Date of experience: 02/2022

Wat een super verblijf was me dat! Nog nooit zo veel luxe gehad in 2 dagen. Van het eten tot de minigolf, het was allemaal zo lekker en leuk!
We hebben zoveel gebowld, dat ons geld alleen daar al aan terugverdiend zou zijn ;) ook het eten was zeer uitgebreid voor de prijs (vooral de lunch en het 3-gangen menu naar onze mening ). Ook het personeel was enorm vriendelijk. Iedere werknemer zei goedendag als je er voorbij liep, dat maakte mijn dag echt!

Geachte mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u een super verblijf gehad heeft!
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 02/2022

Na een bezoek in juni 2021 (met meer Corona beperkingen) is dit bezoek zeer positief ervaren. Personeel was erg vriendelijk en meedenkend. Eten (vooral Peppermill) is zeer goed bevallen en we komen zeker een keer terug. De goochelshow op zondagavond viel wat tegen, leek heel erg gericht op kinderen. Live muziek in de avonden was leuk maar gezien door de minimale bezetting wel triest om te zien dat er werd opgetreden voor enkele gasten.

Geachte heer van der L,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf.
Uw feedback nemen wij graag mee tijdens ons werkoverleg.

Date of experience: 02/2022

De faciliteiten en alles is top, allewn vind ik wel dat jullie best, kinderen en vrijgezellen koppels moeten scheiden qua kamers naast ons zat een jonge stel die veel lawaai maakte en hard gingen praten mijn zoon werd er onrustig door, waar door hij laat heeft geslapen rond 01:00 dat is minder

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw verblijf.
Uw feedback nemen wij graag mee tijdens ons werkoverleg.

Date of experience: 02/2022

Een mooi hotel je hoeft je er niet te vervelen er is genoeg te doen

Geachte heer/mevrouw van D,

Hartelijk dank voor uw mooie 97% waardering van uw prettige verblijf.

Het is de moeite waard.
Even een nachtje of weekend eruit met alles inclusief.

Geachte mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 02/2022

Ik vind het niks, vroeger had je overal eten en snack, maar nu niet meer... wij komen niet meer en adviseren andere ook niet te gaan

Beste heer N.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke ervaring.

Wij stellen alles in werking u een fijn all-inclusive arrangement te bieden, door u vooraf op de hoogte te brengen wat u in deze tijd van uw all-inclusive verblijf kan en mag verwachten. Onderstaande deel van de informatie leest u ook op onze site (https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona) en wordt vermeld in de voorwaarden in uw bevestiging. De bevestiging welke u vooraf voor akkoord heeft getekend.

Dagelijks een uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. U mag ook kiezen voor een à l a carte diner in Peppermill.
Dagelijks koffie, thee, chocolademelk, luxe koeken en vers gebak in Black Rock vanaf 09:00 uur.
Preston Palace Central bar en terras dagelijks geopend vanaf 09:00 uur.
Restaurants en cafés sluiten om 22:00 uur.
Van 22:00 tot 00:00 uur Ribbleton Takeaway voor het afhalen van lekkere snacks en drankjes (ook alcoholische dranken). Deze mag u uitsluitend nuttigen op uw hotelkamer.
Van 22:00 tot 00:00 uur is Preston Palace Central geopend voor het afhalen van softdrinks. Deze mogen genuttigd worden in het uitgaanscentrum.
De Snackcounter is geopend tot 00:00 uur voor het afhalen van snacks. Deze kun u nuttigen in het uitgaanscentrum of op uw hotelkamer.
Het zwemparadijs en de indoor-kermis zijn dagelijks geopend tot 22:00 uur.
De spelfaciliteiten zoals bowling, midgetgolf en biljart zijn geopend tot 00:00 uur.
Het entertainment vindt plaats rond 20:00 uur. Ook vindt er elke dag live muziek plaats van 19:00 tot 22:00 uur.

Wij betreuren het dat u dit 'niks' vindt. Heeft u dit ter plaatse aangegeven zodat wij direct de kans kregen om een toelichting te bieden? Wij horen het graag met uw boekingsnummer van u via marketing@prestonpalace.nl. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Prima, voor herhaling vatbaar

Geachte heer/mevrouw van D,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 02/2022

We hebben 5 dagen heerlijk genoten van onze huwelijksreis die we bij jullie mochten beleven met onze dochter. Overal echt van genoten van kermis, entertainment, eten, drinken en snacken. Echt van allen kan geen minpuntje verzinnen. Super bedankt.

Geachte heer/mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw prachtige 100% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u samen met uw dochter zo van de huwelijksreis genoten heeft!

Date of experience: 02/2022

Ontzettend genoten, heerlijk gegeten, goed geslapen.
Het was wel overal ontzettend warm.
Mochten wij nog een keer komen in de winter dan komen de zomerjukjes mee.

Geachte mevrouw Z,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf. Fijn om te vernemen dat u zo genoten heeft van het verblijf!

Date of experience: 02/2022

Heerlijk, we komen binnekort weer!

Geachte mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf.
Wat een leuk vooruitzicht om binnenkort alweer te kunnen gaan genieten van een verblijf in Preston Palace! Graag tot dan!