Mooi maar duur weekend voor twee senioren 800 euro

Beste mevrouw de G.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw mooie ervaring!
Tijdens de reguliere midweken wordt er regelmatig een seniorenkorting gehanteerd, wellicht is dat een leuke tip voor uw volgende verblijf.

Genoeg te doen.
Alleen wel jammer dat de kroegjes maar tot 1 uur open waren.
Bewakers zijn erg streng.
Vonden ons al te snel te luidruchtig

Beste mevrouw G.

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden beoordeling en voor uw gezellige verblijf!

Wij willen ons respect uitspreken voor alle gasten die rekening met elkaar houden, volop plezier beleven maar daarbij geen overlast voor andere bezoekers zijn. Soms gaat het (meestal onbewust) iets te luid en dan zien onze gastheren erop toe dat de fijne sfeer wordt gewaarborgd. Ziet u het niet als een strenge berisping, maar als een bescherming van de algehele gezellige ambiance in ons resort. Wij danken u voor uw begrip.

Prima indruk. Gezellig.
Bars zijn erg gezellig
Echt een aanrader

Geachte mevrouw P,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Laura
Date of experience: 04/2022

Het was in prijsverhouding onder niveau (overnachting) dan heb ik het meer over het eten
Aan de andere kant, zijn er voor kinderen vele attracties ons zoontje is 90cm mocht dus nergens is, dat is jammer, ik zou zeggen denk ook aan attracties voor kindjes die nog geen 1 meter lang zijn

Beste familie H.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en wij willen uw ervaring graag intern doornemen.
Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer met uw uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite.

Date of experience: 04/2022

Dit jaar heb ik helaas niet gezwommen

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens bij Preston Palace!

Date of experience: 04/2022

Midweek prima naar ons zin gehad . Live muziek ook prima.

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad!

Date of experience: 04/2022

Gezellige sfeer, veel keuze en kwalitatief goed eten. Veel activiteiten kunnen ondernemen. Mn zoon zij dit was de 2na beste vakantie ooit. En we waren maar 1 nachtje weg ;)

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad!

Date of experience: 04/2022

goed geregeld alles ,gezellig met veel mensen gezellig gepraat.

Beste mevrouw Van de M.,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat leuk dat u tijdens uw verblijf gezellig heeft gepraat met andere mensen en heeft genoten van een goed verblijf. Uw tips en tops nemen wij mee in ons werkoverleg en wij kijken uit naar uw volgende verblijf. Graag tot ziens in Preston Palace!

Prima te doen

Hartelijk dank voor uw mooie 93% waardering van uw verblijf.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Prachtig zwembad

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad!