By HC
Date of experience: 04/2026

Activiteiten top, hotelkamer was erg gehorig. Tot laat in de avond hoorde je mensen hard praten en of hardrennen

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de activiteiten en het zwemparadijs.

Dank ook voor uw feedback. Jammer dat u hinder heeft ervaren van geluid in de kamer. Heeft u dit ter plaatse gemeld? Onze collega’s staan altijd klaar en helpen u graag om samen tot een passende oplossing te komen.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By Overhaart-Deniz
Date of experience: 04/2026

Het was fantastisch volgens mijn dochter

Hartelijk dank voor uw mooie 93% beoordeling!

Mirthe
By Verwer
80+ years
Date of experience: 04/2026

Prima alleen na 23:00 nog kleine kinderen in de Barstraat is echt Not Done. Op dat gebied had ik jullie wel hoger ingeschat
En de kennis van medewerkers bij de speelotheek ook triest als je niet weet wat stratego is neem dan ontslag

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad.

Wij waarderen het dat u uw feedback met ons deelt. Jammer dat enkele punten niet geheel aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluaties om de beleving verder te verbeteren.

Graag tot ziens in Preston Palace.

By Silke

Ein sehr schönes Hotel.
Wir haben mehr erwartet, aber es war ok.

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank für Ihre hervorragende Bewertung mit 90%!
Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen Ihr Aufenthalt gefallen hat.

Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen!

Date of experience: 04/2026

Goed alleen een ander bed voor grotere kinderen zou fijn zijn

Hartelijk dank voor uw mooie 73% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf. Wij zullen uw feedback met ons meenemen.

We hebben genoten .....geweldig

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!

goed , prijs /kwaliteit en entertainment

Hartelijk dank voor uw mooie 87% beoordeling!

Date of experience: 04/2026

Aan eten,drinken en activiteiten geen gebrek,soms in de rij voor drinken,maar was ook druk.(pasen)
Matrassen in onze kamer aan vervanging toe

Hartelijk dank voor uw mooie 80% beoordeling!
Wat fijn om te vernemen dat u heeft genoten van uw verblijf. Wij nemen uw feedback van harte met ons mee.

Date of experience: 04/2026

Es war diesmal leider eine Katastrophe, da vor unserem Zimmer eine Baustelle war und da teilweise ab 7.50 Uhr der Lärm los ging. Angeblich stand es auf der Homepage. Leider habe ich per App Direkt gebucht und da wurde nichts angezeigt. Ein anderes Zimmer war nicht frei, da ausgebucht.

Sehr geehrte Gast,

Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung. Es tut uns leid zu hören, dass Sie durch die Bauarbeiten und den Lärm am Morgen beeinträchtigt wurden.

Während Ihres Aufenthalts haben wir Ihnen die Möglichkeit angeboten, dies mit einem Manager zu besprechen. Schade, dass Sie davon keinen Gebrauch gemacht haben, denn wir helfen Ihnen dabei gerne weiter. Selbstverständlich hören wir uns Ihre Erfahrung auch im Nachhinein gerne an. Sie können uns diese unter Angabe Ihrer Buchungsnummer und Zimmernummer an marketing@prestonpalace.nl
senden.

Wir hoffen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.

Date of experience: 04/2026

Es war gut bis das Abendessen zu reservieren, und fast keine hat Deutsch gesprochen

Sehr geehrte Gast,

Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Resort und für das Teilen Ihrer Erfahrung. Es freut uns zu lesen, dass Sie das Frühstück und das Abendessen als gut empfunden haben.

Es tut uns leid zu hören, dass Ihr Aufenthalt in einigen Punkten nicht vollständig Ihren Erwartungen entsprochen hat. Haben Sie Ihre Erfahrungen bereits vor Ort gemeldet, damit wir Ihnen direkt eine passende Lösung anbieten konnten? So können wir dies intern mit der entsprechenden Abteilung abstimmen. Dürfen wir Sie bitten, uns Ihre ausführliche Rückmeldung zusammen mit Ihrer Buchungsnummer und Zimmernummer an marketing@prestonpalace.nl zu senden? Vielen Dank für Ihre Mithilfe.

Wir hoffen, Sie bald wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen.