By Christina
Date of experience: 08/2026

Het verblijf was positief

Beste mevrouw C,

Hartelijk dank voor de mooie 77% beoordeling!

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf bij ons heeft gehad. We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Sofie
By Mw
Date of experience: 09/2026

Erg goed… super gezellig alleen jammer wij kwamen met vrijgezellenfeest mochten niet verkleed eenmaal binnen waren er ook mensen verkleed met happy birstday kleding en op hun hoofd

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u een gezellige tijd bij ons heeft gehad tijdens het vrijgezellenfeest.

Binnen Preston Palace is het inderdaad niet toegestaan om verkleedkleding te dragen. De gasten die u heeft gezien met feestelijke kleding of accessoires zijn hier waarschijnlijk door onze collega's op aangesproken. We hopen dat u ondanks dit punt met veel plezier terugkijkt op uw bezoek!

Date of experience: 09/2026

ik vond het fijn geholpen te worden door een medewerker bij de zelf incheq balie en alle personeel is vriendelijk en behulpzaam ook is het hotel super schoon en het is fijn dat je gewoon drinken mee naar je kamer mag nemen . ik ben heel lang niet meer geweest bij jullie , ik mis de sushi bij het buffet en vond de keuze beperkt vergeleken met vroeger, ik had graag meer variatie gezien kwa eten en opties , het eten is wel van goede kwaliteit , tevens zou het fijn zijn als de jongeren mederwerkers dranken kennis hebben , de entertaining was super goed jammer dat er voor het podium niet veel plaats is om te dansen , wel vind ik de intree waanzinnig mooie geworden en statig geeft een klasse uitstraling

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zich zo vriendelijk geholpen en welkom heeft gevoeld en dat de vernieuwde entree zo bij u in de smaak valt. Ook uw complimenten over de schoonmaak, het entertainment en de kwaliteit van het eten delen wij graag met onze collega's.

Daarnaast waarderen wij het dat u uw persoonlijke wensen rondom meer variatie in het buffet, de drankenkennis en de ruimte om te dansen met ons deelt. Deze feedback nemen wij graag mee in onze evaluatie. We hopen dat u na lange tijd weer met veel plezier terugkijkt op uw verblijf!

By Vera vuik
Date of experience: 09/2026

Geweldig vooral hwt eten was super het personeel heel vriendeljjk en gezellig

Beste mevrouw V,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling! Fijn om te vernemen dat eten super was, het personeel vriendelijk en het erg gezellig is geweest. Leuk, daar doen we het graag voor. Heel graag tot een volgende keer!

By Bram
Date of experience: 09/2026

Zoals altijd weer erg leuk geweest,maar ben niet te spreken over het aantal asielzoekers die zondag in het zwembad waren. Nederlandse meiden waren niet veilig en durfden zich niet om te kleden na het zwemmen. Ik zou mijn kleindochters daar niet meer zonder mijn toezicht laten zwemmen.

Beste heer B,

Bedankt voor uw 80% review en fijn om te vernemen dat u het weer erg leuk heeft gehad. Jammer dat u zich zondag door de drukte in en rondom het zwembad niet prettig en veilig heeft gevoeld. We nemen uw feedback zeker serieus en zullen dit intern bespreken.

By Nikkie
Date of experience: 09/2026

Zeer goed en heel aangenaam en fijn

Beste Nikkie,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en het delen van uw positieve ervaringen.

Het doet ons goed om te lezen dat u uw verblijf als zeer aangenaam en prettig heeft ervaren. Fijn dat u tevreden bent over de grootte van de kamer, de hygiëne, de heerlijke maaltijden en de all-in formule die wij aanbieden.

We waarderen het dat onze service zo positief op u is overgekomen. Uw enthousiaste woorden geven ons team extra motivatie om dit serviceniveau vast te houden.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

By Anja Bronzewijker
Date of experience: 09/2026

Heel fijne ervaring, we hebben genoten.

Beste mevrouw B,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling en het delen van uw ervaringen.

Wat fijn om te lezen dat u en uw gezelschap een fijne tijd bij ons hebben gehad en heeft kunnen genieten van het verblijf. We waarderen uw positieve woorden over de service bij aankomst en de netheid van de kamer.

Uw opmerkingen over de hardheid van de bedden en de geluidsoverlast nemen wij ter harte. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten comfortabel kunnen overnachten en in alle rust kunnen genieten. Uw feedback wordt dan ook intern besproken.

Graag tot ziens bij een volgend verblijf!

Date of experience: 09/2026

Mooi gebouw. Vriendelijk geholpen.
Mooie kamers, schoon. Véél te doen in het hotel.

Hartelijk dank voor uw mooie 83% beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over het gebouw, de nette en schone kamers en het ruime aanbod aan faciliteiten binnen ons hotel. Uw compliment over onze gastvrije service en het gemak bij het halen van drankjes wordt zeer gewaardeerd.

Daarnaast horen we graag dat zowel het ontbijt als het diner naar wens waren en dat u hebt kunnen genieten van gerechten die u thuis minder vaak maakt. Dat u onze hygiëne en de kamers als prettig schoon heeft ervaren, stellen wij bijzonder op prijs.

Nogmaals dank voor uw positieve terugkoppeling. Wij hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuw verblijf.

Date of experience: 09/2026

Het was weer gezellig en lekker gegeten. Fijne dagen gehad.

Geachte heer, mevrouw,

Wat fijn om te lezen dat u gezellige dagen bij ons heeft gehad en zo heeft kunnen genieten van het eten en de netheid van de kamers. En dat de prijs-kwaliteitverhouding en het ruime aanbod bij het ontbijt naar wens waren.

Uw opmerking over de bediening nemen wij ter harte. We waarderen het dat u begrip toont voor de situatie rondom de verbouwing en willen u bedanken voor het delen van uw ervaring betreffende de temperatuur van sommige producten bij het diner.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in Preston Palace!

By Ann
Date of experience: 09/2026

We hebben een paar heerlijke zorgeloze dagen gehad!
Zeker voor herhaling vatbaar!!

Beste mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% beoordeling en het delen van uw ervaringen.

Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van een zorgeloos verblijf en dat u uitkijkt naar een volgend bezoek. Het is goed om te horen dat u tevreden bent over de netheid van de kamer en het ruime aanbod aan eten gedurende de dag. Ook uw positieve opmerkingen over het ontbijt, het diner en onze service waarderen wij zeer.

Uw feedback over de hygiëne van de trappen nemen wij ter harte; deze signalering wordt intern besproken zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen. Leuk om te horen dat de robot een glimlach op uw gezicht heeft gebracht! Daarnaast is het prettig dat het voorval bij de bingo naar tevredenheid is opgelost.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.