Business
Date of experience: 07/2022

Je wordt volledig in de watten gelegd als je hier bent. Zo fijn

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw leuke, positieve reactie.
Fijn om te vernemen dat u zo heeft genoten van uw verblijf!

Date of experience: 07/2022

Wij hebben een geweldige tijd gehad! Het enige puntje wat mij erg verdrietig maakte is de keuze van enkele ouders die hun kinderen niet naar bed lieten gaan. Er lagen kleine kinderen te slapen in kinderwagens, op en naast ouders. Ook in veel te harde muziek. Dat vond ik erg zorgelijk.

Beste mevrouw Van D.,

In deze review vragen wij u specifiek naar uw ervaring omtrent de faciliteiten en service in ons resort. Wij vinden het erg fijn dat u dit als geweldig heeft ervaren.

Date of experience: 07/2022

Het is een leuk hotel voor jong en oud

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in ons resort.

Dank u wel voor het toelichten van uw ervaring en wij hopen dat inmiddels -na alle tegenslagen - het weer goed gaat met uw schoonmoeder. Wij wensen haar heel veel sterkte en gezondheid voor de toekomst toe.

Het spijt ons dat er een miscommunicatie is ontstaan bij het wijzigen van uw bestaande boeking. Naast wijzigingskosten kan het voorkomen dat uw verblijf duurder of goedkoper wordt; dit kan vanwege de periode, duur, inflatie of (grotere) vraag of aanbod. Bij een wijziging kijken wij samen met u naar de mogelijkheden van de nieuwe aankomstdatum en u beslist vervolgens welke datum u wenst te reserveren. Het is erg jammer dat u uw boeking voor uw welverdiende vakantie in eerste instantie als vervelend heeft ervaren; dat is nimmer onze intentie geweest. Wij hopen dat u ondanks deze start verder volop heeft genoten in ons resort. Het is u zo gegund na deze zware tijd.

Een lieve groet voor u en uw schoonmoeder namens ons gehele team. Heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 07/2022

Lekker even eruit en lekker genieten

Geachte mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en uw leuke, positieve reactie.
Fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Date of experience: 07/2022

Всё отлично ! Приеду снова .

Уважаемый господин/госпожа,

Большое спасибо за вашу хорошую оценку 100% и положительную реакцию.
Рад слышать, что вам понравилось ваше пребывание.
Мы надеемся снова приветствовать вас в будущем как высоко ценимого гостя.

Надеемся увидеть вас снова в ближайшее время!

С уважением,

Ким
Date of experience: 07/2022

Ik ben gegaan met mijn 2 kinderen. 2 jongens van 13 en 11 jaar. Die hebben het heerlijk gehad. Voor mij als moeder was het zeker oke, maar ik vond het wel een beetje te druk. Er zijn veel mensen en veel activiteiten ik werd daar een beetje overprikkeld van.

Geachte mevrouw F,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.

Hele leuke ervaring

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 07/2022

Goed, er is veel te doen. 1 ding wil ik u aanraden. Er zijn veel kinderen in Preston Palace, de bingo was top, maar voor de kinderen die niet gewonnen hebben kan er misschien een troostprijs in de vorm van een lolly/stuiterbal worden gegeven. Dat ze toch niet met lege handen weggaan. Een kleine investering met een positievere ervaring als gevolg. Mijn kind moest ik huilend meenemen. De dames deden het top, maar vooraf melden dat er maar 3 rondes zullen zijn, geeft de kinderen een beter inzicht, dan plotseling te horen dat dit de laatste ronde word.

Geachte heer B,

Hartelijke dank voor uw positieve review van 90%! Wij nemen uw opbouwende tips mee in onze interne vergadering.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten als graag geziene gast in Preston Palace!

Fijne dagen gehad.
Genoeg te doen,

Geachte heer M,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en uw leuke, positieve reactie.

Date of experience: 07/2022

prima verblijf gehad. Jammer dat sommige aan de bar op hun telefoon zaten als er geen klanten zijn en een personeelslid in de bar( waar de koffiehoek) is zeer ongeinteresserd was en ik hem er op wees dat ie bier bij de tap verspilde zijn antwoord was ja de doorloop duurt langer en ach preston heeft toch genoeg geld. Helaas zullen dit soort personeelsleden er altijd tussen zitten.

Geachte mevrouw E,

Hartelijke dank voor uw positieve review van 77%! Wij nemen uw opbouwende tips mee in onze interne vergadering.