Reviewed: 4 years ago (11/08/2022)
Date of experience: 08/2022

was weer gezellig kamers wat beter schoongemaakt mogen worden i.v.m stukjes frikandel op de kamer op de grond , en bij diner ook yoghurt of suikervrije toetjes zodat je er niet om moet vragen

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u een fijn verblijf heeft gehad.
Wij nemen u tips mee in onze werkbespreking. Mogen wij u vragen uw opmerking over de hygiëne op de kamer toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Graag ontvangen wij uw boekingsnummer, uw uitgebreide toelichting en van u ter plaatse melding heeft gemaakt voor een directe oplossing. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Erg gezellig

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

Positieve ervaringen. Zie beantwoording evaluatie vragen

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

erg naar me zin gehad, we komen zeker terug...

Geachte heer J,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

Prima, wel opletten dat het personeel niet te veel met zichzelf bezig is.

Beste meneer van G,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in Preston Palace.
Zou u uw persoonlijke mening / opmerking over onze collega's willen toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 08/2022

Helaas niet zoals ik dacht niet fijn om in een vieze kamer te slapen waar de kussensloop ook niet eens verschoond is, gelukkig was het maar een overnachting. Alleen het zwembad was fantastisch

Beste,

Fijn om te horen dat u genoten heeft van ons zwemparadijs!

Mogen wij vragen uw opmerking over de hygiëne van de hotelkamer toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Graag ontvangen wij uw boekingsnummer, uw uitgebreide toelichting en van u ter plaatse melding heeft gemaakt voor een directe oplossing. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

In afwachting van uw bericht.

Date of experience: 08/2022

Erg leuk, mooi vernieuwd. Prijs in vakantie tijd met kinderen vrij prijzig waardoor je niet langer blijft dan 2 nachten. Meer nachten is echt te duur.

Onze prijzen verschillen per dag dus houd onze lastminutes in de gaten voor een lagere prijs!

Date of experience: 08/2022

Prima, toch best een kostbare aangelegenheid met 3 kinderen dus niet iets wat we vaak zouden doen, voor een betere prijs een midweek ofzo zou leuk zijn;-)

Geachte heer J,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 08/2022

Algemene ervaring prima. Een min puntje is de kleine douche .Vraag mij af hoe iemand van 100 kg zich daar in kan wassen. Mijn gewicht is 60 kg en vond het zeer krap.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling! Fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf in ons resort.
Wij nemen uw tips mee in onze werkbespreking.

Hopelijk tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 08/2022

altijd leuk om te komen, kinderen vinden het fantastisch