Reviewed: 4 years ago (02/05/2022)
Date of experience: 04/2022

Super mooi en fijn hotel, alleen wij vinden de prijs per overnachting heel erg hoog. Maar neemt niet weg dat we echt 2 dagen super genoten hebben

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf.

Melissa
Reviewed: 4 years ago (01/05/2022)
Date of experience: 04/2022

Kamers waren wel gehorig.
Als iemand boven toilet doorspoelt of gaat douchen,dan hoor je het bij het plafond.
1 pers.kamer was erg klein.
Kamers waren ook gespreid en niet bij elkaar.
Zonder extra kosten niet mogelijk.
Hier moet beter aan gewerkt worden, ook zonder kosten.

Beste heer/mevrouw S.,

Dank u wel voor het toelichten van uw 90% tevreden beoordeling.

Wanneer er sprake is van een medische reden, reserveren wij gratis - indien mogelijk qua kamertypes- uw hotelkamers bij elkaar. Is daar geen sprake van, dan geldt tot een bepaald aantal kamers een kleine vergoeding. Wij nemen uw wens om dit ook gratis aan te bieden mee in ons werkoverleg.

Date of experience: 04/2022

Het was een leuke ervaring ondanks het eten

Beste mevrouw S.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace. Wat is het fijn dat het een leuke ervaring is geweest en u uw tips en tops met ons deelt.

De incheck is om 15:00 uur en de uitcheck is om 11:00 uur. Wilt u eerder aankomen of langer blijven? Dan geldt hiervoor een toeslag. Uw wens om (nog) meer gevarieerder eten aan te bieden voor meerdere culturen nemen wij mee in onze evaluatie. Dank u wel voor het meedenken!

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 04/2022

Jammer dat de glijbaan nog niet open was. En dus ook de wildwaterbaan niet. Alle andere knopjes die iets zouden moeten activeren,deden het niet. Dus na 1,5 uur hadden we het wel gezien.
Het was wel schoon.

Beste mevrouw G.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace.

Op dit moment wordt er hard gewerkt in Riviera om de vernieuwing zo snel mogelijk te openen. Medio juni verwachten wij de nieuwe interactieve waterglijbaan en daarmee een interne verruiming van ons zwemparadijs te open. Tijdens de werkzaamheden is één stroomversnelling gesloten. Dit wordt gecommuniceerd op de site en er wordt in uw bevestiging naar verwezen. Wij vragen uw begrip om deze fantastische upgrade in ons 24-uurs bedrijf te realiseren.

Uw opmerking over uw bed, de spare-ribs in Peppermill en de faciliteiten in Boardwalk willen wij graag intern doornemen. Mogen wij alstublieft uw uitgebreide toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 04/2022

Alles hebben wij als goed of fantastisch ervaren. Onze leeftijden zitten tussen de 21 en 80

Geachte meneer/ mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 04/2022

Naast hotelkamer, 2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner hebben wij geen gebruik gemaakt van de overige faciliteiten. Dan is de prijs voor ons weekendje, inclusief verlenging op zondag tot 14.00 uur, van 782.00 wel erg veel voor 2 personen 60+.

Beste heer Z.,

Dank u wel voor het toelichten van uw persoonlijke ervaring. Binnen uw all-inclusive verblijf mag u gebruikmaken van zoveel faciliteiten. U doet uzelf tekort wanneer u dan niet van het complete aanbod gebruik maakt, dit is allemaal all-in:

Ontbijt-, lunch- en diner in diverse restaurants (lunch vanaf 2 nachten).
Drinken (zowel binnenlands als buitenlands gedistilleerd).
Diverse takeaways voor uitgifte van eten en drinken.
Toegang tot het subtropisch zwemparadijs met whirlpools.
Diverse snacks, gebak en luxe koeken.
Uw hotelkamer
Toegang tot de spectaculaire indoor kermis.
Spelotheek voor kids t/m 7 jaar.
Animatie met activiteiten voor de hele familie.
Midgetgolfen, bowlen, snooker en meer.
Films kijken in de huisbioscoop.
Gratis parkeren op ons terrein.

Handige tip voor uw volgende verblijf: overal volop van genieten en dan is de prijs-kwaliteit verhouding perfect! Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 04/2022

super goed daarom komen we ook regelmatig heel tevreden

Geachte meneer K,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 04/2022

Als 2 zeer geslaagde dagen die voor herhaling vatbaar zijn. Was ons 1e familie uitje in jaren. Fantastisch genoten.

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 04/2022

Redelijk kan nog beter voral kamers

Beste heer S..

Dank u wel voor het toelichten van uw verblijf in Preston Palace.

Mogen wij alstublieft met uw boekingsnummer van u vernemen of u melding heeft gemaakt van uw hotelkamer voor een mogelijk snelle oplossing? Dit mag u mailen naar marketing@prestonpalace.nl.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite en heel graag tot ziens!

Reviewed: 4 years ago (29/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Fijne tijd, maar 3 nachten voor ruim 850 euro gaan we voorlopig niet meer doen. Sorry!!

Beste heer de L.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling.
Wij waarderen het dat u ons laat weten te hebben genoten van een fijne tijd. Waneer het voor u weer mogelijk is om bij ons te verblijven, zien wij u graag terug in ons resort.
Via https://www.prestonpalace.nl/all-in-hotel/aanbiedingen kunt u het geluk hebben om een mooie aanbieding te scoren. Wie weet!

Tot ziens in Preston Palace!