Date of experience: 09/2025

Leuk voor kort verblijf. Midweek is te lang aangezien er een aantal restaurants gesloten zijn.

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn dat u het verblijf als leuk heeft ervaren, al begrijpen we dat u enkele punten als minder prettig heeft ervaren.

Wat betreft de restaurants: ook in deze periode bieden wij een compleet all-inclusive aanbod met het hotelrestaurant Ribbleton, Pizza van Enzo en het à la carte restaurant Midtown. Hiermee zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is, ook bij een langer verblijf.

Wat betreft de hotelkamer: onze Royal kamers bieden extra ruimte, maar zijn niet speciaal ingericht als mindervalide kamer. Voor gasten met een specifieke zorgbehoefte adviseren wij om vroegtijdig te reserveren, zodat we de beschikbaarheid van aangepaste kamers kunnen waarborgen.

Nogmaals dank voor uw feedback. Wat ons betreft bent u van harte welkom voor een volgend verblijf.

By van den beemd
Date of experience: 09/2025

goed hotel alleen de kamer voor oudere mensen was te klein

Beste heer/mevrouw Van den B.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u tevreden bent over ons resort.

Wat betreft de hotelkamer: we bieden verschillende kamertypes aan, met ieder hun eigen comfort en indeling. Voor een volgend verblijf denken wij graag met u mee over de mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen.

Onze collega’s van de afdeling Reserveringen staan altijd voor u klaar via www.prestonpalace.nl.

Date of experience: 09/2025

Veel leuke dingen gedaan, helaas alleen 2 maal "vergeten" bij t a la carte restaurant waardoor we daar 2 uur en 3 kwartier gezeten hebben. Hierdoor was de avond voor onze jonge kinderen te snel ten einde.

By Daniëlle de Leyer
Alone
Date of experience: 09/2025

Op en top all inclusive genieten

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 100% beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat het verblijf naar wens was!
Wij hopen u graag in de toekomst weer te kunnen begroeten in Preston Palace als zeer gewaardeerde gast.

Kim K
By J de vries
Date of experience: 09/2025

Het was weer fantastisch.
Heel jammer dat van 2 kamers de deuren open stonden,toen we terug kwamen van het ontbijt.
Weten 200 % zeker dat we ze goed dicht hadden gedaan.
Wel vaker gebeurd dat ze van de schoonmaak binnen kwamen toen was ik gelukkig aanwezig. (Beetje opdringerig)

By RaimoS
Business
Date of experience: 09/2025

Jo yli 15 vuotta Preston Palace -hotellissa olen vieraillut ja aina on jäänyt hyvä fiilis.

Dear Sir/Madam,

Thank you very much for the wonderful 100% rating.
We are delighted to hear that your stay was to your satisfaction!
We hope to welcome you back to Preston Palace as a valued guest in the future.

We look forward to seeing you again!

Kind regards,

Het was weer zeer goed.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 83% beoordeling.

Date of experience: 09/2025

Geweldig en heel goed en relex. Voor herhaling vatbaar.

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de prachtige 100% beoordeling.

By Margo Achthoven en Jan Ernst
80+ years

Goed en lekker ontspannen

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 90% beoordeling.

By Jolanda
Alone

Familie sfeertje
Gezelligheid

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 80% beoordeling.