Date of experience: 05/2022

Zoals u wellicht weet zijn wij ivm sterfgeval familielid onverwachts vertrokken. Geen gebruik gemaakt van een bar, ontbijt en kamer. Vind t jammer dat er geen reactie meer is gekomen, had wel een tegemoetkoming vd kosten verwacht vanuit jullie. Ik was samen met mijn dochtertje

Beste mevrouw K.,

Gecondoleerd en heel veel kracht toegewenst. Wanneer het voor u mogelijk is, willen wij graag op een gepast moment (telefonisch) contact met u opnemen. Wilt u ons alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw toelichting en boekingsnummer laten weten wat voor u een geschikte tijd is? Alvast hartelijk dank en nogmaals heel veel sterkte!

Alone
Date of experience: 05/2022

mooi concept goede kwaliteit van het eten het voelde als ee dagje ertussenuit

Beste heer N.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace!

Wij waarderen het dat u het all-inclusive concept van goede kwaliteit vindt en daar goed van heeft genoten. Uw uitgebreide toelichting nemen wij mee in ons werkoverleg. Tevens benadrukken wij dat wanneer u tijdens uw verblijf u iets constateert (zoals de staat van de toiletten in het uitgaanscentrum): geeft u dit alstublieft direct aan. Dan zorgen wij waar mogelijk voor een passende oplossing.

Alone
Date of experience: 05/2022

Heerlijk verblijf gehad. Ik zal hier zeker nog eens terug komen.

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw leuke, positieve reactie. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

Fijne dagen gehad waar we tevreden op terug kijken

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% beoordeling. Fijn dat u zo genoten heeft. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Om nog eens te boeken.

Geachte mevrouw J,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling. Wij kijken er naar uit u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

Wij hebben het verblijf bij PP als prettig ervaren. Het zou fijn zijn als er iets meer met bordjes kan worden aangegeven wat mag en wat niet. De een volgt namelijk de regels wel en de ander lapt ze aan zijn/haar laars. In de alg. info bijv. staat dat je niet met petten op het restaurant binnen mag, maar dat staat nergens als je het restaurant binnenkomt. Zo zijn er meer regels die duidelijk zijn aangegeven voordat je naar PP komt, maar in PP vindt je ze niet snel terug waardoor er willekeur en ergernis ontstaat. Dit was onze eerste ervaring. Ondanks bovenstaande komen we wel weer terug. Het was een fijne ervaring.

Geachte heer/mevrouw T,

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling. Indien u uw opmerkingen nog persoonlijk wenst toe te lichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer of mailt u met marketing@prestonpalalce.nl
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Emma

Geweldige nacht gehad

Geachte mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw leuke, positieve opmerking.. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Erg leuke hotel

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw complimenten. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

Prima we hebben gezellige dagen gehad alleen denk ik dat het in het weekend gezelliger is maar ja daarom betalen we ook 100 euro minder

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

een geweldig mooi zwembad

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en uw complimenten over ons zwemparadijs Riviera. Leuk!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace. Heel graag tot ziens!