Date of experience: 02/2022

Es hat uns super gefallen,vorallem das nette Personal und das gute Essen.

Sehr geehrter Herr / Frau,

Vielen Dank für Ihre schöne 100% Bewertung Ihres Aufenthaltes. Es ist schön zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben!
Wir hoffen, Sie wieder im Preston Palace begrüßen zu dürfen. Wir freuen uns darauf, dich zu sehen!

Herzliche Grüße,
Michelle
Date of experience: 02/2022

Nou qr waanzin dat is heel jammer.mondkapjes waanzin ook jammer.vond de beveilger wel heel erg naar iedereen toe vind niet dat je tegen mensen dat moet zeggen .personeel vind ik ook dat die dat niet moeten zeggen. We kunnen allemaal zelf wel nadenken lijkt mij en je doet het niet voor een ánder. Ook niet voor je zelf want niemand moet dat ding op is waanzin en moet stoppen verder is het allemaal top.

Beste mevrouw Appelman,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring!

Goed nieuws: vanaf 18 februari vervalt de mondkapjesplicht en de 1,5 meter regel. Vanaf 25 februari vervalt ook de QR-code. Wij hopen u dan ook graag opnieuw te mogen verwelkomen!
Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 02/2022

Ik vind het een fijn verblijf bij Preston Palace,je kan overal gezellig zitten en er staat altijd wel iets voor te eten.De koffie kamer koffie met gebak is ook een hele fijne ruimte.Ik vind alles heel goed en komen zeker nog meerdere keren terug. Het moet dan wel een aanbieding zijn want wij nemen 2 kamers voor 2 personen anders wordt het nogal duur.

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u heerlijk genoten heeft van het verblijf!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Michelle
Date of experience: 02/2022

Heel leuk en geil en wekend

Beste heer B.,

Hartelijk dank voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Date of experience: 02/2022

dat is waar we voor komen overnachten. lekker even drijven in een goed verwarmd zwembad een goede maaltijd en heerlijk naborrelen. we blijven maar een nacht omdat er overdag eigenlijk niets voor ons te doen is en die duurt ons te lang.

Beste mevrouw H.,

Wat is het fijn dat u heeft genoten waarvan u wilt genieten! Dank u wel voor het delen van uw ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 02/2022

Gezellig , lekker groot , op een paar minpuntjes na hebben wij een heerlijk weekend gehad.

Beste mevrouw G.,

Hartelijk dank voor het delen van uw tips en tops! Wat fijn dat u een heerlijk weekend heeft gehad in ons All-in Family Resort.

Heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 02/2022

Heel fijn verblijf gehad, veel eten en drinken. Genoeg te doen voor de hele familie.

Beste mevrouw K.,

Wat is het fijn dat u heeft genoten van een verblijf met veel eten en drinken! Dank u wel voor het delen van uw ervaring en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Reviewed: 5 years ago (10/02/2022)

heerlijk genoten

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u heerlijk genoten heeft van het verblijf!

Clementine
Reviewed: 5 years ago (09/02/2022)
Date of experience: 02/2022

We hebben het erg naar ons zin gehad. Eten was van goede kwaliteit.

Geachte heer van V,

Hartelijk dank voor uw mooie 87% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u het erg naar uw zin gehad heeft!

Clementine
Reviewed: 5 years ago (08/02/2022)
Date of experience: 02/2022

Jammer dat de live muziek in de verkeerde hoek stond.
Ook erg jammer dat het scheeps cafe niet open was.
Om 22.00 waren de bowling banen stuk gemaakt door andere gasten.
Dit hadden wij na 22.00 nog graag gedaan omdat de horica al dicht ging.
Het was niet de preston palles die wij gewend waren.
Jammer.

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

De live muziek wordt dagelijks verzorgd op Preston Palace Central en dagelijks openen wij 1 á 2 barretjes in de barstraat. Wij geven uw persoonlijke wens voor de Scheepsbar door aan onze collega's.
Een deel van de bowlingsbanen wordt momenteel gerenoveerd; wij gaan ervan uit deze zo snel mogelijk voor u mogen openen. Wij kunnen ons voorstellen dat vanwege de verplichte maatregelen uw verblijf anders is dan u bent gewend, vandaar dat wij u vooraf op de hoogte brengen via https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona en via de bevestiging waarmee u vooraf mee akkoord bent gegaan.

Na de persconferentie van 15 februari verwachten wij weer meer faciliteiten te openen en langer dan het huidige 22:00 uur. Wij hopen u dan ook zo snel mogelijk weer te mogen verwelkomen!