Reviewed: 4 years ago (20/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Was geweldig met de kids!

Geachte heer/ mevrouw

Hartelijk dank voor uw mooie 90% review!

Annette
Reviewed: 4 years ago (20/06/2022)

Es war sehr schön

Sehr geehrter Herr/Frau,

Vielen Dank für Ihre wunderbare 87%ige Bewertung!
Wir hoffen, Sie bald im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Mit gastfreundlichen Grüßen,
Melissa
Reviewed: 4 years ago (19/06/2022)
Date of experience: 06/2022

We hebben het heerlijk gehad en genoten. Regelmatig zijn we op zondag bij jullie geweest. Helaas vonden we zowel de middag als avond muziek minder dan voorheen.

Geachte heer, mevrouw

Hartelijke dank voor uw review. Fijn om te vernemen dat u toch genoten heeft ondanks dat het deze keer niet helemaal uw muziek smaak was.
Wij proberen een zo divers mogelijk muziekarrangement aan te bieden.

We zien u graag nog een keertje terug in Preston Palace!

Met vriendelijke groetjes,

Marleen
Reviewed: 4 years ago (18/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Prima locatie om een familie feest te vieren

Geachte heer/ mevrouw O,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% review!

Business
Date of experience: 06/2022

Ik ben al vaker geweest. Maar helaas was het slapen slecht.
Maar verder erg tevreden.
Tip. Meld als er werkzaamheden zijn, zodat ik zelf had kunnen beslissen om de datum te verzetten.
Verder snap ik heel goed dat het in de nacht is hoor.

Beste mevrouw W.,

Hartelijk dank voor uw veelvuldige bezoeken in Preston Palace!

Veiligheid gaat boven alles en het onderhoud van de technische systemen is daarvan een belangrijk onderdeel. In een 24-uurs bedrijf als Preston Palace is het soms onontkoombaar dat belangrijke controles tijdens opening moeten worden verricht. Dit wordt zeer zorgvuldig gepland op een moment waarop u daar het minst overlast van ervaart, zoals de werkzaamheden in de nacht van 15 op 16 juni.
Werkzaamheden die vooraf bij ons bekend zijn, melden wij via: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/werkzaamheden-1. Vanwege het samenwerken met externe partijen, kan het voorkomen dat bepaalde werkzaamheden 'last-minute' worden ingepland. Wij begrijpen dat u het met uw gezondheidskwestie niet als geheel prettig heeft ervaren en waarderen des te meer uw begrip voor een dergelijke onvoorziene omstandigheid. U onderstreept nogmaals het belang van het vroegtijdig aankondigen van werkzaamheden en vernieuwingen in ons resort. Dank u wel daarvoor!

Wij vinden het fijn dat u verder erg tevreden bent, wij hopen u in de toekomst nog heel vaak te mogen verwelkomen in ons resort.

Business
Date of experience: 06/2022

Een fantastische avond uit met overnachting prima sfeer en de juiste prijs kwaliteit verhouding daarom ook al 7 x geweest en genoten

Geachte heer J,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% review!

Date of experience: 06/2022

Het voldeet aan de verwachtingen

Geachte heer/ mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% review!

Date of experience: 06/2022

Een aanrader voor jong en oud. We hebben van alles genoten. Mijn vrienden waren eerst wat sceptisch dat we naar Preston Palace gingen. Ik had het voorgedragen. Maar ze waren allen vol lof!

Geachte heer/ mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% review!

Date of experience: 06/2022

Het is echt de moeite waard

Geachte heer/ mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% review!

Date of experience: 06/2022

Een matig verblijf waar ik niet snel terug zou gaan.
Het is leuk voor jeugd en voor families. Voor mij en mijn partner was er echt niks aan.

Helaas was er weinig te beleven in de kroegen en ze waren gevuld met dronken jeugd. De muziek was ook niet erg gezellig en de sfeerverlichting in de skihut bijvoorbeeld, ook niet. We zijn zelf Almelo ingegaan omdat we het echt niet naar ons zin hadden. Toen we terugkwamen stond er meerdere politieagenten bij de poort omdat het binnen geëscaleerd was. Dit gaf ons ook zeker geen fijn en veilig gevoel van terugkomen.
Een groot nadeel is ook dat je perse voor 0100 terug op het terrein moet zijn omdat anders de poort dichtzit.

Vorige keer toen ik er was, was er in de grote zaal livemuziek waar gedanst werd.

De kamer was prima, maar een groot nadeel is dat het 2 losse bedden waren ipv 1 tweepersoonsbed.

Bij de lader voor de elektrische auto stond niks vermeld over dat je binnen een pasje moest halen hiervoor. Dit resulteerde in het feit dat wij 2 verschillend service punten zijn gaan bellen om uit te zoeken waarom we de auto niet konden opladen. Pas bij de receptie hoorde we dat er speciale pasjes voor waren. Dit zou vermeld moeten staan bij de laadpaal zelf

Ten opzichte van mijn eerste bezoek jaren terug, was het nu echt een teleurstelling.

Beste mevrouw L.

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het toelichten van uw 70% tevreden waardering.

Het is erg jammer dat het niet geheel aan uw persoonlijke verwachting heeft voldaan. Wanneer u de sfeer niet gezellig vindt, mag u uiteraard uw vertier elders zoeken. Daarbij is het wel van belang om deze huisregel in acht neemt: In het hotel dient het vanaf 22.00 uur stil te zijn op de gangen en kamers. Het is niet toegestaan dat je na sluitingstijd op de gangen begeeft. Je wordt verzocht naar jouw eigen kamer te gaan. Indien je na sluitingstijd "Preston Palace" verlaat, is het niet mogelijk om vóór 07.30 uur "Preston Palace" weer te betreden in verband met de nachtrust van (en eventuele geluidsoverlast voor) overige hotelgasten."

Het is fijn dat de hotelkamer prima naar wens is. Alle hotelkamers zijn voorzien van twee 1-persoons boxsprings (losse matrassen). Dagelijks is er vanaf 21:30 uur live muziek in Black rock of Central. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er een karaokeshow. Op zaterdag is er een DJ in de barstraat en er zijn events op diverse data (https://www.prestonpalace.nl/entertainmentcenter/events).

Preston Palace heeft sinds kort zes oplaadpunten voor de elektrische auto: Floading! Hier komen er binnenkort nog twintig bij. Het gebruik van de oplaadpunten van Floading kost 39 cent per kilowatt. U kunt met uw eigen laadpas aanmelden bij het oplaadpunt. Wanneer u niet over een laadpas beschikt of wanneer uw pas niet werkt, kunt u de QR code op de paal scannen en via de QR code betalen. Zo makkelijk is het! De oplaadtijd is afhankelijk van het type auto, maar met een volledig lege accu dien je rekening te houden met 4 á 5 uren oplaadtijd. Wij werken aan de vermelding op de laadpalen; dank u wel voor het benadrukken van het belang hiervan.

Hartelijk dank voor het lezen van onze toelichting. Graag tot ziens in Preston Palace!