Date of experience: 02/2022

We hebben genoten.. ondanks mijn comments er is voor iedereen wel wat te doen en personeel waren echt klantvriendelijk.. leuk humour begon al bij de ingang van de parkeerplaats!

Beste mevrouw T.,

Dank u wel voor uw tips en voor uw tops! Super fijn dat u heerlijk heeft genoten en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 02/2022

Heel leuk weekend gehad! Heel aardig personeel, en genoeg te doen! En alles erg netjes. Wij komen nog een keer!

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 02/2022

Ik ben vaker geweest en geniet elke keer opnieuw van Preston Palace ik zou zeker vaker komen.

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 02/2022

We hebben genoten van de ontspannen sfeer, het lekkere eten met veel keus, en vooral van de vriendelijkheid van het personeel. Het is net of je op een familiefeestje bent!

Geachte heer N

Hartelijk dank voor uw mooie 100% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 02/2022

De kamer beetje klein maar voldoende
Het eten vond ik in het buffet restaurant wat minder maar wel voldoende

Beste mevrouw J.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke visie.
Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Date of experience: 02/2022

Fantastische dag met veel beleving!

Geachte heer P,

Date of experience: 02/2022

Fijne dagen gehad, maar wel blij dat het niet druk was

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Date of experience: 02/2022

De kamer was groot en netjes verzorgd. Voor het eten was heel veel keuze, de hele dag door kon je uit genoeg lekkere dingen kiezen. Animatie ook volop aanwezig.
Hier hoef je het hotel niet uit, zeker voor kinderen een aanrader met het mooie grote zwembad, de kermis, bioscoop en de midgetgolf.

Date of experience: 02/2022

Was een goed en fijn verblijf. Hebben genoten en 1 dag met verlening tot 19.00 uur de laatste dag was eigenlijk nog te kort.

Geachte heer/mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Goed, komen regelmatig