Date of experience: 05/2022

Wij zijn met ons Gezin bij jullie geweest omdat wij ons 50 jarig Huwelijk gingen vieren . En werden verrast net een Versierde kamer met slingers en Ballonnen via de kinderen door jullie geregeld. Daar wil ik persoonlijk jullie voor bedanken
Dus wij hebben een Fantastische tijd bij jullie gehad en vertellen dit zeker door aan onze Vrienden die dit ook allemaal op onze fotos mee hebben gekregen op Facebook en persoonlijk .

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 05/2022

Dit was onze eerste keer, we wilden het graag een keer ervaren. Samen met mijn man en zoon (1.5 j) hebben we een nachtje weggeboekt. Onze zoon is eigenlijk nog wat te jong al heeft hij het wel erg leuk gehad. Maar bij de kermis kon hij bv nergens in, een draaimolen voor de kleintjes zou leuk zijn.
Zelf vonden wij het erg druk, massaal en hysterisch. Maar dit kwam denk ik ook door de vele groepen en families die er waren. Ik zou het niet zo gauw weer doen. Voor een nachtje en de ervaring was het prima.
Het all in hebben we Bv erniet uit kunnen halen omdat we Savonds op de kamer moesten blijven voor onze zoon, mijn man is wel een keer naar de Snackcorner geweest maar omdat het na 20.00u was kreeg hij alleen wat nootjes mee, dat was wel erg jammer.

Beste mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw eerste verblijf in Preston Palace en voor het toelichten van uw weekendje weg ervaring.

Wat fijn dat uw zoontje als 1,5 jarig mannetje het erg leuk heeft gehad. Uw wens om naast de Tea Cups nog meer attracties voor de kleintjes in Boardwalk te realiseren, nemen wij mee in onze werkbespreking.
Wanneer u houdt van rust en een relaxed verblijf met uw jonge gezin, kunnen wij u voor een volgend verblijf een nachtje tijdens een reguliere midweek aanraden. Dan is het qua publiek en avondbezoek een stukje rustiger en wij denken dat dit perfect bij uw persoonlijke wensen aansluit.

U mag hapjes en drankjes meenemen naar uw hotelkamer: naast de Snackcounter is Peppermill met Takeaway Food geopend van 22:00 uur tot 00:00 uur. Vraagt u ons gerust ter plaatse, dan helpen wij u graag. Wij hopen u hiermee naar alle duidelijkheid te hebben geïnformeerd en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons resort.

Tot ziens!

Date of experience: 05/2022

We hebben heerlijke dagen gehad! Aan alles was gedacht en als er iets niet was werd het geregeld! De service was echt super!

Date of experience: 05/2022

Het was van alles te doen. Maar sommige dingens vielen tegen

Beste familie Z.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het toelichten van uw ervaring.

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer, uw kamernummer en uw toelichting over uw hotelkamer ontvangen? Wilt u daarbij ook melden of u direct een melding heeft gemaakt voor een directe oplossing? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 05/2022

Ik mis de kermis in deze enquete. Dit was volgens onze kleindochter het allerleukst. Het bowlen was ook leuk

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 05/2022

We waren met 14 volwassenen en 11 kindjes en iedereen waande zich in het paradijs

Date of experience: 05/2022

Heerlijk, jammer dat de glijbaan nog niet open was en 1 van de stroom versnelling het daar niet deed

Beste mevrouw De K.,

Dank u wel voor uw 93% tevreden ervaring. Wat is het fijn dat u heerlijk heeft genoten!

Om ons all-inclusive aanbod 'up-to-date' te houden en uw verwachting te blijven overtreffen, blijven wij ons aanbod vernieuwen. Op dit moment wordt de nieuwe waterglijbaan gerealiseerd in Riviera, waardoor één stroomversnelling tijdelijk buiten gebruik is. Wij verwachten de nieuwe waterglijbaan medio juni te openen en is een ware upgrade voor de tropische Riviera beleving.

Wij hopen u graag in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 05/2022

Wij hebben ons prima vermaakt. Super leuke ervaring en wij komen zeker nog een keer terug!

Melissa
Reviewed: 4 years ago (09/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Prijzen te hoog voor de kwaliteit

Beste familie B.,

Hartelijk dank voor uw all-inclusive verblijf en voor het delen van uw mening!
Uw review gaat mee in onze evuluatie en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Graag tot ziens in Preston Palace.

Reviewed: 4 years ago (09/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Leuk all-in weekendje voor een vrienden weekend.

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor het delen van uw leuke all-inclusive weekend ervaring.

Mogen wij alstublieft uw toelichting over uw hotelkamer en uw ervaring in San Remo via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de hotelreceptie of dienstdoende manager? Alvast hartelijk dank voor uw moeite .