Date of experience: 03/2022

Netjes gezellig en genoeg te doen

Hartelijk dank voor uw mooie 77% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 03/2022

Heel erg leuk om met de familie naar toe te gaan. Voor ieder wat wils. Je hoeft ook zelf niet te bedenken wat te doen die dagen.

Business
Date of experience: 03/2022

We hebben ons goed vermaakt
Ik vond alleen wel de sfeer bij de botsauto's op zaterdagavond met de jeugd van buitenaf erg vervelend
Ze maakten echt de dienst uit en waren echt alleen op ruzie uit
Vond het fijn dat een mannelijke collega daar de boel ging regelen zodat onze kinderen ook de mogelijkheid hadden om erin te gaan
En dat er bewaking bij stond was ook erg fijn

Ik ben namelijk van mening dat wij super veel betalen en de jeugd van buitenaf af zo weinig maar bepalen wel de dienst
Misschien eens om over na te denken de jeugd van buitenaf niet op de kermis toe te laten of meer te laten betalen

Hartelijk dank voor uw review. Uw opmerkingen zullen wij meenemen in onze interne werkbespreking.
Graag tot ziens in Preston Palace

Date of experience: 03/2022

SUPER we komen in mei weer

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Beste hotel van Nederland

Geachte heer/mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw 87% beoordeling en uw leuke positieve reactie.
Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten als zeer gewaardeerde gast. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 03/2022

Mooi prachtig groot veel te bekennen niet de weg kwijt raken

Hartelijk dank voor uw 97% beoordeling en uw leuke positieve reactie.

Date of experience: 03/2022

Beetje donker, maar wel sfeervol.

Geachte heer M,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 03/2022

Het was erg fijn alles was prima georganiseerd fijn sfeer .

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben.

Date of experience: 03/2022

Wel een leuk all-in concept met kinderen, als de slaapcomfort nog verbeterd kan worden zou ideaal zijn. Voor de volgende keer zou ik zeker vragen om niet op 1e verdieping te willen slapen, want je hoort echt de muziek van beneden. Na dat gedaan is nog herrie van de buren. Is niet aangenaam.

Geachte heer/mevrouw Y,

Date of experience: 03/2022

Hebben het super naar ons zin gehad !! En vooral de kinderen die van alles konden doen en zich heel de dag kon vermaken. Wel jammer dat de WiFi zo slecht was . Opknip het fijn als je evenwel relaxen dat je een filmpje kan kijken op je laptop of i pad .

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Uw opmerkingen over onze WiFi zullen wij meenemen in onze interne werkbespreking.