Date of experience: 07/2022

Heerlijk ontspannen en super gezellig

Geachte mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en uw leuke, positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Kim
Date of experience: 07/2022

Goed maar te duur om dit vaker te doen met het gezin

Goedemiddag heer/mevrouw, fijn dat u het als goed heeft ervaren, wij hebben ook wel eens voordeliger prijzen op onze site staan of misschien is een dag en/of avondarrangement wat voor uw gezin ? Hopelijk zien wij u nog eens.
Met vriendelijke groet, Sophie
Date of experience: 07/2022

Ik heb een fijne ervaring gehad met mijn dochter ! Van alles op en top genoten !

Goedemiddag mevrouw V, Wat leuk dat u samen met uw dochter heeft kunnen genieten van Preston Palace. Hartelijk welkom ! Gastvrije groet Sophie
Reviewed: 4 years ago (17/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Goed, komen zeker weer terug. Jammer van de kaasblokjes (veelte groot) en van de slechtere kwaliteit (fuet worst) ook nachos kunnen beter. Verder alles top

Goedemiddag heer D,
Fijn dat u ons een goede beoordeling geeft, helaas bent u niet zo tevreden over onze snacks, dit nemen wij graag mee ter verbetering. Hopelijk zien wij u snel nog eens. Hartelijke groet, Sophie
Reviewed: 4 years ago (17/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Beste, het is een dure reis. Toen we aankwamen met de kinderen bleek de bioscoop gesloten en ook vele delen van het zwembad. De kinderen hebben zich meerdere keren pijn gedaan aan de glijbaan van het zwembad. Toen er water uit het plafond kwam in het zwembad zijn de kinderen er naartoe gezwommen, maar ze waren telkens te laat. Ook de loopbrug was gesloten. Toen ze wilden buiten spelen 's avonds aan de speelhoek was de deur gesloten. De kamers waren aan de kleine kant en ze zijn op 5 dagen maar 1 keer komen poetsen. Vooral een gebrek aan handdoeken om te gaan zwemmen was het gevolg daarvan. Verschillende pooltafels vertoonden mankementen. Op de kermis was het soms lang wachten vooraleer je op een attractie kan.
Wij hadden hiervoor toch graag een compensatie gekregen.

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het toelichten van uw ervaring.

Mogen wij via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer van u vernemen of u ter plaatse melding heeft gemaakt van de extra schoonmaak en handdoeken op uw hotelkamer? Wij hadden graag een extra schoonmaak voor u ingepland. Daarbij zijn de handdoeken enkel voor het gebruik op uw hotelkamer, niet voor het zwemparadijs bezoek. Daarvoor dient u zelf een badhanddoek/laken mee te nemen. Het is erg vervelend dat de kindjes zich hebben bezeerd. Zou u alstublieft willen toelichten of zij volgens de geldende instructies en voorwaarden van de glijbaan zijn gegaan en waar zij zich hebben bezeerd?
De regen valt periodiek in Riviera en kan soms van korte duur zijn; zo gaat het nu eenmaal in een tropische jungle. Maar een feit staat vast: er volgt spoedig weer een nieuwe regenbui.

De buitenspeelhoek sluit om bij normale omstandigheden om 22:00 uur uur; alle tijd voor de kleine kindjes om nog heerlijk buiten te spelen. In Boardwalk Indoor kermis zijn acht attracties en kan het voorkomen dat u even moet wachten alvorens u gebruikmaakt van een bepaalde attracties. Onze medewerkers zetten alles op alles u zo snel mogelijk te helpen.

Dank u wel alvast voor het toelichten van uw opmerkingen. Deze nemen wij vervolgens mee in onze werkbespreking.

Reviewed: 4 years ago (16/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Super ervaring! Samen met onze oudste dochter gegaan voor haar verjaardag. Jongste wil dit ook voor haar 15e verjaardag!
Oudste dochter wil gaan sparen zodat we met zijn vieren kunngaan

Goedemorgen mevrouw G, wat fijn om te horen dat het een super ervaring is geweest, van harte welkom om nog eens te komen en uiteraard met oudste dochter.
Sophie
Reviewed: 4 years ago (16/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Ik kom zeer zeker terug. Mits de annulering netjes afgehandeld wordt. Heb tenslotte voor 3 personen betaald en we kwamen met 2. Niet voor niks een verzekering toch? Voor de rest prima vermaakt. En voor herhaling vatbaar.

Goedemorgen heer/mevrouw,
Wat jammer dat u een persoon heeft moeten annuleren, hopelijk heeft u toch nog genoten met 2 personen.
De annulering zal worden afgehandeld conform de voorwaarden van de annuleringsverzekering.
Graag tot ziens in Preston Palace.
Sophie
Date of experience: 07/2022

We vonden alles prima , alleen wij hadden onze eigen fietsen mee en miste een overdekte fietsenstallingook de WiFi zou verbeterd kunnen worden die viel steeds uit.

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten!

Met gastvrije groet,

Marjon
Date of experience: 07/2022

Dubbel. Erg fijn concept, lekker eten en drinken, mooi zwembad. Alleen allemaal ziek thuis gekomen en een gekke ochtend met monteurs in de hotelkamer.. weg privacy.. uit eindelijk naar huis zonder te douchen, 2uur in de auto.. dat was niet zo prettig.

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw 'dubbele' ervaring.
Deze willen wij graag met u doornemen. Mogen wij alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen?
Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2022

Prima, heb me goed vermaakt

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling.
Fijn om te horen dat u zich goed vermaakt heeft!

Met gastvrije groet,

Marjon