Date of experience: 05/2022

Heel erg genoten en voor herhaling vatbaar!

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% beoordeling. Fijn dat u zo genoten heeft.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Was echt top

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Annette
Date of experience: 05/2022

Super vakantie gehad. Personeel heel vriendelijk. Goede sfeer. Elke avond muziek. Genoeg te eten en te drinken.

Geachte mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw leuke, positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 05/2022

Hebben ons vermaakt mooi weer werkte ook mee

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Fijn dat u zich prima vermaakt heeft.

Date of experience: 05/2022

De kwaliteit en belevenis word echt minder, we komen hier ca 2 x per jaar al een jaar of 5 lang maar afgelopen keer.. Boerende mensen aan t teres van ribleton, scheten latende gezinnen op de gang, diverse mensen zowel volwassen als kinderen in badkleding door de gangen en zelfs het restaurant

Het begint meer op een roompot vakantie te lijken...

Beste heer/mevrouw O.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het toelichten van uw persoonlijke beleving.

Het stellen en vervolgens toepassen van onze huisregels zorgt mede voor een prettig verblijf van onze gewaardeerde gasten die wij dagelijks mogen ontvangen voor een aangenaam arrangement in Preston Palace. Wanneer u het idee heeft dat andere gasten huisregels overtreden door middel van hun gedrag, dan mag u dit direct ter plaatse melden bij de hotelreceptie of een gesprek aanvragen met de dienstdoende manager. Wij kijken dan samen met u naar een passende oplossing.

Wij waarderen het enorm dat u gemiddeld twee keer per jaar geniet in ons resort en wij hopen u nog vele malen te mogen verwelkomen.

Date of experience: 05/2022

We hebben weer erg genoten van ons verblijf. Die verruckte stunde was weer top! Prima vernieuwingen, goed met de tijd meegegaan. Verbegerpunten heb ik benoemd hier boven. Verder waren veel grijp automaten op de kermis stuk, dat was jammer. We komen zeker terug!

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Fijn dat u zo genoten heeft en hartelijk dank voor uw tips en tops.

Emma
Date of experience: 05/2022

Op de incheck tijd na was alles zeer goed alleen na 2.5 uur reizen verwacht ik niet dat ik bij de Mac Donald moet eten want de lunch is niet inbegrepen voor die 27euro

Geachte heer/mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Emma
Date of experience: 05/2022

perfect concept alleen wat aan de prijzige kant

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast.

Date of experience: 05/2022

Een prima verblijf!! Zeer tevreden en ook zeker aan te raden.

Melissa
Reviewed: 4 years ago (11/05/2022)
Date of experience: 05/2022

We hebben een mooi weekend gehad alhoewel wij schrokken van de drukte op zaterdagavond, maar het is groot genoeg om ergens een rustige rookvrij plekje te vinden. Dit werd echter verstoord door rokers. Wij hadden kamer 1202 en het was jammer dat deze kamer boven een afvoer van een keuken lag. Wij werden 's morgens gewekt door een baklucht die de hele dag op de kamer bleef hangen. Wij hadden in januari al geboekt, buiten de aanbiedingen om. Hier had wel rekening mee gehouden kunnen worden.

Beste familie D.,

Hartelijk dank voor het delen van uw weekendje weg in Preston Palace.

Wanneer u de drukte op wil zoeken of u zoekt de rust, in ons Entertainmentcenter is er voor elk wat wils. Wat fijn dat u dat ook zo heeft ervaren. Mogen wij van u vernemen of u ter plaatse ook een melding heeft gemaakt van uw hotelkamer? Zou u dit alstublieft met uw boekingsnummer willen mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!