Fantastisch een aanrader

Hartelijk dank voor uw 93% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Met vriendelijke groet ,

Date of experience: 03/2022

Alles was goed tot perfect, behalve het INTERNET. Wel verbinding, maar downloaden van zelfs eenvoudige maar voor ons essentiële zaken was niet of zeer slecht mogelijk.

Beste heer/mevrouw H.,

Hartelijk dank voor het delen van uw perfecte ervaring, met uitzondering het gebruik van het internet. Wij melden u daar graag onderstaande over:

Ja! Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van draadloos internet (WiFi) op de volgende locaties in Preston Palace:

- Hotelkamers;
- Hotellobby;
- Black rock;
- Preston Hall;
- De Deel;
- Biljartzaal en vergaderzalen.

Kies voor het netwerk 'Preston Palace Gasten'. De voorwaarden worden automatisch getoond. Is dit niet het geval, ga dan naar uw internet browser. Indien u akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden krijgt u gratis toegang tot het internet. Traditionele desktop mail applicaties zoals Outlook kunnen mogelijk, in verband met de hoge beveiligingsgraad binnen Preston Palace, niet werken. Wij adviseren om Webmail te gebruiken.

Wellicht is dit belangrijke informatie voor uw verblijf in Preston Palace. Want wij hopen u heel graag opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Date of experience: 03/2022

Het is voor ons een fantastisch concept. Mede omdat mijn zoon er zo van geniet. Al is het de draaideur bij binnenkomst. Daar kan hij al zo van genieten. En de ruimte van het hele hotel. Wij komen dan ook 3 keer per jaar minstens.

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 03/2022

Was druk dus net als poolen bowlen was moeilijk om te doen zaten hele tijd vol voor de rest genoten

Beste mevrouw R.,

Dank u wel voor het toelichten van uw ervaring.

Poolen en bowlen zijn populaire activiteiten in ons resort en hier is veel vraag naar. Wanneer u informeert naar de drukte bij de speluitgifte, kan onze collega u informeren over de drukke en minder drukke tijdstippen.

Het is erg fijn dat u verder volop heeft genoten en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 03/2022

Het is een prima en goed verzorgd hotel. Zeker de moeite waard om nog eens te gaan. Er is veel te doen en het eten is heerlijk.

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 03/2022

Ontzettend veel keuze uit verschillende activiteiten en eet/drinkmogelijkheden, van goede kwaliteit! We hebben het enorm naar ons zin gehad. Met 1 overnachting hadden we nog te weinig tijd om alle activiteiten te doen, die we graag wilden doen. Dus wij komen zeker nog eens terug!

Heelijke dagen gehag .
Zeker voor herhaling vatbaar

Geachte heer R

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Geachte heer L

Hartelijk dank voor uw mooie 77% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 03/2022

Was een geslaagde overnachting.

Beste mevrouw Van der K.,

Wat fijn dat u heeft genoten van een geslaagde overnachting.

Uw opmerkingen over de temperatuur van de douche in uw badkamer en het eten in Peppermill nemen wij mee in ons overleg. Dank u wel voor het aangeven en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 03/2022

Allgemein hatten wir eine gute Zeit.
Wir waren 15 Personen, man kann es nicht allen recht machen.
Es fehlt eine Möglichkeit, sich nach 1 Uhr in der Nacht aufzuhalten um sich zu unterhalten.
Es wurden in Zimmer 2104 und 2118 Ladekabel vergessen. Können Sie die uns bitte zusenden?
Vielen Dank

Sehr geehrte Frau M.,

Vielen Dank für Ihren Aufenthalt und für die Mitteilung Ihrer persönlichen Erfahrungen.

Bezüglich Ihres vergessenen Ladekabel: Würden Sie uns bitte die notwendigen Informationen über diesen Link (https://www.prestonpalace.de/articles/ich-habe-etwas-verloren-was-nun) zur Verfügung stellen? Wir werden sie dann für Sie unterscuchen.

Wir wünschen Ihnen viel Erfolg und hoffen, Sie bald im Preston Palace zu sehen.