Date of experience: 11/2021

Wij waren met een groep van 20 personen. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad.

Geachte heer/mevrouw B,

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.
Fijn te vernemen dat uw verblijf naar wens was en dat verblijf voor herhaling vatbaar is.

Michelle
80+ years
Date of experience: 11/2021

we zijn al meerdere keren bij Preston Palace geweest zowel samen als met de kinderen en aanhang alles prima verzorgd en naar ieders tevredenheid. We hopen dat het ons gegeven wordt dat we nog een keer langs mogen komen

Geachte heer G,

Michelle
Date of experience: 11/2021

Eten is bijna elke dag hetzelfde. Voldoende vegetarisch eten maar wordt in olie of platen waar vlees in wordt voorbereidt gemaakt. Dan is het niet meer vega en dus niet meer te eten. Dat was echt een grote minpunt. Dus je gaat maar fruit, brood, koekjes etc eten. Beddengoed rook niet fris. Kermis heel leuk maar weinig/geen attracties voor peuters. Wel overal altijd de mogelijkheid om te kunnen drinken, dat was wel fijn

Beste heer/mevrouw T.

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor uw review.

Graag willen wij uw persoonlijke beleving met u doornemen. Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer en uw toelichting via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Na ontvangst gaan wij het bespreken met de betreffende afdelingen en hoort u zo spoedig mogelijk van ons!

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 11/2021

Prima. Ik vond het wel vreemd dat je om 20:00 je drinken moest afhalen bij de bar en dan vervolgens moest opdrinken op de kamer. Ik begreep de toegevoegde waarde hiervan niet.

Date of experience: 11/2021

Ik vond het heerlijk om eruit te zijn
Vriendelijk personeel.
Eten over t algemeen erg lekker, de hapjes, lunch en ontbijt

Beste mevrouw S.

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor uw review. Wat fijn dat u het heerlijk vond om bij ons te zijn en te genieten van het all-inclusive aanbod.

Mogen wij alstublieft uw boekingsnummer en uw toelichting over de badkamer via marketing@prestonpalace.nl ontvangen? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Reviewed: 5 years ago (25/11/2021)
Date of experience: 11/2021

Prima, maar wanneer je een kinderwagen rolstoel of rollator hebt moet je niet alleen zijn want je krijgt de deuren niet open
Dan kun je ook niet bij het haardvuur zitten
En je moet helaas toch je portemonnee bij je hebben want heel veel spelletjes zijn niet gratis

Beste heer Van der W.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor uw review.

Uw persoonlijke ervaring met een kinderwagen, rolstoel of rollator nemen wij mee in ons werkoverleg. Hartelijk dank voor het meedenken en heel graag tot ziens in Preston Palace!

Reviewed: 5 years ago (25/11/2021)

Voor herhaling vatbaar

Geachte heer Stolk,

Clementine
Reviewed: 5 years ago (24/11/2021)
Date of experience: 11/2021

Fantastisch weekend geweest. Eindelijk na een jaar wachten, 3x uitgesteld. Heerlijk genoten en gegeten.

Geachte heer C,

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.
Heel erg leuk om te vernemen dat u een fantastisch weekend heeft gehad!

Clementine
Reviewed: 5 years ago (24/11/2021)
Date of experience: 11/2021

Was wel goed. Dat de bar was gesloten na 20.00u was voor ons geen probleem, daar kwamen we niet voor.

Geachte heer B,

Clementine
Reviewed: 5 years ago (23/11/2021)
Date of experience: 11/2021

Goed verblijf leuk voor een weekendje weg. Vooral met gezin of familie.

Geachte heer J,

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.
Heel erg leuk om te vernemen dat uw verblijf naar wens was!