Gewoon heel goed

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie review.
Wij hopen u een volgende keer weer in Preston Palace te mogen begroeten.

Melanie

voor herhaling vatbaar

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Melanie
Date of experience: 08/2022

We hebben genoten van onze vakantie in Preston Palace heerlijk om nergens aan te denken en niet te hoeven koken. We kwamen tijd tekort zoveel leuke dingen kan je er doen. Volgende keer boeken we een dagje langer.

Geachte mevrouw T,

Hartelijke dank voor uw positieve review van 87%
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als graag geziene gast in Preston Palace!

Date of experience: 08/2022

We hebben het leuk gehad. Mijn dochter van 12 vond vooral de kermis heel leuk. Wel jammer dat die pas om 14:00 open ging. Dus op de dag van vertrek konden we daar geen gebruik van maken, ondanks onze verlenging tot 14:00 uur. Dat was voor haar wel een teleurstelling.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf.

Onze kermis is tijdens de schoolvakanties dagelijks geopend tussen 14.00 en 23.00 uur. Gelukkig hebben jullie hier nog van kunnen genieten.

Wanneer u bij uw volgende verblijf graag een hotelkamer met airconditioning wenst, is hierbij handige informatie:
Op alle Suites en Royal hotelkamers is airconditioning aanwezig. Tevens zijn de Classic hotelkamers zonder balkon op de vierde etage voorzien van airconditioning. Op alle overige hotelkamers staat een ventilator. Wanneer u specifiek airconditioning op uw hotelkamer wenst, vragen wij u om na uw online boeking contact op te nemen met de Afdeling Reserveringen via 0546-542121 of reserveringen@prestonpalace.nl. Voor een toeslag van 25,00 (per hotelkamer) reserveren wij dan een hotelkamer met airconditioning voor u, mits deze beschikbaar is.

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 08/2022

Leuk maar te kort, gehaast.

Beste meneer/mevrouw,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling. Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was!
Er is inderdaad zoveel te doen in ons resort dat u tijd te kort komt. Uw all-in arrangement eindigt om 11.00 uur. Mocht u nadien nog langer willen blijven dan kunt u uw verblijf te verlengen tot 14.00 of 19.00 uur.

Wij hopen u graag opnieuw in Preston Palace te mogen verwelkomen.

Date of experience: 08/2022

Dit was mijn eerste bezoek aan PP. Het is mij en mijn gezin heel goed bevallen. Wij komen zeker nog een keer terug, dan neem ik meer kleinkinderen mee.
PP is een geoliede organisatie. Dat zelfs ijsjes en snacks bij de prijs zijn inbegrepen is ideaal. Ik heb ons verblijf als gastvrij en plezierig ervaren.

Geachte mevrouw/ E,

Hartelijke dank voor uw positieve review van 93%

Date of experience: 08/2022

we waren met 8 personen geweest en hebben het waanzinnig goed gehad , en er werd ook rekening gehouden voor mensen met een gluten allergie . dus alles was heel erg goed

Geachte heer B,

Hartelijke dank voor uw positieve review van 100%

Date of experience: 08/2022

Wij komen hier al sinds 2016 , dit was het eerste jaar dat het ons qua eten erg tegen

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw kritische beoordeling. Goed om te horen dat u al vaker bij ons bent geweest en dat u met ons meedenkt.
Zou u uw ervaring over het eten uitgebreid toe willen lichten via marketing@prestonpalace.nl? Wilt u daarbij ook uw boekingsnummer vermelden en of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende manager? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Hopelijk mogen wij u binnenkort opnieuw verwelkomen in Preston Palace!

Date of experience: 08/2022

Erg leuk en wij komen zeker nog een x weer maar niet midden in de zomer

Beste familie,

Wij bedanken u voor uw bezoek en uw positieve beoordeling. Fijn dat u ons laat weten dat uw verblijf goed was.

Tussen goed en erg goed

Geachte mevrouw/heer H,