Reviewed: 4 years ago (14/07/2022)
Date of experience: 07/2022

Was top alleen geen koelkast op de kamer vond ik wel een minpuntje

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling. Fijn dat u zo genoten heeft. Indien u uw opmerkingen nog persoonlijk wenst toe te lichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer of mailt u met marketing@prestonpalalce.nl

Yvonne
Date of experience: 07/2022

jammer dat we geen welness behandeling konden boeken omdat het vol zat.

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.
Het is inderdaad erg jammer dat er geen mogelijkheid meer voor u was bij Riviera Wellness. Wij raden u aan om bij uw volgende bezoek uw favoriete behandeling vooraf te boeken via https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/wellness. Zo bent u gegarandeerd van een heerlijke ontspannende treatment!

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 07/2022

Het geheel was zeer goed verzorgd

Geachte heer/ mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling.

Met gastvrije groet,

Melissa
Date of experience: 07/2022

erg goed als wij aankomen zijn wij thuis wij zijn zins 2000 tussen de 25 en 30 keer geweest

Geachte heer/ mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling.

Met gastvrije groet,

Melissa
Date of experience: 07/2022

Prima hotel maar eten was slecht

Beste heer Van den B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw 80% tevreden ervaring.

Wij waarderen het enorm dat u Preston Palace heeft ervaren als een prima hotel. Mogen wij vriendelijk vragen uw ervaring over het eten met uw boekingsnummer toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl? Tevens vernemen wij daarbij graag of u ter plaatse een melding heeft gemaakt. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 07/2022

Er is veel te doen, alleen jammer dat je op de dag van vertrek nog weinig kan doen. En dan draait er een nog een kinderfilm om 10.00 uur voor de kids, sta je bij de deur is de film geannuleerd vanwege schoonmaak werkzaamheden. Beetje jammer dat had ook gekunnen als er geen film bezig was.
Eten bij ontbijt en lunch is gevarieerd, daarin tegen het avond buffet vond ik de variatie aan vlees vis minimaal. Niet alles was aangevuld. En de biefstuk erg slecht van kwaliteit

Beste mevrouw Van de B.,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het is fijn dat er veel te doen was tijdens uw verblijf en dat u dit met 83% waardeert.
Uw opmerking over het aanbod op de vertrekdag nemen wij mee in ons evaluatie. Evenals uw complimenten voor het ontbijt, lunch en tips voor het avondbuffet.
Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 07/2022

Het wachten op een bowlingbaan en biljarttafel is erg ongemakkelijk. Het is misschien beter deze vooraf te kunnen reserveren. Het welnesscentrum kan vooruit gereserveerd worden en was volledig vol. Jammer , we wisten niet dat dit gelijk bij reserveren van het hotel geboekt kan worden bij het welnesscentrum. Verder is alles uitstekend geregeld.

Geachte heer R,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Indien u uw opmerkingen nog persoonlijk wenst toe te lichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer of mailt u met marketing@prestonpalalce.nl

Sofie
Date of experience: 07/2022

Tijdens ons verblijf vond er renovatie plaats in de bios waardoor er geen kinderfilms waren
Overdag. Dat was een minpunt. Bij de kermis moest er steeds hulp geroepen worden omdat meerdere apparaten het ineens of niet deden. Dat was bij andere mensen ook zo die hulp moesten halen. Heel irritant. Ook bij het uitzoeken van een prijs stond een dame die ingewerkt werd er alleen voor en ze kon de druk niet aan van zoveel mensen die wat wouden kiezen. En jammer dat je de kinderen moesten wachten bij atracties omdat 1 persoon een aantal atracies bediende om en om.

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Indien u uw opmerkingen nog persoonlijk wenst toe te lichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer of mailt u met marketing@prestonpalalce.nl

Sofie
Date of experience: 07/2022

De variatie van activiteiten en diverse eten mogelijkheden vindt ik goed, de kamers en kermis zijn ook goed. In het zwembad zelf lijkt het mij niet goed bijgehouden te worden.

Beste mevrouw A.,

Dank u wel voor uw complimenten voor de variatie van activiteiten, het eten, de goede hotelkamers en indoor kermis Boardwalk. Die nemen wij met uw tip voor Riviera mee in ons werkoverleg.

Date of experience: 07/2022

Lekker gebaderd in warm water

Geachte heer / mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling. Fijn dat u zo genoten heeft.

Yvonne