Reviewed: 4 years ago (06/06/2022)
Date of experience: 05/2022

Goed, maar beter voor gezinnen met oudere kinderen

Beste familie De. G.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Wanneer u nog suggesties met ons wilt delen van een verblijf met een baby, peuter of kleuter, mag u dit uiteraard met ons delen via marketing@prestonpalace.nl. Wij kijken uit naar uw ideeën!

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Reviewed: 4 years ago (06/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Allgemein hat uns das Hotel gut gefallen, allerdings können wir es nicht uneingeschränkt weiter empfehlen. Für Kinder gab es unter der Woche eigentlich keinerlei Animation (das Basteln war völlig ohne Anleitung, eigentlich wurde nur der Raum aufgeschlossen). Das Zimmer und vorallem der Zugang zum Etagenbett war viel zu eng. Mein Mann wollte im unteren Etagenbett schlafen und die Kinder bei mir, dies war allerdings nicht möglich. Dies sollte bei der Buchung angegeben werden.
Dementsprechend war es auch beim Etagenbett nicht 100% sauber. Wahrscheinlich kommen die Reinigungskräfte auch nicht richtig ran.
Das Geschenk fürs Baby ist sehr nett, aber unser dreijähriger Sohn war richtig traurig, dass nichts für ihn da stand.
Dass es die Möglichkeit für Wasser auf dem Zimmer gibt, haben wir erst bei der Abreise erfahren. Sollte mit Kindern eigentlich Standard bei Anreise sein.
Auch die Sauberkeit im Restaurant ließ zu wünschen übrig, Tische wurden nach Benutzung so gut wie nie abgewischt. Die Toiletten im Hotelrestaurant waren im Laufe des Tages immer schlimmer. Zum Abendessen sind wir mit unserem Sohn aufs Zimmer, wenn er musste. Die Benutzung war nicht mehr möglich, überall Fäkalien. Hier muss ganz ganz dringend mehr darauf geachtet werden.
Das Personal der Kirmes war sehr unmotiviert und wirkte sehr genervt, wenn die Kinder fahren wollten.
Positiv ist uns die Auswahl bei Essen und Getränken aufgefallen. Aber das macht leider nicht die negativen Punkte wieder weg.

Reviewed: 4 years ago (05/06/2022)
Date of experience: 05/2022

Wij zijn al denk 25 bij jullie geweest .wij hebben geen klachten hoe Preston Palace ons verwent in de dagen dat wij op bezoek zijn .wat wij jammer vinden is , ik wil niet zeiken maar de laatste keren dat de muziek op gevarieerde plekken staat in het centrum spelen ze veel te hard .dit is nergens voor nodig .ze laten zich opnaaien door n paar hitserie (wijven) vrouwen .wij vinden het jammer dat veel gasten dan elders een plekje gaan zoeken .ook dit jaar heb ik een beveiliger gevraagd hun er op te wijzen , maar het mocht niet baten .wij blijven er niet voor weg , maar er zijn mensen die daarom niet meer boeken . Als ze op mijn feestje zouden spelen trok ik de stekker er uit en konden ze oprotten .ik hoop dat deze keer de klacht wel behandeld wordt .meet het geluid eens een keer op en wijs ze er op .wij wensen jullie fijne Pinksterdagen en graag tot een volgende keer .groeten Mien en Harry Overbeek Lange Burchwal 29 Oudewater

Beste heer en mevrouw Overbeek,

Hartelijk dank voor uw veelvuldige bezoeken aan Preston Palace. Wij waarderen het enorm dat u uw 93% tevreden beoordeling met ons deelt. Graag willen wij deze doornemen met de betreffende afdelingen en vragen u vriendelijk om alstublieft uw uitgebreide toelichting (datum, tijdstip, locatie, etc.) met uw boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te mailen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Reviewed: 4 years ago (05/06/2022)
Date of experience: 05/2022

we hebben ons prima vermaakt, alleen het eten niet, voor de rest was het toppie!!!

Beste familie B.,

Wat fijn dat u zich prima heeft vermaakt tijdens uw verblijf in Preston Palace.

Dank u wel voor uw review. Uw positiever ervaringen en uw feedback over het eten in San Remo nemen wij mee in ons werkoverleg.

Reviewed: 4 years ago (04/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Over het algeheel een leuke tijd gehad. We hebben genoten

Geachte heer/mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw review!
Hopelijk tot een volgende keer in Preston Palace.

Melanie
80+ years
Reviewed: 4 years ago (04/06/2022)

Prima gezellig hotel

Geachte heer V,

Hartelijk dank voor uw prachtige 83% beoordeling en uw leuke reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Vriendelijke groetjes,

Clementine
Date of experience: 06/2022

Het was een prettige ervaring

Geachte mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw prachtige 80% beoordeling en uw leuke reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Vriendelijke groetjes,

Luna
Date of experience: 06/2022

Leuke hotel met bezigheden. Doordeweeks weinig entertainment helaas

Beste familie l.,

Hartelijk dank voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring in Preston Palace.
Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen uw beleving met ons te delen en hopen u in de toekomst opnieuw in ons resort te mogen verwelkomen.

Prima zo met familie.

Hartelijk dank voor het delen van uw prima familie uitje in Preston Palace, mevrouw L.

Date of experience: 06/2022

Ik was er voor het eerst, maar had vele andere verhalen gehoord. Waaronder de all you van wat mogelijkheden en dat miste k wel... Voor de kinderen vooral ... Frietjes mogelijkheden, etc .

Hartelijk dank voor uw eerste verblijf in Preston Palace, familie V.

Uw persoonlijke ervaring nemen wij mee in ons intern werkoverleg. Bij het kinderbuffet in Ribbleton treft u de frietjes mogelijkheden voor de kindjes. Vraagt u ons gerust ter plaatse en wij helpen u graag.

Graag tot ziens.