Reviewed: 4 years ago (16/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Het was een fantastisch verblijf! We komen dan ook zeker nog eens terug. Af en toe zou iets meer toelichting fijn zijn, zo hebben wij een paar foutjes begaan uit onwetendheid. Zo werd tot 2 keer toe de koffiekan van onze ontbijttafel gehaald en pas de laatste keer werd gezegd dat deze aan de bar moeten blijven staan en je daar je kopje dient te vullen. Aan de bar hebben ze er 2 keer op staan kijken toen we de kan kwamen halen en toch werd niets gezegd. Aan tafel werd ze een eerste keer weg gehaald samen met onze schone kopjes en volle glazen sap terwijl we eten gingen halen. Toen we terug kwamen zaten er al andere mensen. In veel hotels is er mogelijkheid om een kan koffie mee naar je tafel te nemen, een bordje met « kannen niet meenemen » zou duidelijk geweest zijn. Laatste dag hadden we bijgeboekt tot 14:00. Wij hadden onze pasjes bijgehouden omdat we die nodig hadden om te gaan zwemmen. Blijkt dat we die hadden moeten gaan omwisselen bij het verlaten van de kamer. Dat hebben we nergens gelezen of gehoord. Ik wil ook heel duidelijk zijn dat we altijd op heel vriendelijke manier « terechtgewezen » werden, dus zeker geen klachten hierover. Betere communicatie had dit wel kunnen vermijden. De afruimservice bij de maaltijden is zeer goed, soms wat overenthousiast, we waren verplicht iemand de tafel te laten bewaken en konden niet allemaal samen ons bord gaan vullen. Dit komt nu misschien negatief over, maar dat zijn de enige minpuntjes die on zijn opgevallen. Het heeft ons verblijf zeker niet minder leuk gemaakt. We hebben echt genoten! Wat we wel minder fijn vonden was dat we niet de geboekte kamer kregen. Wij hadden de pech onderweg in een grote file terecht te komen. Wij hebben gebeld om te verwittigen want we zouden pas tussen 18:30 en 19:00 aankomen. Wij boekten een royal kamer met balkon. Er bleek nog maar 1 royal kamer te zijn, maar de deur van het balkon werkte niet. We konden wel 2 standaard kamers krijgen met balkon, niet naast elkaar, wel op dezelfde gang. Het is dat we 3,5 uur hadden stilgestaan op de autostrade door een ongeluk en dat we pas om 15:30 konden lunchen. We waren dus helemaal groggy, blij dat we eindelijk aangekomen waren en eindelijk konden eten. En de rest van ons verblijf hebben we genoten en besloten we ons er niet druk in te maken. Maar eigenlijk moeten er mij toch 2 zaken van het hart.
1: we hadden om 15:00 gebeld dat we al 3 uur stilstonden op de autostrade wegens een ongeluk en niet wisten wanneer we zouden aankomen maar dat we zeker nog zouden komen. Dan vind ik het jammer dat wij ook nog eens werden opgezadeld met een kamer waarvan de deur naar het balkon niet werkte.
2: wij wilden absoluut een balkon omdat wij als volwassenen daar wilden gaan zitten als mijn zoon zou gaan slapen. Bij boeking waren er geen standaard kamers met balkon meer mogelijk, dus royal geboekt. Indien de geboekte kamer niet beschikbaar is, dient het alternatief minstens van dezelfde kwaliteit te zijn. Dat was niet het geval, integendeel, we kregen kamers van een lagere categorie. Ik weet het, wij hadden meteen moeten reageren en een ander alternatief gevraagd hebben. Maar het was netjes geweest, moesten jullie een correct alternatief aangeboden hebben van de eerste keer.

De rest van de zaken vind ik niet erg en meld ik enkel omdat het me opgevallen was. Maar het kamer-gedoe, daar hecht ik wel belang aan en vind ik oprecht jammer dat dit niet correct werd afgehandeld.

Date of experience: 04/2022

De moeite waard om heen te gaan

Geachte heer L,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Luna
Date of experience: 04/2022

Hebben een leuke ervaring en dagen gehad fijn personeel.

Geachte mevrouw Theloosen,

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf!

Marjon
Date of experience: 04/2022

Probleem goed opgelost. jammer dat de grote zaal niet werd gebruikt als je niet van harde muziek houd hoef je er ook niet te komen. En was er op het plein niet zo,n bak herrie dat je elkaar niet eens kon verstaan.jammer zeer jammer dat heeft ons verblijf toch verstoord . Een tip zorg dat het personeel in het restaurant de tafels afvegen met voor het oog schone doekjes ,ze zien er erg goor uit.

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 04/2022

Heerlijke ontspannen dagen gehad .Het eten was fantastisch helemaal niks op aan te merken echt kwaliteit.

Geachte heer O,

Hartelijk bedankt voor uw mooie waardering! Wat fijn dat uw verblijf na wens is verlopen.

Date of experience: 04/2022

Zoals zovele keren die ik geweest ben leuk personeel gastvrij en je kan je prima vermaken
Top dagen weer gehad
Dank jullie wel voor de goede zorgen

Geachte mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Hopelijk tot een volgende keer in Preston Palace.

ideaal famileihotel

Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 04/2022

Een gelegenheid om naar terug te gaan!

Date of experience: 04/2022

Geen hoge verwachtingen gehad, dus viel het allerzins mee.
Alles werd netjes bijgehouden

Hartelijk dank voor uw mooie 77% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 04/2022

Ik vond het geweldig allemaal