Reviewed: 2 weeks ago (05/06/2026)
Date of experience: 05/2026

Goed lekker gegeten en mooie kamer

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u lekker heeft gegeten en tevreden was over uw kamer.

Wij waarderen uw positieve feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

Lisa
Date of experience: 06/2026

Ben heel erg teleurgesteld. De douche cabine zat verstopt. Een aantal keren gebeld ervoor pas half 1 nacht werd opgelost . En vond heel erg jammer en niet serieus genomen

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u de behulpzaamheid van onze receptiemedewerkers, het ontbijt, het diner, het zwemparadijs en onze app positief heeft beoordeeld.

Wij vinden het jammer dat uw verblijf niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Graag willen wij uw ervaring met de betreffende afdelingen doornemen. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer en kamernummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 05/2026

Prima hotel. Niets op aan te merken

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te zien dat u uw verblijf zo positief heeft gewaardeerd.

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk verblijf.

Tim
By Stefanie
Date of experience: 05/2026

Ik vind het veels te duur voor wat je krijgt.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden was over uw kamer, de service en de hygiëne tijdens uw verblijf. Ook waarderen wij het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen en suggesties met ons te delen.

Ons all-inclusive aanbod bestaat uit meerdere restaurants. Door vooraf met reserveringen te werken, kunnen wij zoveel mogelijk gasten laten genieten van het restaurant van hun voorkeur en streven wij ernaar iedereen een prettige eetervaring te bieden.

Daarnaast willen wij graag toelichten dat ons subtropisch zwemparadijs ook toegankelijk is voor daggasten. Om die reden valt de snackmuur buiten het all-inclusive concept. Wij begrijpen dat hierover verschillende verwachtingen kunnen bestaan.

Bedankt voor uw feedback. Deze nemen wij mee in onze evaluaties.

Date of experience: 05/2026

Nette kamers, erg leuke activiteiten, en geweldig zwembad!
Het eten in de restaurants zijn erg matig.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van de nette kamers, de leuke activiteiten en ons subtropisch zwemparadijs. Ook uw complimenten over de schone omgeving, de oplettende medewerkers en de fijne wellnessfaciliteiten waarderen wij enorm. Leuk dat de glijbaan met tijdsregistratie ook bij de kinderen zo in de smaak viel!

Daarnaast is het prettig om te lezen dat u tevreden was over de kamer en onze app. Uw opmerkingen over het ontbijt en diner nemen wij uiteraard mee in onze evaluaties. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze met ons te delen.

By R. Ramsanjhal

Geachte Preston Palace,
Naar aanleiding van uw verzoek om ons verblijf bij Preston Palace te beoordelen, willen wij graag onze ervaringen met jullie delen.

Het betreft het verblijf van zaterdag 30 mei 2026 tot en met zondag 31 mei 2026 van de volgende gasten:
- Hoofdboeker: Dhr. R. Ramsanjhal
- Dhr. A. Ramsanjhal
- Dhr. A. Lakhisaran
- Dhr. K. Kalpoe

Helaas moeten wij aangeven dat ons verblijf in het algemeen niet goed is bevallen. Gezien de reputatie van Preston Palace en onze eerdere ervaringen hadden wij hogere verwachtingen.

Positief punt :- Het ontbijt was goed verzorgd en naar tevredenheid.
Verbeterpunten: - De snacks gedurende de dag waren zeer beperkt. Het aanbod bestond voornamelijk uit salades, nootjes en koude gerechten.- Het diner viel tegen. Er was weinig variatie in het aanbod, het vlees was smaakloos, de patat was koud en de fritessaus was op.- Ook de geserveerde kokosrijst tijdens het diner is ons slecht bevallen. Na consumptie hiervan hebben enkele gasten lichamelijke klachten ondervonden, hetgeen een extra negatieve invloed heeft gehad op onze verblijfservaring.- De avondsnacks waren pas vanaf 22.00 uur beschikbaar.- Het ijsassortiment was beperkt tot waterijs. Tijdens eerdere bezoeken waren er ook chocolade-ijsjes (zoals Magnum) en softijs beschikbaar.- De hotelkamer was in orde, maar de badkamer liet te wensen over. Het toilet spoelde slecht door en het water in de douche liep onvoldoende weg.

