Prima hoor

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en wat fijn dat u ons laat weten dat het prima is geweest.

Date of experience: 07/2022

Top tot ik per ongeluk ons een dag eerder uitgechecht ( snap ik dat mijn fout was en hun geld gekost om kamer voor ons te houden terwijl hotel al om 20 uur achter gekomen dat wij al niet meer in hotel waren .)
Maar als nog vroeg ik toch geen geld terug minst een dagkaart voor die wij al betaald hadden.Hotel maakt toch al geen verlies daar op maar ze toonde geen enkele sympathie en wilde ons mins zon kaart niet te verlenen !!! Heel erg jammer dit !! Voor ons dan nooit meer in dit hotel die geen begrip toont in zijn klanten !!!!

Beste mevrouw P.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het toelichten van uw 93% top ervaring.

U reserveert een verblijf voor een bepaalde duur en voor dit verblijf heeft u ook betaald. U heeft de bevestiging met uw de gegevens en belangrijke informatie omtrent uw verblijf ontvangen en het is uw verantwoordelijkheid om op de hoogte te zijn van uw aankomst- en vertrekdatum. Wij houden dan vanzelfsprekend de accommodatie voor u vrij gedurende deze periode en gaan ervan uit dat u hier heerlijk en volledig van gaat genieten. Wanneer u 'per ongeluk' eerder uitcheckt, kunnen wij u geen restitutie verlenen. Heeft u bij uw boeking een annuleringsverzekering afgesloten en is de oorzaak van uw eerdere uitcheck een geldige reden voor uw verzekering; dan is restitutie wel mogelijk via uw verzekering.

Wij vinden het net als u spijtig dat u niet volledig van uw verblijf heeft genoten. Het is jammer dat u dit als 'niet begripvol' heeft ervaren. Echter kunnen wij uw verantwoordelijkheid niet de onze maken en wij adviseren u bij een volgend verblijf uw reispapieren vooraf goed door te nemen.

Dank u wel voor het lezen van onze toelichting en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 07/2022

Wir sind allgemein zufrieden.

Sehr geehrte Frau Z,

Vielen Dank für Ihre schöne 90%-Bewertung und Ihren netten, positiven Kommentar.
Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als hoch geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.

Wir freuen uns auf ein Wiedersehen mit Ihnen!

Date of experience: 07/2022

Omdat opa 80 werd met kinderen en kleinkinderen naar preston palace geweest met 11 personen. Genoten en zeer voor herhaling vatbaar. Kleinkinderen raken niet uitgepraat over hoe geweldig ze het gehad hebben.

Geachte Heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw leuke, positieve reactie.

Date of experience: 07/2022

Heerlijk weekend gehad behalve s-nachts. Wij hadden wat plezier op de kamer met ws iets te luid praten en lachen en binnen notime stond er 3 man bewaking te kloppen. We boeken en dure kamer (eind vd gang) het is erg gehorig en vonden het niet zo leuk dit bezoek te ontvangen. Ze waren verder wel vriendelijk maar het feit dat we op de vingers getikt werden voelt niet goed. Ze doen hun werk prima maar die dunne muurtjes vragen wij niet om.

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling. Fijn om te vernemen dat u heeft genoten.
Indien u uw opmerking nog verder wenst toe te lichten mag u altijd een mail versturen naar marketing@prestonpalace.nl.

Date of experience: 07/2022

Het was een aangenaam verblijf

Geachte mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Erg leuk...

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 07/2022

Goed! Nette, lieve medewerkers alles js goed geregeld

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 07/2022

Ich würde wenn die Sauberkeit höher steht, öfters meinen Urlaub bei Ihnen verbringen. Da von Jung bis Alt alles angeboten wird.

Sehr geehrte Frau N,

Vielen Dank für Ihre wunderbare 80%ige Bewertung! Schön zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt so genossen haben!
Wir hoffen, Sie auch in Zukunft als hoch geschätzten Gast begrüßen zu dürfen.
Ich hoffe, Sie bald wiederzusehen!

Date of experience: 07/2022

Niet meer zoals het geweest is. Ook hebben wij de halve nacht wakker gelegen omdat er mensen ruzie kregen met elkaar op de gang voor onze deur. Midden in de nacht! Hotel receptie gebeld en die zouden gelijk komen. Dit is niet gebeurd. Vervolgens toen ze eindelijk naar binnen in hun kamer gingen, ging het geschreeuw nog lang door op het balkon.

Beste heer T.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg jammer dat deze niet aan uw verwachting heeft voldaan en willen deze graag persoonlijk met u doornemen.
Mogen wij alstublieft uw uitgebreide toelichting en uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.