Date of experience: 08/2022

Ik vond het voor de verbouwing beter
Je kon op verschillende tijden een snackje pakken. De wok is weg erg jammer en zo vondt ik het over het algemeen wel wat minder.

Beste meneer S,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring.

Wat leuk dat u al vaker bij ons bent geweest en ook nu wederom heeft genoten. Wij blijven ons aanbod vernieuwen, zo is er een nieuwe Foodplaza gecreëerd waardoor à la carte dineren ook tot de all-inclusive mogelijkheden behoort. Wij kunnen ons uiteraard voorstellen dat het voor u als 'vaste gast' even wennen is, maar wij wijzen u graag de weg. Vraagt u ons gerust!

Date of experience: 08/2022

Leuke ervaring voor een keer.

Geachte mevrouw/heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

Het verblijf was top, we hebben echt genoten!

Geachte mevrouw/heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

Fantastisch voor de harhaling vatbaar

Geachte mevrouw/heer K,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

We hebben 2 hele fijne dagen gehad bij preston palace. Bedankt voor u gast vrijheid.

Geachte heer J,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Goed en een aanrader.
Maar bij de restaurant kan het wel verbeterd worden de service

Geachte mevrouw/heer,

We zullen uw feedback over de service meenemen.

Geweldig
Leuk en tevreden

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

Het is ons tegengevallen, we hadden 2 pubers bij die zich niet echt konden vermaken omdat ze een hoop te kinderachtig vonden

Beste mevrouw van A,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We vinden het jammer om te horen dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Er zijn veel activiteiten voor alle leeftijden, er is voor elk wat wils! U kunt zich vermaken met de spelfaciliteiten zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart, onze indoor kermis Boardwalk, de bioscoop, het zwemparadijs Riviera en elke dag hebben wij een leuk (avond)entertainment programma. Heeft u alle faciliteiten uit kunnen proberen? We nemen uw tip in elk geval mee in onze werkbespreking.

Super leuk en gezellig.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

Goed, heerlijk verblijf gehad en leuke animatie voor mijn nichtje. Ook voor me zusje en mijzelf was het fantastisch. Leuk en vriendelijk personeel.

De grote beren voor animatie vond mijn nichtje fantastisch en ze heeft het er nog over.

Beste mevrouw K,

Wij waarderen het dat u ons laat weten te hebben genoten van een goed verblijf. Hartelijk dank voor uw compliment aan onze collegas.
Heel veel lieve groetjes van Preston en Alice aan uw nichtje en graag tot ziens in Preston Palace!