Date of experience: 06/2022

Fijne dagen gehad. met kinderen en kleinkinderen. komen misschien nog een keer terug. Alleen voor ons een heel eind rijden..

Date of experience: 06/2022

Superleuk weer na 14 jaar weer teruggeweest .Nu met gezin en het was heel leuk.Alleen was het bijna(op de receptie na)allemaal nog hetzelfde.Dus zou mss wel renovatie nodig hebben.

Date of experience: 06/2022

wij hebben weer echt genoten 3 jaar geleden ons 40 jarig huwelijk gevierdt met het gezin . en nu met een hele andere rede het laatste wat met onze moeder konden doen omdat ze niet meer beter wordt en haar de laatste paar maanden gegeven zijn toch heerlijk met zijn drieen genoten fijn om op terug te kijken.

Geachte heer/mevrouw H,

Alles goed
Alleen vloer restaurant ribbeilton vies goor

Date of experience: 06/2022

Prima, vindt wel dat er een aantal evenementen verouderd zijn, O,A. De bowling, darter, een schietbaan, sportzaal ontbreekt, wat actie, dat is wel van deze tijd, en een disco bijvoorbeeld, voor de jonge mensen is er weinig, dat is wel de toekomst, je ziet ook dat zij zoekende zijn, dat is jammer, voor de ouderen is er genoeg,

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor het toelichten van uw 93% tevreden ervaring! Uw tips nemen wij mee in onze werkbespreking; erg leuk dat u met ons meedenkt over de toekomst.

Date of experience: 05/2022

Es wahr gut

Sehr geehrte Herren/Frauen F,

Herzlichen Dank für Ihre Bewertung!
Ich hoffe, wir sehen uns beim nächsten Mal im Preston Palace.

Date of experience: 06/2022

Prima ervaring. Hotel is gezellig maar hygiëne kan beter. Kamers ook verouderd. Eten is ok. Jammer dat we geen gebruik konden maken van de bioscoop. Er werd geverfd en er speelden geen kinderfilms.

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor het delen van uw prima ervaring.

Uw complimenten voor het gezellige hotel en het eten nemen wij net als uw opmerking over de hygiëne, de films in de bioscoop en de hotelkamers mee in ons werkoverleg.
Dank u wel voor het meedenken en graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

Prima had wel graag gezien dat de dresscode veel beter kan het is tenslotte een hotel niet waar.

Date of experience: 06/2022

Erg leuk, Je kunt je daar prima vermaken,
Alleen de aanwijzingen binnen mogen wel wat duidelijk want het is een dolhof daar binnen

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor uw 83% tevreden ervaring! Wanneer u hulp nodig nodig heeft binnen ons resort, vraagt u ons gerust. Wij helpen u graag.

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl van u vernemen wat uw boekingsnummer was, op welke hotelkamer u verbleef en of u direct een melding heeft gemaakt van de hygiëne in uw badkamer? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 06/2022

De verschillende faciliteiten die wij hebben bezocht waren voor ons zeer aangenaam en het was voor ons de 1e keer. Dit was ook voor ons de ervaring opdoen wat Preston Palace allemaal kon bieden dit met oog op dat wij op 28 december 2022 dan 50 jaar getrouwd zijn en om daarna een verblijf van 4 dagen te vieren in de Voorjaarsvakantie met onze kinderen en kleinkinderen (12 en 16 jaar oud) . Deze bijzondere gebeurtenis willen wij bij jullie invullen. Omdat onze kleinzoon van 16 jaar gehandicapt is hebben wij vooraf al een Mivakamer mogen bekijken op begane grond zodat hij ook in deze genoeg beweging heeft. Dit geldt ook voor het zwembad waar wij uw medewerker gesproken hebben over zijn handicap.

Beste heer K.,

Hartelijk dank voor uw eerste verblijf dat ook tegelijkertijd een verkenning was voor uw verblijf in december. Wij vinden het een grote eer dat u uw jubileum samen in ons resort gaat vieren. Wanneer u daarover nog vragen heeft, mag u telefonisch contact met ons opnemen via 0546-542121. Of u stuurt een berichtje met uw nummer via reserveringen@prestonpalace.nl. Dan nemen wij contact met u op.

Heel graag tot ziens en dank u wel voor uw mooie review.