Date of experience: 11/2021

fijn hotel vooral in de winter alles onder een dak heerlijk

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% waardering van uw verblijf. Fijn dat u zo genoten heeft.
Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Water kan wat warmer!
Prachtig zwembadfantastisch

Geachte mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw mooie 90% waardering van uw verblijf. Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace.

80+ years
Date of experience: 11/2021

Wij komen al vele jaren en hebben altijd een fijne paar dagen

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 100% waardering van uw verblijf. Fijn om te mogen vernemen, dat u samen altijd zo bij ons aan het genieten bent. Blijf dat vooral doen!
Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace. Tot ziens!

Date of experience: 11/2021

Was voor het algemeen heel leuk hotel op aantal puntjes na

Beste mevrouw I.,

Dank u wel voor uw beoordeling en wat is het mooi dat u Preston Palace over het algemeen als een leuk hotel heeft ervaren.

Heeft u ter plaatse melding gemaakt van uw hotelkamer voor een vlotte oplossing? Mogen wij dit alstublieft met uw kamer- en boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl van u vernemen? Na ontvangst gaan wij het met de betreffende afdelingen doornemen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 11/2021

Het voldeed niet aan wat wij gewend zijn. We komen er al meer dan 10 jaar, maar dit was voor het eerst dat we met een gevoel weggingen, van jammer weet niet of ik dit nog een x zal doen

Beste mevrouw Van D.,

Dank u wel voor uw beoordeling. Wij vinden het erg spijtig dat uw arrangement niet heeft voldaan aan uw verwachtingen en u na tien jaar volop genieten in ons resort, nu bent vertrokken met een twijfelachtig gevoel.

Mogen wij alstublieft uw ervaring persoonlijk met u doornemen? Wilt u alstublieft uw toelichting met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl sturen? Na ontvangst gaan wij het met de betreffende afdelingen doornemen en hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Date of experience: 11/2021

Alles geweldig in orde maar ik vond het 's avonds bij de zangers ( bij de bar ) veel te druk nu in "carona "tijd)

Geachte heer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw mooie 80% waardering van uw verblijf. Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace.

Date of experience: 11/2021

Verder was het goed maar kan nog veel beter

Beste heer/mevrouw B.,

Dank u wel uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke beleving. Wij zijn erg benieuwd naar wat er volgens u nog veel beter kan; zou u dit alstublieft met uw boekingsnummer via marketing@prestonpalace.nl willen toelichten? Wij kijken uit naar uw suggesties!

Date of experience: 11/2021

Helemaal goed allemaal,alleen de bedden waren erg klein

Geachte heer/mevrouw van A,

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 93% waardering van uw verblijf. Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace.

Date of experience: 11/2021

We hebben 3 heerlijke dagen doorgebracht in PP, zodra we kunnen komen we weer terug.

Geachte mevrouw, B

Hartelijk dank voor uw geweldig mooie 87% waardering van uw verblijf. Fijn dat u zo heerlijk genoten heeft.
Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Date of experience: 11/2021

Goed en voor herhaling vatbaar

Geachte heer S,

Hartelijk dank voor de 77% waardering van uw verblijf. Wij zien u graag nog eens terug in Preston Palace.