Reviewed: 3 weeks ago (26/11/2025)

aangenaam zoals altijd

Geachte heer L.,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u weer een aangenaam verblijf heeft gehad.

Katja
By Marion van den Bos van Duiven
Reviewed: 3 weeks ago (25/11/2025)
Date of experience: 11/2025

We hebben ons 25 jarig Huwelijk gevierd 15 november 2025 met 14 personen met overnachting . Super na ons zin gehad . Iedereen vond het geweldig en eten en drinken en de activiteiten waren super leeftijden waren 1jaat tot 68 jaar . We hebben super genoten. Bedankt Preston Palace.

Geachte mevrouw van den B.,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling!
Proficiat met uw 25 jr huwelijk. Wat fijn om te vernemen dat u genoten heeft van de viering van dit jubileum bij ons.

Katja
By Hoedemakers
Date of experience: 11/2025

Het was een prima en leuke dag alleen een paar dingen zouden wel beter kunnen reservering voor restaurants vind ik dat het slecht word aangegeven en in restaurants zouden ze misschien beter met karren kunnen werken voor de lege borden en bestek enz op te halen want dit duurt te lang voor t gehaald word en gaan voor een paar bordjes iedere keer op en neer lopen.

Beste heer H.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een leuke dag heeft gehad bij ons! We waarderen uw attente feedback over het reserveringssysteem en de service in het restaurant.

Dit nemen we graag mee in onze werkbespreking, zodat we uw volgende bezoek waar mogelijk nog aangenamer kunnen maken.

Alone

Hartstikke fijn en leuk

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Geweldige avond gehad

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten.

Date of experience: 11/2025

Mmm zwembad water te koud! Barretjes te laat open.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat u over het algemeen tevreden was over uw verblijf. Uw opmerkingen over het zwembad en de barretjes waarderen wij zeer.

Graag lichten wij toe dat de temperatuur van het zwemwater rond de tropische waarde behoort te zijn. Indien dit niet zo is ervaren, horen wij dit graag ter plaatse, maar we geven uw signaal alsnog intern door.

Wat betreft de barretjes: wij openen deze gefaseerd in de loop van de dag, afhankelijk van het aantal aanwezige gasten, om zo een optimale en gezellige beleving te garanderen.

Gute Essen, praktisch in einem Gebäude, sehr tolle Schwimmbad

Sehr geehrte Frau Weizel,

vVelen Dank für Ihre großartige Bewertung von 87 %!
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt im Preston Palace genossen haben.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Fantastisch verblijf gehad

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast!

By Michelle
Date of experience: 11/2025

Prima! Alleen jammer dat de dames bij central achter de bar voornamelijk aan het kletsen waren en veel met de rug naar de gasten stonden. Wanneer ik rond keek stonden ze vooral te kletsen met elkaar, terwijl er genoeg tafels waren die ze konden afruimen/ doekje overheen konden halen.

Ook erg jammer dat we constant overal moesten zoeken voor een kinderstoel. Medewerkers zeiden alleen waar ze stonden (soms zelf helemaal in andere restaurants), maar aanbieden om ons een stoel te brengen deden ze niet, ondanks het rustig was.

By Christel Van Der Linden

Super leuke tijd gehad

Beste mevrouw Van der L.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw persoonlijke ervaringen! Fijn om te lezen dat u een super leuke tijd heeft gehad.

Wij willen u graag meegeven dat ons verblijf een zeer royaal en compleet all-inclusive aanbod omvat. Denk hierbij aan:
Uitgebreide buffetten en diverse à la carte restaurants
Onbeperkte drankjes van A-merken
Subtropisch zwemparadijs
Gevarieerd entertainment voor jong en oud
Diverse spelmogelijkheden, zoals de indoor kermis, bowling, midgetgolf, etc.

Het gebruik van de spelautomaten is een extra optie, waarvan het aan de gast zelf is om daar wel of geen gebruik van te maken. Ook zonder dit extra aanbod biedt ons all-inclusive concept een zeer complete en zorgeloze beleving.

Wij hopen u in de toekomst dan ook opnieuw te mogen verwelkomen in Preston Palace!