Alone
Date of experience: 05/2022

Er zijn nog wel dingen waar van ik denk dat kan beter.zoals kleding voorschrift in Restaurant. Verbod op telefoon tijdens het eten en geen hoeden en petten. Ziet er niet uit.

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling en uw leuke, positieve reactie.

Beter dan verwacht!

Geachte mevrouw van H,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!

Date of experience: 05/2022

Zoals elk jaar superrr!!!
Gaan er met veel plezier heen.
Meestal twee keer per jaar.

Hartelijk dank voor uw 97-beoordeling review!

Date of experience: 05/2022

Jammer dat de rondje water bubble is gesloten. Waar je een rondje met de stroom mee kon.

Beste mevrouw A.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wij blijven ons all-inclusive aanbod voor u vernieuwen, zo krijgt u een unieke Preston Palace beleving en overtreffen wij bij ieder bezoek uw verwachting. Momenteel wordt de nieuwe waterblijbaan met interne verruiming van het bad gerealiseerd. Hierdoor is voor uw en onze veiligheid tijdelijk één stroomversnelling gesloten. Tijdens deze vernieuwing is Riviera wel geopend en brengen wij u middels uw bevestiging, de site en en socials op de hoogte (https://www.prestonpalace.nl/over-ons/werkzaamheden-1). Het spijt ons dat dit niet geheel duidelijk voor u was.

Medio juni verwachten wij de nieuwe (interactieve!) waterglijbaan te openen. Komt u dan ook terug voor een spetterende beleving? Wij kijken ernaar uit. Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

20 jaar geleden kwam ik hier met mijn opa en oma, ik wist er nog veel van. Als puber maakte dit al indruk. Nu kwam ik met mijn kinderen en ondanks dezelfde ellementen (bar street, zwembad, bioscoop, midget golf)
Was het opnieuw een beleving en nu met mijn kinderen. Een vriendelijk en fris ontvangst, snelle liften, leuke verdiepingen op kleur, een toffe kermis en Play ground voor de kleintjes, van Massages tot late night snacks!

We komen echt nog eens, het waren dagen als gezin met een gouden randje. Waar naar mijn inziens winst te behalen valt is een upgrade aan de game room flipperkasten achterin en de vele tientallen speelautomaten die het niet deden. Maar meer kan ik niet bedenken.

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw leuke reactie.
Uw positieve en opbouwende tip zullen wij meenemen in ons interne overleg.

Date of experience: 05/2022

Ontzettend leuke dagen gehad. Super lekker gegeten en genoten van alle faciliteiten. Zowel het zwembad, de kermis, bowling, midgetgolf en snookeren was erg leuk en gezellig. Ook was er overal een goede sfeer en super vriendelijk personeel!

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!

Date of experience: 05/2022

Zoals altijd was het weer geweldig.

Beste meneer P,

Dank u wel voor het delen van uw geweldige ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 05/2022

ik ben al 15 keer bij preston geweest. mijn ervaring is zeer goed.

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Wij hopen u in de toekomst voor een 16e keer te mogen begroeten Heel graag tot ziens!

Date of experience: 05/2022

Een leuk een fijn verblijf

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Annette
Date of experience: 05/2022

Het was verder prima voor elkaar. Alleen dinsdag avond zaten we bij de centrale bar toen hoorde we 3 verschillende muziek 1 van scheepsbar. 1 van black rock en 1 van centraal terras. Nietnzo prettig. En we hebben eenn minpunt over een vaste bezoekster van jullie moeder preston die zat de mensen te vertellen dat ze van jullie een moederdag kadootje had gehad en dat ze dat met de directie had besproken dat vond ik erg raar en niet kunnen. Er waren meer moeders.

Geachte mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% beoordeling en uw leuke reactie.
Uw opbouwende tip zullen wij meenemen in ons interne overleg.

Vriendelijke groetjes,