Date of experience: 05/2022

Goed vermaakt met het gezin.
Alleen de bedden zijn zeer slecht.

Date of experience: 05/2022

Geweldige dagen gehad samen met mijn dochter ..

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 05/2022

u kan de score zien dat alles perfect was wij er met de hele ploeg van genoten

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 05/2022

jammer verschillende kamers, wel dezelfde prijscategorie. vindt dit ook niet terecht qua geld. Hoop dat ik hier nog een reactie op krijg.

Beste mevrouw V.,

Wat is het jammer dat u - behalve het eten, drinken en de kermis - niet geheel tevreden bent over het tarief van hetzelfde type hotelkamer.

Omdat Preston Palace een voormalig ziekenhuis is geweest en beschikt over vier etages en een nieuwe etage met hotelkamers, kan het voorkomen dat hetzelfde type hotelkamer anders kan zijn qua indeling en/of ligging. Dit willen wij u uiteraard ook in een persoonlijk onderhoud toelichten. Wilt u hiervoor alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer en telefoonnummer mailen naar marketing@prestonpalace.nl? Na ontvangst nemen wij op een door u gewenst moment contact met u op.

Date of experience: 05/2022

zeker geen spijt, (klein) kinderen hebben zich goed geamuseerd, van diner hadden we hogere verwachtingen (vooral meerprijs leverde weinig extra op), personeel heel vriendelijk

Date of experience: 05/2022

Heel goed, we komen zeker nog eens terug als er een leuke aanbieding is.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 05/2022

Wij komen al ruim 20 jaar met veel plezier! Het enige wat we heel jammer vinden is dat het grill buffet weg is en de snack corner niet echt een volwaardig alternatief is. Ook zou het voor kinderen leuk zijn als er bakjes chips ipv nootjes zouden staan. Nog 1 klein puntje en dat is dat niet alle deuropeningen in de gangen naar de hotelkamers breed genoeg zijn voor een rolstoel met elektrische ondersteuning. Maar echt verder hebben we weer genoten en komen in november weer!!

Reviewed: 4 years ago (07/05/2022)
Date of experience: 04/2022

Prima. Het reisgezelschap dat uiteindelijk is gegaan heeft het prima gehad

Beste heer J.,

Hartelijk dank dat u ons meedeelt dat het reisgezelschap dat uiteindelijk is gegaan het prima heeft gehad. Heel attent dat u dit met ons deelt en wij wensen de persoon uit uw gezelschap sterkte toe!

Bij boeking maakt u zelf de vrije keuze of u het risico neemt zonder annuleringsverzekering te boeken, of voor zekerheid gaat met een annuleringsverzekering voor uw gehele gezelschap. Wanneer u geen annuleringsverzekering afsluit, bespaart u het bedrag dat bestaat uit administratiekosten en een percentage van de reissom. Maar u neemt ook het risico om de kosten op te nemen bij een onverwachte annulering. Wanneer dan blijkt dat u daadwerkelijk iemand (helaas!) moet annuleren, zonder een afgesloten annuleringsverzekering, en dus geen vergoeding ontvangt voor de niet genoten vakantie, dan kunnen wij u logischerwijs geen tegemoetkoming in de kosten verzorgen. Wij verplichten u tot niets, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de beslissing die u heeft genomen bij uw boeking.

Wij hopen u hiermee naar alle duidelijkheid te hebben toegelicht en zien u heel graag met uw volledige gezelschap terug voor een heerlijk verblijf in ons resort!

Reviewed: 4 years ago (06/05/2022)
Date of experience: 05/2022

Mijn zoontje vond het geweldig

Geachte meneer J,

Heel erg bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u een uw zoontje hebben genoten.

Hopelijk tot een volgende keer in Preston Palace!

Marjon
Reviewed: 4 years ago (06/05/2022)
Date of experience: 04/2022

Super heel gezellig.

Geachte mevrouw B,

Heel erg bedankt voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u het gezellig heeft gehad.

Hopelijk tot een volgende keer in Preston Palace!

Marjon