Reviewed: 4 years ago (30/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Onder alle omstandigheden, ongeacht de samenstelling van het gezin, een prima lokatie. Miste wel een handgreep in de douche. toen ik dat melde aan de receptie bij vertrek,werd mij meegedeeld dat ik dat bij de reserveringen had moetenaangeven. Jammer, dat is het laatste waar je aan denkt bij een boeking!!

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor uw bezoek en wat fijn dat u Preston Palace onder alle omstandigheden een prima locatie vindt.
Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat u daar aan denkt bij uw boeking, maar ook zelfs dat kunnen wij voor u realiseren Geeft u alstublieft uw wens voor een handgreep in de douche aan bij uw boeking; dan gaan wij dat voor u realiseren. U mag hiervoor telefonisch contact opnemen met de afdeling Reserveringen via 0546-542121.

Heel graag tot ziens Preston Palace!

Date of experience: 06/2022

was gewoon netjes fijn zwembad pepermill heel goed kom nog eens terug koffie en gebak ook goed genoeg te doen

Geachte heer/mevrouw K,
Wat fijn om te horen, u bent van harte welkom om nog eens terug te komen. Wij zien u graag.
Hartelijke groet, Femke
Date of experience: 06/2022

top gaan we zeker nog een keer over doen

Geachte heer van L,
Hopelijk zien wij u dan snel weer !
Met gastvrije groet,
Femke
Date of experience: 06/2022

Fijn all inn hotel, voor herhaling vatbaar

Hartelijke dank voor uw 80% review! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft.

Melanie
Date of experience: 06/2022

Erg gezellig gehad, voor herhaling vatbaar, maar zonder overnachting.

Geachte mevrouw S,

Hartelijke dank voor uw 83% review! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft.

Melanie
Date of experience: 06/2022

Een zeer aangenaam verblijf gehad. Door de vele activiteiten hebben wij ons geen seconde verveelt. Bowlingbaan is bijvoorbeeld wel druk en zou misschien op reservering moeten. Maar als je in de ochtend komt kun je prima een balletje gooien. Ook het feit dat er spelletjes zijn die je kan lenen is echt een groot plus punt.

Ontbijt en Lunch laten echt niks te wensen over. Dinerbuffet zou uitbreider kunnen maar is nu ook echt prima te doen. Snacks en overige lekkernijen die je kan halen zijn echt een goede toevoeging en ook de afwisseling per dag maakt dat het niet vervelend word. Peppermill zijn echt wel grote porties die je normaal wel zou willen maar in een all-in concept net te veel zijn, keuze voor minder zou fijn zijn.
Aanbod drinken, zoals het ontbreken van radler is een gemis voor mij. Ook het feit dat het aanmaaktaps zijn verveelt al vrij snel waardoor het drinken voor je gevoel vies word.

Het gros van het personeel doet zijn / haar best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij sommige merk je alleen dat het nog onervaren is door de manier waarop ze vrij direct communiceren. Sommige medewerkers waren echter niet heel vriendelijk en dat deed echt wel afbreuk aan de ervaring.

Al met al hebben wij een uitstekend verblijf gehad en gaan wij zeker nog een keer terug komen om de suite te proberen!

Geachte heer L,

Hartelijke dank voor uw positieve review! wat fijn dat u zo genoten heeft. We zijn blij met de puntjes van opbouwende kritiek, wij zullen deze behandelen in ons intern overleg.
We hopen u als zeer gewaardeerde gast nogmaals te mogen begroeten in Preston Palace!

Date of experience: 06/2022

Het was allemaal goed geregeld

Geachte heer Van Voorden,

Hartelijke dank voor uw 80% review.

zeer te vreden

Geachte heer L,

Hartelijke dank voor uw 80% review! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft.

Date of experience: 06/2022

Fantastic and the food was nice

Dear mister G,

Thank you very much for your positive review.
Glad you enjoyed it so much.

We look forward to seeing you again as a valued guest.

Kind regards,

Prijs is te hoog

Geachte mevrouw L,

Hartelijke dank voor uw 77% review. We hopen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons.

Wij zien u graag terug als gewaardeerde gast.