Reviewed: 5 years ago (14/12/2021)

Heel goed en prettig

Geachte heer B,

Hartelijk dank voor de geweldig mooie 93% beoordeling. Wat fijn te vernemen dat uw verblijf naar wens is geweest!
Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Evelien
Reviewed: 5 years ago (12/12/2021)
Date of experience: 11/2021

Geweldig. Ik kom volgendjaar zeker terug met mijn zusje dit keer. Ze heeft een beperking en ga liever naar jullie toe dan het vliegtuig pakken.

Geachte heer/mevrouw

Hartelijk dank voor de geweldig mooie 100% beoordeling. Wat fijn te vernemen dat uw verblijf naar wens is geweest!
Wij hopen u snel weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Evelien
Date of experience: 11/2021

Heerlijk! We hadden wel graag naar de escape room gewild maar die was dicht

Geachte mevrouw P,

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.
Fijn te vernemen dat u een heerlijk verblijf gehad heeft.
Wij zien graag nog eens terug.

Date of experience: 12/2021

Ondanks beperkingen toch goed naar onze zin gehad we gaan weer van 19 december.t/m 2 januari 2022 walther en mimi van bavel

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Wij zien u graag nog eens terug als gast in Preston Palace.

Melanie
Date of experience: 12/2021

Goed eten en veel te doen!

Geachte mevrouw L,

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Wat fijn om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!

Wij zien u graag nog eens terug als gast in Preston Palace.

Melanie
Date of experience: 12/2021

Was een heerlijk weekend , jammer van de Corona regels anders was ons verblijf nog leuker geweest. Om 17:00 uur op de kamer viel enorm tegen ( wat moet je met 3 kinderen )
Enige aandachtspunten : zakjes chippies voor de kinderen zou fijn zijn en wat meer keuze aan snoep , alle denkbare drank is aanwezig alleen voor de kids zou er iets meer uitgepakt kunnen worden

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf en het delen van uw persoonlijke bevindingen, deze nemen wij graag mee in ons intern werkoverleg.

De allerlaatste updates vermelden wij op onze site: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/corona. Ook wij hopen net als u dat alles weer snel open mag en dat u weer snel bij ons komt genieten. Tot die tijd maken wij er ook gewoon een gezellig verblijf van met alles wat nog wel kan!

Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace!

Clementine
Reviewed: 5 years ago (09/12/2021)
Date of experience: 12/2021

Zeer positief en voor herhaling vatbaar met een grotere groep (17 personen incl. baby)

Geachte meneer A,

Hartelijk dank voor de positieve waardering van uw verblijf.
Fijn te vernemen dat u met z'n allen van het verblijf genoten heeft en dat het verblijf voor herhaling vatbaar is.
Wij zien u dan graag weer terug!

Clementine
Reviewed: 5 years ago (08/12/2021)
Date of experience: 12/2021

Het was genieten met ons gezin! Onze jongens, 8 en 6, vonden het helemaal geweldig. Onbeperkt naar de kermis en pakken waar ze zin in hadden. Ook voor papa en mama is het dan genieten. Voor herhaling vatbaar! De volgende keer zonder beperkingen door corona-maatregelen.

Geachte mevrouw K,

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.
Fijn te vernemen dat de kinderen zich zo goed vermaakt hebben en dat het verblijf voor herhaling vatbaar is.
Wij zien u dan graag weer terug!

Clementine
Reviewed: 5 years ago (07/12/2021)
Date of experience: 12/2021

Erg fijn en plezierig hotel. Net en vriendelijk personeel. Zeker aan te raden voor gezinnen met kleinere kinderen zoals die van ons.

Beste mevrouw H.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace, dat u als een erg fijn en plezier hotel heeft ervaren. Uw complimenten voor onze collega's geven wij met veel plezier door en wij hopen u en de kindjes in de toekomst nog heel vaak te mogen verwelkomen.

Graag tot ziens en dank u wel voor uw review!

Reviewed: 5 years ago (07/12/2021)
Date of experience: 12/2021

Ik raad iedereen. Zou nog terug komen zonder maatregelen dat alles is om 17.uur dicht...dat was minder leuk.

Beste mevrouw G.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en wat leuk u dit iedereen aanraadt! Daar zijn wij heel blij mee en wij hopen u dan ook in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Graag tot ziens in Preston Palace.