Date of experience: 05/2022

Een leuk hotel. Door de vroege check in en late check out hebben we optimaal kunnen genieten van alles.

Geachte heer M,

Hartelijke dank voor uw mooie waardering, fijn dat u zo genoten heeft.
We zien u heel graag terug in Preston Palace als gewaardeerde gast.

Met vriendelijke groetjes,

Marleen
Date of experience: 05/2022

Wij komen al jaren bij jullie en zullen dit nog vaak doen , de ervaring is super . 1kantekening jullie zijn behoorlijk duurder geworden

Date of experience: 05/2022

Wij zij hier al heel veel keren geweest en vinden de kwaliteit steeds beter worden maar wat ik niet leuk vind is dat wij door de corona onze status VIP kwijt zijn en dat vind ik onterecht want we konden niet door corona naar prestonpalace toe dus ik vind dit niet zo netjes van jullie wij zijn afhankelijk van een valys taxi dus zijn soms eerder bij prestonpalce en moeten dan zelf de vroege aankomst betalen wij hebben geen invloed op de tijd die we aankomen

Beste heer S.,.

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor uw loyaliteit.

Uw privilege status willen wij graag met u doornemen. Mogen wij alstublieft uw vraag en uw boekingsnummer ontvangen via reserveringen@prestonpalace.nl? Na ontvangst gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Date of experience: 05/2022

Goed ! een heel verzorgd en compleet uitje , voor iedereen .

Geachte mevrouw O,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

Wij zijn vaker bij preston palace geweest en vinden het er altijd gezellig. Als er aan een paar kleine dingen word gedacht is het super

Dank u wel voor het toelichten van uw gezellige verblijf in Preston Palace! Uw tips en tops nemen wij mee in ons werkoverleg.

Graag tot ziens, mevrouw Van E.!
Alone
Date of experience: 05/2022

Is altijd gezellig en goed.kamer met airconditioning geweldidig

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Heel gezellig en goed.

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

We hebben 2 heerlijke dagen gehad, alleen jammer dat de kamer klein was en we hebben 2 nachten niet geslapen.
De eerste nacht hebben de personen naast onze kamer de hele nacht fikse ruzie gemaakt.
De tweede nacht hadden deze zelfde mensen een party in de kamer met muziek en een hoop herrie.
Dus we zijn helaas niet uitgerust naar huis gegaan waar we dus wel echt op hadden gehoopt.

Beste mevrouw Van O.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en wat fijn dat u heeft genoten van twee heerlijke dagen in ons resort.
Wilt u alstublieft direct melding maken wanneer u (geluids)overlast ervaart? Helaas kunnen wij achteraf niets meer voor u betekenen. Maar wanneer u direct een melding maakt bij de hotelreceptie, dan kijken wij samen naar een passende oplossing. Zo kan u optimaal genieten van uw welverdiende nachtrust.

Date of experience: 05/2022

Prima te doen ..leuk met een groep

Geachte mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Beetje donker.
Verder wel goed.

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.