Tijdens het diner op zaterdagavond 30 mei hebben wij onze opmerkingen over het beperkte aanbod besproken met een chef-kok, waarvan wij de naam helaas niet hebben genoteerd. Hij gaf aan dat hij dit zou terugkoppelen aan de keukenafdeling. Wij vernemen graag of deze melding bij u bekend is en of hier intern opvolging aan is gegeven.

Daarnaast hebben twee van onze gasten Preston Palace eerder bezocht. Destijds werd
aangegeven dat verbeteringen zouden worden doorgevoerd. Mede op basis daarvan is besloten opnieuw een verblijf te boeken. Helaas hebben wij tijdens dit recente bezoek nauwelijks verbeteringen kunnen constateren, waardoor het verblijf opnieuw niet aan onze verwachtingen heeft voldaan.
Ter verificatie verwijzen wij naar de volgende eerdere boekingen:- Familie S. Lakhisaran – Ramsanjhal, verblijf op 9 juni 2025- Familie S. Kalpoe – Sukai, verblijf in februari 2026
Wij verzoeken u vriendelijk na te gaan of de destijds gemelde aandachtspunten bij u bekend zijn en welke acties daarop zijn ondernomen.

Gezien de genoemde tekortkomingen en het feit dat wij juist op basis van eerdere toezeggingen opnieuw voor Preston Palace hebben gekozen, stellen wij een inhoudelijke reactie op prijs. Daarnaast vernemen wij graag welke passende tegemoetkoming of compensatie u kunt aanbieden. Gezien onze teleurstellende ervaring zouden wij het op prijs stellen indien u de mogelijkheid ziet om ons verblijf, onder gunstigere voorwaarden, opnieuw te laten ervaren. Onze voorkeur gaat nadrukkelijk uit naar een klantgerichte oplossing in onderling overleg. Wanneer een passende compensatie wordt geboden die recht doet aan onze ervaringen, zijn wij bereid de kwestie als afgerond te beschouwen en zullen wij geen verdere stappen ondernemen.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet en hopen dat onze feedback zal bijdragen aan concrete verbeteringen binnen uw organisatie.

Dhr. R. Ramsanjhal (hoofdboeker)
Namens:
Dhr. A. Ramsanjhal
Dhr. A. Lakhisaran
Dhr. K. Kalpoe

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wat jammer om te lezen dat u uw verblijf niet prettiger heeft ervaren, zeker omdat u op basis van eerdere ervaringen opnieuw voor Preston Palace heeft gekozen. Fijn dat het ontbijt naar tevredenheid was, maar wij begrijpen uit uw review dat uw verblijf niet volledig heeft aangesloten bij uw verwachtingen.

Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting, boekingsnummer en kamernummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Date of experience: 05/2026

Het was een heel prettige ervaring

Geachte heer / mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Fijn om te mogen lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!

Date of experience: 05/2026

Fijn verblijf met schone kamer en goed eten.

Geachte heer / mevrouw ten H,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw complimenten. Fijn om te vernemen dat u heeft genoten, daar doen we het voor.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!

By Annelies
Date of experience: 05/2026

Personeel is zeer vriendelijk, eten is goed. Qua bands moet je echt geluk hebben of het leuk is.

Beste mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87% en uw complimenten over ons personeel en het eten. Fijn om te lezen dat u hiervan heeft genoten.

Muzieksmaak blijft natuurlijk persoonlijk, daarom bieden wij een gevarieerd programma aan. Hopelijk zit er bij een volgend bezoek een band tussen die helemaal bij uw smaak past.

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel. Graag tot ziens!

By Lester Guldemond
Date of experience: 05/2026

Goed hotel, leuk gezellig en goed ingericht

Beste heer G,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Fijn om te mogen lezen dat u ons hotel als gezellig en goed ingericht heeft ervaren, daar doen we het voor!

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!