Date of experience: 12/2021

Geweldig, zelfs dat het kort was. Door corona konde we niks de volgende dag doen. Jammer. Maar we komen terug !!

Geachte mevrouw M,

Hartelijk dank voor de geweldig mooie 93% beoordeling. Wat fijn te vernemen dat uw verblijf super is geweest!

Clementine

Geweldig...alles was super geregeld

Geachte heer/mevrouw den D,

Hartelijk dank voor de geweldig mooie 100% beoordeling. Wat fijn te vernemen dat uw verblijf super is geweest!

Clementine
Date of experience: 12/2021

Te duur voor wat we kregen . Afhaal was niet te doen .je gaat niet op de kamer zitten

Beste heer Van der M.

Hartelijk dank voor uw 73% beoordeling.

Ook wij willen niets liever dan volledig open en u alles bieden in ons mooie Preston Palace. Helaas dwingen de huidige maatregelen ons tijdelijk tot een ander aanbod. Uiteraard verplichten wij u niet om hiervan gebruik te maken en zijn er tal van regelingen die wij u bieden. Zo mag u ook gerust op een later moment bij ons terugkeren en dan volop van het all-in aanbod genieten. De vrije keuze is aan u!

Dank u wel voor uw begrip, wij wensen u veel sterkte toe in deze moeilijke periode en zien u graag terug als onze gewaardeerde gast in Preston Palace.

Date of experience: 12/2021

Zeer tevreden echt een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor de geweldig mooie 80% beoordeling. Wat fijn te vernemen dat uw verblijf super is geweest!

Date of experience: 12/2021

Het is zeker voor herhaling vatbaar een dikke 10 alles met elkaar proficiat.

Geachte heer/mevrouw B,

Date of experience: 12/2021

Algemeen was het top geregeld.

Kleine Min punten:
- lage kwaliteit witte rum (gelieve bacardi)
- geen shotjes
Maar begrijpbaar^^

Plus punten
- Wat een top personeel.
Renske de barvrouw in de barstraat heeft het onvergetelijk voor ons gemaakt! En plus punten naar de gezelligheid van het animatie team.

Beste heer/mevrouw R.,

Hartelijk dank voor uw 80% tevreden review!

Wat fijn dat u over het algemeen heeft genoten van een top geregeld verblijf. Uw persoonlijke smaak wat betreft de witte rum nemen wij mee in ons werkoverleg, evenals uw prachtige compliment voor onze collega Renske en de toppers van ons animatieteam. Dank u wel en heel graag tot ziens in Preston Palace.

Date of experience: 12/2021

hele leuke ervaring. eerste keer voor ons. was gelukkig niet druk. wanneer het 3x zo vol had gezeten weet ik niet of het nog wel zo leuk zou zijn.

Beste meneer K.,

Dank u wel voor uw eerste verblijf en voor het toelichten van uw eerste ervaring!
Wij hopen u nog vele malen te mogen verwelkomen in ons resort, heel graag tot ziens.

Reviewed: 5 years ago (15/12/2021)
Date of experience: 12/2021

Fantastisch. Heel goed dat er over een alternatief is nagedacht

Geachte mevrouw A,

MelanieS
Reviewed: 5 years ago (15/12/2021)
Date of experience: 12/2021

leuk maar mag wel wat meer voor die prijs

Beste meneer L.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor uw 73% tevreden waardering. Wilt u uw beleving alstublieft met uw boekingsnumer toelichten via marketing@prestonpalace.nl? Wij zijn erg benieuwd naar uw persoonlijke ervaring, alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Reviewed: 5 years ago (14/12/2021)
Date of experience: 12/2021

Gezellig, netjes,voor ieder wel wat te doen.
Lekker eten.
Was echt fantastisch.

Geachte heer, mevrouw V.,

Hartelijk dank voor de geweldig mooie 93% beoordeling. Wat fijn te vernemen dat uw verblijf naar wens is geweest!

Katja