Date of experience: 03/2022

Geweldig! Ontspannen in eigen land? Dat kan bij Preston Palace!

Geachte mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 03/2022

Het eten was lekker, jammer dat de service zo slecht was. Eerste dag door te laat serveren koud eten, tweede dag na een uur nog geen eten.
Zwembad is mooi.
Er is veel te doen in preston palace.
Goochelshow was leuk.
Jammer dat we doordat het eten zo lang duurde niet mee konden doen met de muziekquiz.
Bedden liggen prima, kussens zijn erg hoog. Kamers zijn erg gehorig!
Wel fijn dat er rekening mee gehouden was dat ik dichtbij de lift zat, zodat het minder ver lopen was.

Beste mevrouw Rijnbeek,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wij zijn blij dat u zeer tevreden bent over het eten, de ligging van uw hotelkamer, de bedden en de goochelshow. Maar het is jammer dat u de service als minder heeft ervaren. Graag willen wij dit met u en onze collega's doornemen. Mogen wij alstublieft via marketing@prestonpalace.nl uw toelichting met uw boekingsnummer ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 03/2022

Alles onder één dag. 3 dagen met de hele familie genoten.

Geachte heer P,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 03/2022

Mooi hotel met genoeg te doen zowel voor oud als jong

Geachte mevrouw D

Date of experience: 03/2022

We hebben het naar ons zin gehad, alleen vonden dat maandags veel gesloten was, vis bar tapas bar etc

Beste mevrouw Van der H.,

Hartelijk dank voor het toelichten van uw 93% tevreden ervaring!

Het is heel fijn dat u het naar uw zin heeft gehad en nemen uw opmerking over de openingstijden mee in ons werkoverleg.
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 01/2022

Het is een leuke ervaring om eens mee gemaakt te hebben. Het heeft ook wel nadelen, zoals veel geluiden doordat ruimtes niet goed ingericht zijn (bijv. pool tafels op een houten vloer) en voor slechtzienden is het een heel onoverzichtelijk pand.

Beste mevrouw Van R.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw leuke ervaring. Ook uw beleving vanuit slechtzienden is zeer waardevol voor ons, dank u wel!
Wanneer u suggesties heeft om de beleving voor slechtzienden waar mogelijk nog prettiger te maken, mag u dit altijd met ons delen via marketing@prestonpalace.nl. Wij waarderen het enorm dat u met ons meedenkt. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Wij hopen u in de toekomst nog vele malen te mogen verwelkomen in ons resort!

Date of experience: 03/2022

Prima verblijf voor gezin of met vrienden

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 03/2022

super leuk, maar wel prijzig

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf.

Zie boven voor recensie

Geachte heer/mevrouw N

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf.

Prima. Goed eten.

Beste heer G.,

Dank u wel voor uw verblijf en wat fijn dat het een prima ervaring met goed eten is geweest!

Uw complimenten en uw opmerkingen over onze collega's in de bediening en de hygiëne van de zwembadvloer tijdens uw bezoek nemen wij mee in onze evaluatie.
Wij waarderen het dat u ons hiervan op de hoogte stelt en wij hopen u in de toekomst met een grote glimlach te mogen verwelkomen in Preston Palace.