By Naoual Laajab
Date of experience: 06/2026

Het is zeker voor herhaling vatbaar mijn kleine van 4 heeft erg genoten.

Tot snel

Geachte heer / mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling. Fijn om te mogen vernemen dat u samen met uw kleine heeft genoten, daar doen we het voor.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!

By Kraag
Date of experience: 06/2026

Goed en tevreden, voor ieder wat wils, veel activiteiten en 1 vaste prijs voor het verblijf werkt goed. De kamers en locatie is prima.

Geachte heer / mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en leuke positieve reactie. Fijn om te vernemen dat jullie tevreden zijn en dat de vaste prijs en het brede aanbod aan activiteiten goed zijn bevallen. Ook fijn dat de kamers en de locatie naar wens waren.

We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!

Date of experience: 05/2026

Fantastisch, echt een vakantie gevoel!

Geachte mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling van 93%. Wat fijn om te vernemen dat u echt een vakantiegevoel heeft ervaren bij ons. Dat is precies waar we het voor doen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

By Derrez danny en wendy
Date of experience: 05/2026

Het verblijf bij jullie is flink achteruit gegaan
Kom nu al 13 jaar bij jullie maar heb nu toch echt wel klachten
Zoals over het bed zoveel last van me rug gehad bij mijn laatste bezoek kamer 146
En dan bij het podium bij centrale bar
Wat een bagger wat daar live zingt
Is het geld niet meer waard of zorg dat je fatsoenlijke artiesten krijgt voor daar te zingen en niet die straat artiesten die de tekst van de liedjes niet eens kennen
De mensen liepen gewoon weg echt erg dit
Nou hoop dat jullie hier snel wat aan veranderen want anders gaan mensen niet terug komen
Mvg danny derrez

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw jarenlange betrokkenheid bij ons resort. Wij waarderen het dat u al 13 jaar bij ons te gast bent en uw ervaringen met ons deelt.

Heeft u uw bevindingen ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Beau
By Jolanda schipper dorenbos
Date of experience: 05/2026

Super fijn alles was goed

Geachte mevrouw D,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en leuke positieve reactie. Fijn om te lezen dat alles zo goed is bevallen.

We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!

Date of experience: 06/2026

Geweldig voor alle leeftijd vermaak en plezier

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en leuke positieve reactie. Fijn om te lezen dat u heeft genoten en alles zo goed is bevallen, daar doen we het voor.

We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!

Date of experience: 06/2026

Erg leuk Hotel met veel faciliteiten.
De kamers waren schoon, alleen wel erg gehorig waardoor ik meerdere malen wakker werd van hard pratende/schreeuwende andere gasten. De tweede nacht/vroege ochtend werd ik wakker van sigarettenrook in de kamer.
Goed gegeten, veel mogelijkheden om te eten en te drinken.

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Fijn om te horen dat u heeft genoten van de faciliteiten, het eten en drinken en dat de kamers schoon waren. Jammer dat u last heeft gehad van geluidsoverlast en sigarettenrook; dat is uiteraard niet de bedoeling.

Bij lawaai kunt u direct bellen met 9 of de receptie inschakelen, waarna de beveiliging direct zal ingrijpen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog prettigere ervaring.

By Jcg leenders
Date of experience: 06/2026

Zeer goed alles schoon en rustige uitstraling

Geachte heer/mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 90%. Wat fijn om te horen dat u alles goed schoon vond en de rustige uitstraling heeft gewaardeerd. Dat doet ons echt goed.

We hopen u graag nog eens opnieuw te mogen verwelkomen.

By Barnhoorn/Duitshof
80+ years
Date of experience: 06/2026

Prettig personeel, vriendelijk en bereid. TOPPIE.

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling van 100% en uw mooie woorden. Wat leuk om te horen dat u ons personeel als prettig, vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Dat doet ons echt goed.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Alone
Date of experience: 06/2026

Alleen zo kleine kamer erg krap voor rollator niet normaal verder is goed....

Geachte heer/mevrouw van S,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87%! Fijn dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wat betreft de ruimte voor uw rollator: dit valt onder een gratis medische preferentie. Als u dit bij een volgende reservering vooraf aan ons doorgeeft, zorgen wij graag voor een kamer met extra ruimte. Zonder melding vooraf weten wij dit helaas niet en kunnen we er niet tijdig rekening mee houden.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens.