Ausgewogen

Sehr geehrter Herr E,

Vielen Dank für Ihre nette 83%ige Bewertung Ihres Aufenthalts.
Wie schön zu hören, dass Ihr Aufenthalt zufriedenstellend war!
Wir hoffen, Sie wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Wir freuen uns auf ein Wiedersehen mit Ihnen!

Luna
Date of experience: 04/2022

Teleurgesteld, ik verwacht wel wat service / personeel die meedraagt aan de all-in ervaring. Maar dit doen zij op zeer negatieve manier. Zelden zulk slecht gemanierd personeel meegemaakt als hier.

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en wat is het jammer dat u teleurgesteld bent over de service. Dit willen wij graag intern bespreken in onze evaluatie.

Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting over de betreffende collega's, de locatie, het tijdstip en uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Wilt u daarbij ook vermelden of u ter plaatse een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende manager? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 04/2022

Over algemeen, ben ik zeer te vrede, alleen de kamer.de ligging
Boven de keuken, niet prettig.

Geachte heer/mevrouw

Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groetjes,

Marleen
Date of experience: 04/2022

Leuk dat er een glijbaan wordt gemaakt! Het is wel vrij donker allemaal in het zwembadgedeelte.

Geachte heer, mevrouw

Hartelijke dank voor uw mooie review, fijn om te vernemen dat u genoten heeft.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten in Preston Palace.

Met vriendelijke groetjes,

Marleen

Hygiënisch , vriendelijk.
Wellness was 100% goed.
Eten en drinken prima

Geachte heer/mevrouw

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 04/2022

Geen prikkelvrije plekjes behalve de hotelkamer. Veel te massaal. Voor een stel niet heel fijn. Eten was uitgebreid en smaakte goed.

Beste mevrouw J.,

Dank u wel voor uw verblijf in de paasvakantie en voor het toelichten van uw persoonlijke beleving.

Wellicht mogen wij u op een ander moment, zoals buiten de schoolvakantie en feestdagen, opnieuw in Preston Palace verwelkomen. Gezien uw persoonlijke voorkeuren is dat zeker een aanrader!
Heel graag tot ziens.

Date of experience: 04/2022

Prima verblijf. We hebben zoals altijd weer genoten van alle faciliteiten en het heerlijke eten.

Geachte heer/mevrouw

Hartelijk dank voor uw mooie 77% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 04/2022

Super vakantie gehad, we komen zeker terug.

Date of experience: 04/2022

Prima naar ons zin gehad met een groep van totaal 15 personen. En zeker voor herhaling vatbaar.

Geachte heer B

Hartelijk dank voor uw 77% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 04/2022

Preston Palace is echt een hele leuke plek om naartoe te gaan! Eten is goed, activiteiten zijn leuk en de kamers zijn schoon.

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en uw leuke positieve reactie.