Alone
Date of experience: 06/2026

Alleen zo kleine kamer erg krap voor rollator niet normaal verder is goed....

Geachte heer/mevrouw van S,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 87%! Fijn dat u heeft genoten van uw verblijf.

Wat betreft de ruimte voor uw rollator: dit valt onder een gratis medische preferentie. Als u dit bij een volgende reservering vooraf aan ons doorgeeft, zorgen wij graag voor een kamer met extra ruimte. Zonder melding vooraf weten wij dit helaas niet en kunnen we er niet tijdig rekening mee houden.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens.

Date of experience: 06/2026

We waren voor de 3e keer.
We merkte wel dat bijvoorbeeld bij de biljarttafels evt andere spellen bijvoorbeeld voetbal tafels, sjoelbakken.
Midgetgolf vonden wij niks aan. De originele midgetgolf is veel leuker om te doen.

Onze kamer bevond boven de cafes, daar kwam veel lawaai en muziek vandaan

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat leuk om te lezen dat u inmiddels al voor de derde keer bij ons te gast bent geweest. Fijn dat u heeft genoten van de service, de ruime keuze tijdens het ontbijt, het zwembad en onze app.

Daarnaast waarderen wij het dat u uw ervaringen en suggesties met ons deelt. Deze nemen wij mee in onze evaluaties.

Date of experience: 06/2026

Bij aankomst, kregen wij een vieze kamer. Dat was het eerste en enige minpunt verder is het wel goed opgepakt

este gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u ondanks enkele aandachtspunten ook positieve ervaringen heeft opgedaan tijdens uw verblijf.

Heeft u uw bevindingen ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

By Jacqueline van den Heuvel
Date of experience: 05/2026

Heerlijk, wij vinden het geweldig bij jullie

Geachte mevrouw van den H,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 83%! Fijn om te mogen vernemen dat jullie het geweldig vinden bij ons, daar doen we het voor.

Wij hopen u dan ook in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!

Date of experience: 05/2026

Was een gezellig weekend lekker eten en drinken veel tedoen

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 97%! Fijn om te mogen vernemen dat u heeft genoten van een gezellig weekend, daar doen we het voor.

Date of experience: 05/2026

Erg gezellig, genoeg eten en drinken in overvloed

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u een gezellig verblijf heeft gehad en heeft genoten van het uitgebreide aanbod aan eten en drinken.

Daarnaast waarderen wij het dat u uw ervaringen en aandachtspunten met ons deelt. Deze nemen wij mee in onze evaluaties.

By W.v.d.Lans
Date of experience: 05/2026

Wij hebben een goed verblijf gehad

Geachte heer / mevrouw L,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 93%! Fijn om te mogen vernemen dat u een goed verblijf heeft gehad.

Rust gevend en perfect

Geachte heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% beoordeling. Fijn om te mogen vernemen dat u rustgevend heeft kunnen genieten.

By Esther
Date of experience: 05/2026

Matig verblijf, kamer in nieuwe gedeelte ruim van opzet, personeel ( niet iedereen) klantonvriendelijk, maaltijd lauw. Muziek live te hard.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Fijn om te lezen dat u tevreden was over de ruime kamer in ons nieuwe gedeelte, de hygiëne en het uitgebreide ontbijt. Ook waarderen wij uw complimenten over onze collega's.

Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat enkele onderdelen van uw verblijf niet volledig aan uw persoonlijke verwachtingen hebben voldaan. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen en aandachtspunten met ons te delen. Deze nemen wij mee in onze evaluatie.

By Ruysschaert
Reviewed: 2 weeks ago (03/06/2026)
Date of experience: 05/2026

Goed maar kamer was ni netjes bij incheck....we mochten om 15 u nog ni inchecken omdat hij nog ni klaar was....tot 15 u 35 moeten wachten en dan nog geen propere kamer.
Het was onze eerste keer...beetje zoektocht voor alles te vonden ....volgende dag ging het al iets beter....het reserveren van de restaurants zou moeten keuze zijn om 2 x zelfde te zijn....buffet vind in ni zo aangenaam eten ni warm en druk....idem smorgens ....te druk....eten koud...koffie te lang aanschuiven....om dan opnieuw aan te schuiven voor fruitsap....

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u gebruik heeft gemaakt van onze faciliteiten en dat u tijdens uw verblijf ook positieve ervaringen heeft opgedaan.