Date of experience: 02/2022

Een prettig verblijf, waar je niks tekort komt!
Kamers zijn wat gehorig

Geachte mevrouw van U,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw prettige verblijf.
Uw feedback nemen wij graag mee tijdens ons werkoverleg.
Wij hopen u nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 02/2022

Wij komen 2 tot 3 keer per jaar. We zijn altijd tevreden geweest. Dit keer iets minder omdat de beveiliging (korte, vol heer) heel erg onbeschoft was. 1 van ons was zijn mondkapje vergeten. Hij behandelde hem heel erg onprettig. Hij zei ook dat het een officiële waarschuwing is. Mocht hijnog een keer zijn mondkapje niet opdoen dan moet hij vertrekken. Wij hebben een flink bedrag betaald en zo behandeld te worden vinden wij niet gepast! Dit hebben we ook gemeld bij de manager.

Date of experience: 02/2022

Durch die Corona Verordnung war es NICHT möglich nachts zu schlafen!!!!!!Nachbarn nehmen das Zimmer auseinander,gröhlen und feiern auf den Zimmern!!!!!!Sind bei ihnen Stammkunden aber diesmal war es ne Katastrophe!!!PS.Mundschutzregeln wurden auch zum Teil nicht eingehalten.

Sehr geehrter Herr S.,

Danke, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns teilen. Es tut uns leid, dass Sie Ihren All-inclusive-Aufenthalt nicht so sehr genossen haben wie bei Ihren früheren Besuchen.

Haben Sie die Unannehmlichkeiten sofort gemeldet? Dann hätten wir sofort eine Lösung für Sie gefunden. Sie können jederzeit an der Hotelrezeption eine Meldung machen. Dies kann persönlich oder telefonisch geschehen, je nachdem, was Sie wünschen. Natürlich können Sie - wenn Sie es noch für nötig halten - Ihre Ergebnisse mit Ihrer Buchungsnummer per E-Mail an marketing@prestonpalace.nl senden. Selbstverständlich werden wir Ihre Bewertung auch in unseren Arbeitsberatungsprozess zu Evaluierungszwecken einbeziehen.

Was erg fijn

Geachte mevrouw R,

Hartelijk dank voor uw mooie 77% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 02/2022

Voor herhaling vatbaar,mits het betaalbaar blijft

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 02/2022

Top verblijf gehad, wij komen zeker een keer terug.

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u een top verblijf gehad heeft!

Date of experience: 02/2022

Als alleenstaande moeder met 2 gehandicapte kinderen (vrij zelfstandig) komen we hier al verschillende keren per jaar en dat al voor een aantal jaren. Ik voel mij hier ZO welkom en je gaat het personeel persoonlijk kennen door de jaren heen,. Ik zeg altijd maar zo wie goed doet, goed ontmoet!

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor uw mooie 100% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat u zich altijd zo welkom voelt!

Date of experience: 02/2022

Wij hebben echt een super verblijf gehad! Als gezin met 2 kinderen van 9&11jaar. Ik weet niet hoevaak we onderling zeiden dat het zo leuk is geweest en zo jammer dat we weer naar huis moesten. Het was onze 2e keer hier. Ik gun het mijn kinderen zeker om nog eens te komen het is alleen helaas een flink stuk rijden vanuit Maastricht.

Geachte mevrouw W,

Hartelijk dank voor uw mooie 93% waardering van uw verblijf. Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf super was!
Wij hopen u en de kinderen nogmaals te mogen begroeten bij Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 02/2022

Prima verblijg, alles was goed verzorgd, genoeg eten en drinken en vertier.

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw mooie 83% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 02/2022

De kinderen hebben een topvakantie gehad.

Beste familie De J.,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring na uw verblijf in Preston Palace. Super leuk dat de kinderen hebben genoten van een topvakantie!
Dank u wel voor het delen van uw tips en tops en heel graag tot ziens in ons All-in Family Resort.