Date of experience: 05/2022

Jullie zijn een familie hotel. Maar wat wordt er veel alcohol gedronken en wij hebben daar de nodige overlast van ondervonden. Luid geschreeuw in de nacht. Mensen tegen kind aanlopen enz

Beste mevrouw T.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace.

Wij streven na dat elke gast in ons All-in Family Resort optimaal kan genieten van het all-inclusive concept. Wij waarderen het zeer dat iedereen de geldende huisregels naleeft en respect toont voor de andere bezoekers. Zo maken wij er samen een feestje van. Wanneer u echter persoonlijk overlast ervaart, op welk moment of welke manier dan ook, mag u dit direct melden bij de hotelreceptie (of via toestel 9 vanaf uw hotelkamer). Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing.

Date of experience: 05/2022

We gaan zeker vaker komen was top

Goedemorgen mevrouw M,

Wij danken u voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 05/2022

We hebben zeker wel genoten jammer van de puntjes die ik hierboven noemde.

Beste heer H.,

Hartelijk dank voor het toelichten van uw 80% tevreden ervaring. Dank u wel voor de opbouwende kritiek.
Deze nemen wij mee in ons werkoverleg en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort.

Date of experience: 05/2022

Heerlijke tijd gehad met kids en kleinkids

Goedemorgen heer/ mevrouw,

Wij danken u voor uw mooie 90% beoordeling.

Date of experience: 05/2022

Alles prima, je komt niks te kort.

Goedemorgen heer/ mevrouw,

Wij danken u voor uw mooie 100% beoordeling.

Date of experience: 05/2022

Leuke activiteiten, maar alles is half werk. Bij de kermis is niks voor de hele kleintjes. Geen eens een draaimolentje. Zwembad was fantastisch! En geen glijbaantje bij de speeltuin? Al is het een klein los glijbaantje.. en vind het heel onduidelijk waar je allemaal eten kan halen en miste echt belegde broodjes ergens o.i.d.

Beste mevrouw J.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het toelichten van uw wensen.

Wat fijn dat u het zwemparadijs fantastisch vindt! En dat word waar mogelijk nóg mooier met de opening in de nieuwe interactieve waterglijbaan (verwachting medio juni). In Boardwalk is de Teacups er speciaal voor onze kleine gasten. Uw wens voor meerdere attracties voor de hele kleintjes geven wij door.

In de spel-o-theek is er zowel binnen als buiten een glijbaan. Vraagt u ons gerust ter plaatse. Dat geldt ook voor de informatie omtrent de diverse eetgelegenheden. Wanneer de informatie op de TV's en via de Gastenapp niet geheel duidelijk voor u is; vraagt u het gerust aan ons. Wij helpen u graag verder zodat u optimaal kan genieten van de all-inclusive formule.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

Ik vind het prachtig geworden en betere service. Meerdere bars open. Lekkere snacks tussendoor. Echt top

Goedemorgen heer/ mevrouw,

Wij danken u voor uw mooie 93% beoordeling.

Date of experience: 05/2022

Paar dagen er tussenuit geweest en nergens voor hoeven te zorgen. Fijne ervaring.

Goedemorgen heer/ mevrouw,

Wij danken u voor uw mooie 97% beoordeling.

Date of experience: 05/2022

Algemene ervaring was goed we hebben genoten

Goedemorgen heer/ mevrouw,

Wij danken u voor uw mooie 97% beoordeling.

Date of experience: 05/2022

Aanbevelenswaardig, maar al uw gasten net als wij geen alcohol gebruiken dan de de prijs aan de hoge kant. Ook was het jammer dat sommige ruimten (m.n. de bioscoop en de waterglijbaan i.v.m. werkzaamheden) buiten gebruik waren. De autoscooterbaan zou in mijn ogen moeten worden voorzien van een zgn. wachtrij ten einde te voorkomen dat bij het wisselen iedereen de baan op rent en er gevaarlijke situaties ontstaan.

Beste heer O.,

Wat leuk dat u een verblijf in Preston Palace aanbeveelt! Hartelijk dank voor het toelichten van uw leuke ervaring en uw persoonlijke tips.
Deze gaan wij doornemen in onze werkbespreking.