Date of experience: 11/2021

Goed en tot volgende keer

Beste F.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw goede ervaring.
Wij hopen dat wij u snel opnieuw mogen verwelkomen als onze gewaardeerde gasten.

Date of experience: 11/2021

Heel erg goed. Wij komen inmiddels al 8 jaar achter elkaar met dezelfde vrienden naar Preston Palace. Wij zijn met 6 personen en genieten ieder jaar weer opnieuw. Dit zegt genoeg.

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf
Fijn te vernemen dat u altijd zo graag naar Preston Palace komt.
Wij hopen u snel weer terug te zien!

Clementine
Date of experience: 11/2021

zo verbeterd in loop der jaren.. oftewel gewoon meegegaan met de tijd

Geachte mevrouw A,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw verblijf, én uw positieve reactie.

Date of experience: 11/2021

Wij hebben er een fijn weekend gehad

Geachte heer K,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 97% waardering van uw verblijf.

Date of experience: 11/2021

De algemene ervaring was super. Er was veel keuze in voedsel en drankjes. De service van het personeel was ook prima. De minpuntjes waren toch wel de kermis, die echt onderhoud nodig heeft! Veel apparaten werken niet, zijn buiten gebruik. Zitten losse onderdelen aan. Verlichting die niet werkt.

Verder echt een aandachtspunten is de gaarheid van vlees. Kipfilet mag niet rauw zijn van binnen!

Beste mevrouw J.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en wat fijn dat deze over het algemeen super is!

Uw tops voor de grote keuze in het aanbod eten en drinken met daarbij de super service van onze lieve collega's geven wij door. Evenals uw tip voor Boardwalk indoor kermis en voor de gaarheid van het vlees. Daarbij willen wij bij het de bereiding van het voedsel alvast aanmerken dat alles volgens de HACCP voorwaarden wordt bereid en er regelmatig controles plaatsvinden. Tevens zit er degelijk verschil in de smaak en beleving van kipfilet of kipdijfilet; het laatste is malser en anders van kleur. Zou u alstublieft via marketing@prestonpalace.nl met uw boekingsnummer willen aangeven waar en wanneer u volgens u kip heeft genuttigd en of u direct melding heeft gemaakt van uw boeking? Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 11/2021

Wel gijn aleen jammer dat er een dronkelappen voor chaos zorgde en bijna vechtpartij. Dat is niet fijn als je met kleine kinderen bent.

Beste mevrouw M.,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw fijne ervaring!

Het is erg vervelend dat u overlast van derden heeft ervaren; u mag dit te allen tijde bij ons melden. Dan kijken wij samen naar een gepaste oplossing, zodat u met uw gezin verder kan genieten van uw fijne verblijf in ons resort.

Date of experience: 11/2021

wij komen hier al 10 jaar en vinden het nog altijd zeer goed.

Geachte heer van den B,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 90% waardering van uw verblijf, én uw mooie woorden.

Date of experience: 11/2021

Mijn dochter heeft een super 2de verjaardag gehad!

Geachte mevrouw H,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% waardering van uw verblijf. Fijn om te vernemen dat uw dochter een super verjaardag heeft gehad.

Date of experience: 11/2021

Was erg gezellig en veel mogelijkheden voor ontspanning

Geachte heer L,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw verblijf. Fijn om te vernemen dat u het gezellig heeft gehad.

Date of experience: 11/2021

Goed Hotel voor ieder wat wils
Volwassenen en kinderen kunnen zich prima vermaken
Wij waren er 15 en 20 jaar geleden ook geeeest.Nu was alles vernieuwd en meer eetzalen .Leuke aanklleding van de eetzalen

Geachte heer/mevrouw van B,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% waardering van uw verblijf, én uw mooie positieve woorden.