk dank voor uw fijne positieve feedback en mooie beoordeling van 87%.
Fijn te mogen vernemen dat jullie al meer dan 20 jaar tevreden zijn en dat onze koks en andere collega's jullie verblijf altijd speciaal maken.
Wij kunnen het erg waarderen dat u de tijd hebt genomen om dit te delen. En wij zullen uw complimenten ook zeker doorgeven aan het team.
Jullie zijn altijd van harte welkom!

By Arie Steenhoek
Date of experience: 03/2025

Wij hebben deze drie dagen met veel plezier doorgebracht. Voor elk wat wils.

Beste heer S,

Hartelijk dank voor uw leuke positieve reactie en een mooie beoordeling van 97%.
Fijn te mogen vernemen, dat u veel plezier heeft gehad. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in ons Resort.