Gewoon helemaal top

Date of experience: 05/2022

Bijna alles aanwezig maar wel voor een dure prijs

Date of experience: 05/2022

De centrale verwarming stond te hoog . hadden de kachel uit op kamer.en moesten met balkon deur open slapen

Beste mevrouw H.,

Dank u wel voor het toelichten van uw 83% tevreden beleving.

Een voldoende

Beste heer F.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Date of experience: 05/2022

Ik ging samen met mijn dochter, zij heeft zich echt vermaakt.

Het was goed

Date of experience: 04/2022

op de boardwalk waren wel heel veel machines buiten gebruik en dat was jammer. Maar verder een fantastisch verblijf gehad.

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw 90% tevreden ervaring.
Uw opmerking over de machines in Boardwalk nemen wij mee in ons intern werkoverleg.

Date of experience: 04/2022

Neem een andere hotel. Dit is jammer voor je geld.

Beste mevrouw D.,

Hartelijk dank voor uw review. Het is erg jammer dat u - ondanks de vermelding op onze site, socials en in uw bevestiging - niet op de hoogte was van de vernieuwing in Riviera. Momenteel wordt de nieuwe glijbaan gerealiseerd waarbij er tijdens de verbouwing één stroomversnelling buiten gebruik is. Verder zijn alle faciliteiten geopend. Wij verwachten deze prachtige upgrade in Riviera medio juni te openen.

Wij willen uw persoonlijke ervaring graag intern doornemen. Wilt u ons alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting sturen? Tevens vernemen wij graag van u of u ook ter plaatse een melding heeft gemaakt van uw ongenoegen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 05/2022

Leuk, maar erg druk, jammer dat de kamer geen plek bleek om tot rust te komen.

Beste mevrouw W,

Hartelijk dank voor het delen van uw leuke ervaring!

U mag uw wens voor een rustig gelegen hotelkamer aangeven bij uw volgende boeking aangeven. Tevens kunnen wij een hotelkamer met balkon of luxe Suite zeker aanraden wanneer u optimaal van uw rust wilt genieten. Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 04/2022

Hele fijne tijd gehad, minder tevreden over de kamer. Vooral de vloer in de douche. Kamer1119

Beste heer/mevrouw J.

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en wat is het mooi dat u een fijne tijd heeft beleefd in ons resort.

Wij willen uw ervaring graag intern doornemen. Wilt u ons alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw boekingsnummer en uw uitgebreide toelichting sturen? Tevens vernemen wij graag van u of u ook ter plaatse een melding heeft gemaakt van de douchevloer in uw hotelkamer 1119. Alvast hartelijk dank voor uw moeite.