Reviewed: 4 years ago (20/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Bijzonder goed om familie onderling te activeren en verbinding te maken/behouden. Ik mis de vraag: Heeft U nog suggesties ter verbetering? Op deze vraag zou ik het enige min puntje invullen, namelijk de zeer slechte internet/wifi verbinding. Mogelijk door veel gasten, maar te verbeteren door eigen ondersteuning/versterking antenne.

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Indien u uw opmerkingen nog persoonlijk wenst toe te lichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer of mailt u met marketing@prestonpalalce.nl

Melissa
Business
Reviewed: 4 years ago (19/05/2022)
Date of experience: 05/2022

het personeel was super hulpvaardig , vond het jammer dat 1x de vergaderruimte niet was op geruimd, kamen de volgende dag in een ruimte zonder verse koffie en niet gevulde koelkast , vuile kopjes stonden er nog en de lege flesjes en vuile glazen , na melding werd er wel direct gehandeld en opgeruimd en verse koffie en thee water gebracht.

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling. Indien u uw opmerkingen nog persoonlijk wenst toe te lichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer of mailt u met marketing@prestonpalalce.nl

Melissa
Business
Reviewed: 4 years ago (19/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Leuk familie hotel met voldoende faciliteiten.
De kamers en inchecken was echt een drama en heeft mij (als organisator) heel veel tijd gekost waardoor ik niet kon genieten. Als ik vooraf had geweten dat je het eten moest reserveren had ik het personeel de reserveringsnummer en informatie kunnen toesturen.

Veel personeelsleden moesten lang wachten bij het inchecken tot iedereen ingecheckt was omdat ze niet wisten of er plek voor hun groep was, dit vind ik erg jammer want ik geef van te voren de kamer- indeling door.

Beste mevrouw F.,

Hartelijk dank voor uw verblijf met uw gezelschap en voor het delen van uw waardevolle feedback.
Wij nemen uw ervaring omtrent de incheck van uw grote gezelschap mee in ons werkoverleg.

Dank u wel voor het meedenken en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Reviewed: 4 years ago (18/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Denk dat er wat gedaan moet worden met de keuze dinner

Yvonne

Heerlijk genoten

Geachte meneer M,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Sofie
Date of experience: 05/2022

Eerder ook geweest maar duidelijk een verbetering na Corona tijd.

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Sofie
Date of experience: 04/2022

Es ist sehr schön

Sehr geehrte Frau S.,

Vielen Dank für Ihren schöne Aufenthalt und für die Mitteilung Ihrer persönlichen Erfahrungen.

Bei Ihrer Ankunft können Sie die Gasten App nutzen, um Ihr Abendessen im Hotelrestaurant Ribbleton oder im À-la-carte-Restaurant Peppermill zu buchen. Es tut uns leid, dass Ihnen Ihr Lieblingsrestaurant nicht mehr zur Verfügung steht.

Wir erneuern ständig unser All-inclusive Angebot, um Ihnen ein einzigartiges Preston Palace-Erlebnis zu bieten und Ihre Erwartungen bei jedem Besuch zu übertreffen. Die neue Wasserrutsche mit Innenerweiterung des Beckens ist derzeit im Bau. Zu Ihrer und unserer Sicherheit ist eine der Stromschnellen vorübergehend geschlossen. Während dieser Renovierung ist Riviera weiterhin geöffnet und wir werden Sie über Ihre Bestätigung, die Website und die sozialen Medien informieren. Wir entschuldigen uns dafür, dass dies für Sie nicht ganz klar war.

Wir erwarten die Eröffnung der neuen (interaktiven!) Wasserrutsche für Mitte Juni. Werden Sie auch dann wiederkommen, um zu plantschen? Wir freuen uns schon darauf. Wir hoffen, Sie bald im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 05/2022

Heerlijk verblijf voor 2 nachten. Genoeg te eten. Er wordt wel veel eten en drank verspild.

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw 90% tevreden ervaring; dat is inderdaad een heerlijk verblijf is geweest!

Een all-inclusive verblijf overtreft alle verwachtingen en dat komt mede door het kwalitatief hoge en veelzijdige aanbod aan eten. Daarbij zien wij er ook op toe dat verspillling tot een minimum wordt gereduceerd. Wij waarderen het dat u hier ook op toeziet. Dank u wel daarvoor en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 05/2022

Goed verblijf met lekker eten.

Beste mevrouw P.,

Hartelijk dank voor het toelichten van uw goede verblijf met lekker eten!
Uw tips en tops nemen wij mee in ons werkoverleg.

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

WE HEBBEN TWEE KLEINE OPMERKINGEN, *DE DEUR VAN DE ( SLAAP) KAMER IS VOOR ROLLATORGEBRUIKERS ( ZOALS IK ) WAT MOEILIJK OPEN TE HOUDEN BIJ HET BINNEKOMEN EN VERLATEN VAN DE KAMER . * DE DREMPELS BIJ DE UITGANGEN NAAR O.A. HET BUITENTERRAS ZIJN MOEILIJK TE NEMEN, WELLICHT KAN DIT WORDEN VERHOLPEN MET EEN SCHUIN OPLOPEND PLANKJE. VERDER GEEN OPMERKINGEN, WE HEBBEN GENOTEN

Beste mevrouw De J.,

Dank u wel voor uw 100% tevreden beoordeling en voor het delen van twee handige tips.
Wij nemen deze mee in ons werkoverleg met de betreffende afdelingen.