Reviewed: 4 years ago (11/05/2022)

Prima! Leuk

Dank u wel voor het delen van uw prima ervaring, mevrouw B.

Date of experience: 05/2022

we hebben het ervaren als een te drukke hotel waarbij er niet in een lijn met de bediening wordt gecommuniceerd want dat was wel een dingetje de kamer die wij hadden was wel erg aan de kleine kant gezien we ook onze rolstoel kwijt wilde

Beste mevrouw de B.,

Dank u wel voor het delen van uw persoonlijke ervaring!

In Preston Palace zijn diverse types hotelkamers: het budget bewuste Classic, de ruime Royal, de luxe Suite en de hotelkamers met extra faciliteiten voor minder validen. Wanneer u gebruikmaakt van een rolstoel, mag u dit melden bij uw boeking en wij kijken samen met u naar de perfecte hotelkamer.

Wilt u uw opmerking over onze collega's in de bediening alstublieft met uw boekingsnummer, dag, locatie, en tijdstip toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Wij willen dit graag evalueren met de betreffende afdeling. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Een fijne overnachting.

Beste mevrouw A.,

Dank u wel voor het delen van uw fijne ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 05/2022

We hebben het hartstikke leuk gehad, er is genoeg te doen en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Het enige waar we niet van onder de indruk waren, was dus de badkamer en een deel van het eten.

Ook is popcorn bij de bioscoop misschien een leuke aanvulling, en nieuwere films.

Beste mevrouw Van G.,

Wat leuk dat u het heel leuk heeft gehad, er genoeg te doen was en volop leuke activiteiten!

Mogen wij alstublieft uw toelichting over een deel va het eten en de badkamer met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Tevereden.

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 05/2022

Fijn verblijf gehad, heerlijk gegeten!

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 05/2022

Alles was goed voor elkaar er was van alles voldoende,de kermis was voor onze kleinkinderen een belevenis, evenals het zwembad,wij als opa en oma hebben er ook van genoten,we kijken er met plezier op terug,de attentie bij aankomst konden wij ook erg waarderen, alleen de liften vonden wij erg traag

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 05/2022

Ik vind zo lekker hotel!!!!
Royalkamer mijn favorite

Hartelijk dank voor uw mooie 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Leuk opgezet.
Jammer dat de kermis pas om 14u open ging.
Andere openbare ruimte waren veel automaten buiten gebruik.
Door grote hotel erg druk bij bowlen en midgetgolf, lang moeten wachten.
Al met al, 1 maligne voor ons

Eten is echt top.

Beste mevrouw D.,

Dank u wel voor het toelichten van uw 90% tevreden ervaring! Uw tips en tops nemen wij mee in ons werkoverleg en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Date of experience: 05/2022

Ik was bij jullie met mijn zoontje van 10 en we hebben veel plezier gehad! Ook leuke activiteiten voor kinderen en in de avonden (muziekbingo!).

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie.