Date of experience: 05/2022

Kermis dat ging maar daar doet ook de helft het niet van de apparaten. Dus met kinderen zonde.

Goedemorgen heer/ mevrouw R,

Wij danken u voor uw mooie 87% beoordeling.
Indien u uw opmerking nog verder wenst toe te lichten, kunt u een mail sturen naar marketing@prestonpalace.nl

Top hotel!!

Goedemorgen heer/ mevrouw,

Wij danken u voor uw mooie 93% beoordeling.

80+ years
Date of experience: 05/2022

Erg gezellig goede service en. behulpzaamheid en het beantwoorden van vragen prima

Goedemorgen heer/ mevrouw N,

Wij danken u voor uw mooie 93% beoordeling.

Zeer goed verblijf

Goedemorgen heer/ mevrouw J,

Wij danken u voor uw mooie 83% beoordeling.

Date of experience: 05/2022

Er was genoeg te doen. Prijs was oke voor 3 pp. Alleen de hotelkamers zijn wel super gehorig. T eten was niet lekker.

Beste heer A.

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring.

Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer met uw uitgebreide toelichting over het eten via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Tevens vernemen wij graag van u of u ter plaatse een melding heeft gemaakt voor een directe oplossing. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 05/2022

We hebben ons eigen goed vermaakt alleen jammer van die mankementjes

Beste mevrouw Van de B.,

Wat fijn dat u zich goed heeft vermaakt tijdens uw verblijf.

Terugkomende op de kleine mankementjes: het spijt ons dat ondanks de vermelding op de site en link via de bevestiging het niet duidelijk was dat er mogelijk vernieuwingen tijdens uw verblijf waren. Op dit moment wordt de nieuwe interactieve waterglijbaan gerealiseerd (verwachte opening medio juni). Daarnaast was de bioscoop vanwege een geweldige make-over een week niet toegankelijk; de films werden getoond in de Preston Hall. Om u te blijven overtreffen met ons all-inclusive aanbod is het noodzakelijk om te blijven vernieuwen. Daarbij kan het voorkomen dat in ons 24-uurs om een faciliteit tijdelijk wordt gesloten of op een locatie elders wordt geboden. Alle bekende werkzaamheden worden gecommuniceerd op: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/werkzaamheden-1.
Uw opmerking over de faciliteiten in Boardwalk geven wij door aan onze collega's van de indoor- kermis.

Dank u wel voor het lezen van onze toelichting en wij hopen uw gezelschap in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen als onze gewaardeerde gasten.

Date of experience: 05/2022

leuk concept. misschien nadenken over andere bier glazen, iets groter. en misschien iets meer speciaal bier aanbieden op fles eventueel. en het eten dat laat echt te wensen over. veel kant en klaar, en de snackcouter vind ik geen verbetering, je creeert meer wacht tijd. en wil nog mijn complimenten geven over het vriendelijkheid van het personeel. zeer goed!!!!

Dank u wel voor het delen van uw tips en tops, meneer K.

Wij waarderen het enorm dat u het als een leuk concept heeft ervaren en uw persoonlijke ervaring en tips aan ons toevertrouwt.

Date of experience: 05/2022

Een leuke ervaring met veel mogelijkheden om tot ontspanning te komen en te genieten.
Tip: Een fitnessgelegenheid zou nog een toevoeging kunnen zijn.

Goedemorgen heer/ mevrouw,

Wij danken u voor uw mooie 77% beoordeling.
Mocht u uw opmerking verder willen toelichten, dan mag u een mail sturen naar marketing@prestonpalace.nl

Date of experience: 05/2022

Over het algemeen leuk en gezellig gehad.

Dank u wel voor het toelichten van uw over het algemeen leuke en gezellige ervaring.

Heel graag tot ziens, meneer R.
Date of experience: 05/2022

Hele fijne ervaring. We hebben het erg leuk gehad!

Goedemorgen mevrouw D,

Wij danken u voor uw mooie 90% beoordeling.