Date of experience: 03/2022

Prima, voor een kort verblijf.

Beste mevrouw Van den B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw prima ervaring.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een (kort) verblijf in ons resort. Graag tot ziens!

Date of experience: 03/2022

Prima qua eten en drinken.

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf. Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace.

Sofie

Prettige sfeer

Beste mevrouw S.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u heeft genoten van de prettige sfeer! Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl van u vernemen wat uw boekingsnummer is, op welke hotelkamer u verbleef en of u direct een melding heeft gemaakt bij de dienstdoende manager? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 03/2022

Ben er voor het eerst geweest, maar kom zeker terug.

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Mooi en kikker vertoeven

Geachte heer L
Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 03/2022

Perfect, wij komen snel weer terug!
Het wordt steeds leuker bij jullie!

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 03/2022

Hotel ist nicht schlecht aber Schwimmbad sehr dunkel und Renovierungs bedürftig.Es gibt wenig Erkältung wie alles benutzen soll .

Sehr geehrter Herr P.,

Danke, dass Sie geblieben sind und Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben. Wir finden es positiv, dass Sie das Hotel nicht schlecht finden. Aber es ist bedauerlich, dass die Betten und das Schwimmbad nicht ganz Ihren persönlichen Erwartungen entsprachen.

Wir werden Ihre Kommentare zur Auswertung mitnehmen. Wir möchten Sie auch darüber informieren, dass wir unsere Einrichtungen erneuern und dass die neue Wasserrutsche im subtropischen Schwimmparadies Mitte April eröffnet wird.

Wir hoffen, Sie bald im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 03/2022

Was een fijn verblijf we gingen voldaan naar huis

Geachte mevrouw G,

het was okey

Hartelijk dank voor uw verblijf en het is fijn dat het 'okey' is!

Tevens wordt uw wens voor een glijbaan en meer interne zwemruimte ingewilligd. Momenteel vinden de vernieuwingen plaats en naar verwachting openen wij medio april al onze nieuwe (interactieve!) waterglijbaan. Wij hopen u ook weer te mogen verwelkomen voor nóg meer waterpret!

Graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 03/2022

Wij hebben ons goed vermaakt. De kinderen hebben het ook heerlijk gehad.

Hartelijk dank voor uw mooie 77% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!