Alone
Date of experience: 03/2022

Ik zou er zeker weer heen gaan, lekker ontspannen, uitbreid kun je dingen doen zoals de kermis, zwembad, bowlen, midgetgolf, bioscoop en zelfs bingo en andere shows

Geachte heer T,

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Lekker gezellig

Hartelijk dank voor uw 100% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 03/2022

Wij hebben 3 heerlijke dagen met kinderen / kleinkinderen gehad.

Geachte mevrouw E,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Voor herhaling vatbaar

Geachte heer N

Hartelijk dank voor uw 90% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 03/2022

Immer toll , der Welt war für 1 Tag wieder ganz in Ordnung. Könnten schön abschalten und genießen

Sehr geehrte Frau M,

Vielen Dank für Ihre wunderbare 83%ige Bewertung Ihres Aufenthalts. Wie schön zu hören, dass Ihr Aufenthalt zufriedenstellend war!
Wir hoffen, Sie wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen. Ich hoffe, Sie bald wiederzusehen!

Een goed verblijf gehad

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 03/2022

Was een geweldige paar dagen. Na 2x de datum verschoven te hebben door Covid. 1 min puntje is dat ik vouchers krijg en zelf op moet maken in de shops van Preston of nog 1x terugkomen.

Beste heer S.,

Dank u wel voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring van een paar geweldige dagen in ons resort!

Wij vinden het zo eindelijk heeft genoten in Preston Palace en wij hopen dat u uw vouchers gaat verzilveren voor een heerlijk herhaalverblijf.
Wij kijken uit naar uw komst, heel graag tot snel!

Super genoten

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 03/2022

jammer dat ze nog aan het verbouwen zijn . glijbaan was nog niet klaar

Beste heer S.,

Hartelijk voor uw verblijf en voor uw 80% tevreden review!

De verbouwing van de nieuwe interactieve waterglijbaan verloopt voorspoedig en wij verwachten deze waterattractie medio april te openen. Komt u dan weer bij ons genieten?
Wij kijken uit naar uw komst!

80+ years
Reviewed: 4 years ago (14/03/2022)

Prima komen er al jaren

Beste heer A.,

Het is zo fijn dat u al jaren onze gewaardeerde gast bent en heden ten dage op uw 83e nog altijd geniet van een prima verblijf. Wij hopen u nog vele malen te mogen verwelkomen!

Uw opmerking over uw hotelkamer nemen wij mee in ons werkoverleg; een mogelijk volgende keer mag u het direct melden en dan kijken wij samen naar een oplossing die past bij uw omstandigheden. Meldt u het gerust; wij helpen u graag zodat uw optimaal van uw welverdiende verblijf kan genieten. Heel graag tot ziens in Preston Palace.