Buiten gewoon goed.

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groet

Heel fijn relax

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Met vriendelijke groet

heerlijk. .

Hartelijk dank voor uw 80% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Leuk! Heb me erg vermaakt

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Was super gezellig!!

Hartelijk dank voor uw mooie 100% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Laura
Reviewed: 4 years ago (17/03/2022)
Date of experience: 03/2022

Prima , Wij hebben het goed naar ons zin gehad met ons gezin .

Geachte heer J,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 03/2022

Alles vonden onze jongens leuk!
Zwembad kermis
Helaas waren de douche in de kamers niet al te best kwam zo'n klein en zacht straaltje water uit
Maar dat mocht de pret zeker niet drukken!
Wij komen zeker nog een keer terug

Beste mevrouw Van der W.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat leuk dat de jongens alles leuk vonden!

Heeft u een melding gemaakt van de douche in uw badkamer? Graag ontvangen anders wij alsnog uw melding met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl.
Alvast hartelijk dank voor uw moeite en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 03/2022

Super leuke tijd gehad met zn allen!

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en positieve reactie. Fijn om te vernemen dat u een superleuke tijd gehad heeft!
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet ,

Sofie

Viel wat tegen, met name de kamer , zie vraag 1
Het aanbod voor een massage/ gezichtsbehandeling etc is te mager . Vroeger veel beter, massage van 45 min viel ook tegen

Beste mevrouw M.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wanneer u met drie personen bij ons komt genieten, kunt u kiezen uit een tweepersoons hotelkamer en een eenpersoonskamer. Wanneer deze niet beschikbaar is of u wilt liever met z'n drieën op één hotelkamer, dan kiest u een vierpersoonskamer. Deze bestaat uit een tweepersoonsbed en een stapelbed (met normale afmetingen voor volwassenen).

Uw wens om het massage aanbod uit te breiden, nemen wij mee in ons werkoverleg. Heeft u ook direct gemeld dat uw massage niet aan uw verwachting voldeed? Anders horen wij dat graag alsnog van u met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 03/2022

Volgens mij is het berekend op nacht de betaling.
Omdat wij om 2 uur aan kwamen
en 20.30 weer weg moesten van wegen dat er 1 van ons corona had niet konden blijven dat er toch een hele dag eraf gaat. We hebben alleen gebruik gemaakt van koffie met gebak en avondmaaltijd.
Nog niet echt in kamers geweest enkel koffer neer gezet en rond 20.00 even naar kamer voor test te doen. In een kamer gedaan andere helemaal niet.

Wat betreft voorstelling .
Kunnen jullie ook eens veranderen als je 2 of 3 x kom en aantaal jaar

En het volgende als je iets ben vergeten.
Dan wordt er gezegd het wordt u toegestuurd huishoudelijke graag ook vertellen dat je zelf moet betalen afdeling neem contact op.
Deze dame mag wel eens rustig praten door telefoon.
Tot slot vind ik het belachelijk dat ik zelf het label aan moet maken en betalen om mijn vergeten personelijke heb laten liggen

Beste mevrouw Van M.,

Dank u wel voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend dat iemand uit uw gezelschap vanwege een ziektegeval in uw gezelschap niet volledig van uw verblijf kon genieten. Wij wensen hem/haar heel veel beterschap toe!

Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereiding van een nieuwe show. Want wij vinden het net als u erg leuk om u binnenkort weer een nieuwe show te bieden. U heeft genoten van een heerlijk arrangement in Preston Palace. Eenmaal thuis beseft dat u iets bent vergeten of verloren. Niet handig, maar het kan de beste overkomen! Via deze link https://www.prestonpalace.nl/gevonden kunt u het 'Gevonden voorwerpen formulier' invullen. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten of het is gevonden en of u wenst dat wij het naar u mogen opsturen. Een service die normaal gesproken zeer wordt gewaardeerd. Uw mening respecteren wij uiteraard ook en deze nemen wij mee in onze bespreking.