Date of experience: 04/2022

wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad, alles klopte voor ons. zeker aanrader

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u het naar uw zin heeft gehad. Dat horen we graag!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 04/2022

We hebben ons met de volledige groep heel erg vermaakt. De service, het eten en het entertainment waren uitstekend voor elkaar. Wij komen zeker nog een keer terug!

Geachte heer T,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 04/2022

Prima prijs voor een all in arrangement + overnachting!

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Het was weer genieten

Geachte heer Z,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft!

Date of experience: 03/2022

we hebben ons buiten gewoon vermaakt

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Alone
Date of experience: 03/2022

goed maar ik mis de toetjes het is toch een klein feestje

Beste heer P.,

Dank u wel voor het delen van uw goede ervaring. Uw wens voor een simpel doch altijd smakelijk vla toetje bij het uitgebreide dessertbuffet geven wij door aan onze keukenbrigade.

TOP!
Het is veel geld maar het compenseert met alles wat je er kan doen.

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Alles prima bevallen

Geachte heer, mevrouw,

Algemeen was goed
Maar als er vertelt word over de telefoon en aan de balie dat het bedrag wat we nog tegoed hebben, in het winkeltje, voor massage of restaurant gebruikt kan worden. En dat het niet mogelijk blijkt te zijn in het winkeltje is de communicatie erg slecht bij jullie. En dan kijken ze je ook nog aan of je het uit je duim zuigt.

Date of experience: 03/2022

Wij hebben zeer genoten van ons verblijf en er is genoeg te doen

Geachte heer, mevrouw

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!
Wij hopen u nog eens te mogen begroeten in Preston Palace.