Date of experience: 08/2022

Kids waren tevreden en waren met een glimlach beide dagen. Verlenging tot 19 uur was een misser. Alles gesloten en niks beschikbaar

Beste meneer K,

Bedankt voor uw kritische beoordeling. Wat fijn dat uw kinderen hebben genoten!

We vinden het daarnaast jammer om te horen dat uw verblijf niet geheel aan de verwachtingen heeft voldaan.
Wij hebben verschillende restaurants waaruit u kunt kiezen tijdens uw all-in verblijf zoals Ribbleton (buffet), Peppermill of San Remo (à la carte). Bij drukte kan het voorkomen dat uw gewenste tijd in een specifiek restaurant niet meer beschikbaar is, maar wij hebben altijd plek voor iedereen om te dineren. U hoeft hiervoor zeker niet tegen een toeslag bij onze Bistro de Heerlijkheid te dineren.

Daarnaast is er ook overdag tijdens uw verlenging van alles te doen in Preston Palace. U kunt zich vermaken met de spelfaciliteiten zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart, onze indoor kermis Boardwalk (tijdens de vakantie geopend vanaf 14.00 uur), de bioscoop en het zwemparadijs Riviera (geopend vanaf 9.00 uur s ochtends).

Uw opmerkingen over de hygiëne en duidelijkere uitleg over de faciliteiten nemen wij uiteraard mee in ons werkoverleg.
We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort.

Date of experience: 08/2022

Gute Zimmer, gutes Essen, gemischtes Publikum und gute Stimmung, es Schienen alle Zufrieden zu sein

Sehr geehrter Herr / Frau,

Vielen Dank, dass Sie uns mitgeteilt haben dass Ihr Aufenthalt gut war.

Wir danken Ihnen für Ihren Besuch und Ihre schöne Bewertung. Bis bald im Preston Palace!

Date of experience: 08/2022

Heerlijk zoals vroeger. Persoonlijk kleine aanpassingen voor een nieuwe geweldige indruk.

Geachte heer D,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Goed en voldaan

Geachte mevrouw/heer K,

Date of experience: 08/2022

Onze algemene ervaring was 1 keer en nooit meer. Hoewel we erg genoten hebben van de kermis en in de avond het hotel super gezellig was. Was het overdag helaas niet zo leuk. Het eten viel erg tegen. De kamer was te warm waardoor we zijn weggegaan omdat slapen onmogelijk was. De werknemers daar in tegen zijn echt heel beleeft en heel aardig ook de kok heeft voor ons iets gemaakt zodat we toch nog wat te eten hadden.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling en het compliment voor onze collegas!

We vinden het jammer om te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan.
Het wat in de periode van uw verblijf inderdaad erg warm in Nederland. Een airconditioning was tijdens deze mega extreme omstandigheden een welkome verkoeling. Een groot deel van de hotelkamers (vierde etage, alle Suites en de nieuwe hotelvleugel met Royal hotelkamers en Suites) zijn van airconditioning voorzien. De rest van onze kamers beschikken inderdaad over een ventilator om voor wat verkoeling te zorgen. Wanneer u bij een eventueel volgend verblijf specifiek airconditioning op uw hotelkamer wenst, vragen wij u om na uw online boeking contact op te nemen met de Afdeling Reserveringen via 0546-542121 of reserveringen@prestonpalace.nl.

Uw opmerkingen over het eten nemen wij uiteraard mee in onze werkbespreking en we hopen u in de toekomst alsnog opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 08/2022

Ervaring was goed alleen de liften zijn erg langzaam.

Geachte mevrouw/heer A,

W zullen uw feedback meenemen!
Heel graag tot ziens.

Date of experience: 08/2022

Je hebt preston palace vrij snel gezien. Meer aanbod zou fijn zijn. En qua eten is variatie of meer keuze fij

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling.

De buffetten in het hotelrestaurant en uitgaanscentrum zijn met zorg samengesteld. Wij weten veel van de ingrediënten en bereiding van de gerechten, echter kunnen wij u geen 100% garantie geven over de aan/afwezigheid van allergenen.
Wij raden u daarom aan om bij een volgende boeking de dieetwensen (zoals bijvoorbeeld een glutenvrije-, gistvrije-, lactosevrije- of een vegetarische levensstijl) alvast door te geven aan de afdeling Reserveringen. U kunt zich tijdens uw verblijf vervolgens melden bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan dan direct met uw speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor u.

Daarnaast is er van alles te doen tijdens uw verblijf in Preston Palace! U kunt zich vermaken met de spelfaciliteiten zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart, onze indoor kermis Boardwalk, de bioscoop, het zwemparadijs Riviera en elke dag hebben wij een leuk (avond)entertainment programma. We hopen dat u van alle faciliteiten heeft kunnen genieten!

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 08/2022

algemene ervaring was goed.

Leuk relax mooi gezellig
Grappig en leuk

Geachte mevrouw/heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

Voldoende. Entertainment goed. Eten, wat minder.

Beste meneer/mevrouw,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw uitgebreide en positieve beoordeling.
Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was en u heeft genoten van de entertainment. We zullen uw opmerkingen over het eten en de restaurants meenemen in onze werkbespreking.

Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen!