Date of experience: 10/2021

Voor herhaling vatbaar. Was echt leuk!

Geachte heer/mevrouw H,

Hartelijke dank voor uw positieve review! wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft.

Date of experience: 10/2021

Goed. Onze dochters hebben genoten. Wij dus ook.

Geachte mevrouw Y,

Date of experience: 10/2021

We waren met 12 mensen waarvan 6 kinderen en die hebben het geweldig gevonden.

Date of experience: 10/2021

Prima. Zeer belangrijk punt van aandacht voor Preston is het rookbeleid. Dit is ronduit belabberd. Wij hadden een kamer aan de voorzijde bij de ingang en waterfontein. Hier mag nog tot na middernacht gerookt worden en dat is verschrikkelijk voor de rust. Zo veel herrie van rokende mensen die voor het hotel staan en de nachtrust verstoren. Ook op de balkons mag kennelijk nog gerookt worden. Ook diep triest tot in de nacht lawaai omdat mensen op het balkon staan te roken en lawaai maken en de rust van anderen te verstoren. Om frisse lucht binnen te krijgen hadden wij het raam open staan. DAT ROKEN VOOR HET HOTEL EN OP DE BALKONS MOET SIMPEKLWEG VERBODEN WORDEN. DOE HIER NU EENS EEN KEER WAT AAN EN STOP MET HET SLAPPE BELEID IN DEZE. Jullie kunnen genoeg andere gasten krijgen als dit wordt opgelost.

Beste heer De J.,

Hartelijk dank voor uw 90% tevreden beoordeling.

Wat betreft het rookbeleid, is dit wat momenteel volgens de wet is toegestaan en het rookbeleid in Preston Palace:

In verband met de uitspraak van de Hoge Raad, d.d. 27 september 2019, is Preston Palace verplicht haar rookbeleid aan te passen. Alleen buiten op de aangegeven plaatsen, cq diverse buitenterrassen, mag gerookt worden.

Preston Palace is geheel rookvrij. Op de terrassen buiten op de aangegeven locaties mag gerookt worden. Het is niet toegestaan een supersmoker (of dergelijke vervanging voor sigaretten) te gebruiken binnen Preston Palace, behalve op de aangewezen (buiten) rookplekken. Roken op een hotelkamer resulteert in een boete van 100,00. Wanneer het brandalarm onklaar gemaakt wordt of geactiveerd wordt door roken (op de hotelkamer) volgt automatisch verwijdering.

Uw persoonlijke mening over het rookbeleid rondom de entree en op de balkons, dat volgens uw persoonlijke beleving een 'slap beleid' is, nemen wij mee in ons intern werkoverleg. Dank u wel wel voor het meedenken en graag tot ziens in Preston Palace!

Date of experience: 10/2021

Prijs - ervaring vinden wij het leuk voor een dag, maar niet voor een langer verblijf. Daarmee is het vrij prijzig en kun je daar met een gezin een week van op vakantie naar het buitenland. Comfort is niet aan te raden vanwege de smalle bedden.

Beste meneer Van W.,

Hartelijk dank voor het uw verblijf en voor het delen van uw persoonlijke verblijfservaring! Wij nemen dit mee in ons werkoverleg en hopen u graag een volgende keer in Preston Palace te mogen verwelkomen. Wanneer u dan heerlijke ruime bedden wenst; is de luxe Suite met haar King Size bed echt een aanrader.

Date of experience: 10/2021

Het was een hele ervaring, eten in overvloed en van goede kwaliteit. Ook genoeg vermaak voor onze kinderen. Alleen de goochel show viel tegen. Was moeilijk te volgen

Beste meneer T.,

Hartelijk dank voor het delen van uw hele ervaring met eten in overvloed en van goede kwaliteit en genoeg vermaak.

Uw complimenten en uw positieve kritiek nemen wij mee in ons werkoverleg en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 10/2021

Prima dagen gehad alleen we merkten wel dat er wat achterstallig onderhoud was. Op de kermis veel dingen defect en ook in het hotel zelf. Ook stonden er overal veel lege glazen etc. Dit kan ook komen door te weinig personeel wat op dit moment heel begrijpelijk is.

Beste mevrouw A..,

Hartelijk dank voor uw verblijf en voor het delen van uw prima dagen in Preston Palace!

Uw complimenten en uw tips nemen wij mee in ons werkoverleg en wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Date of experience: 10/2021

Mis alleen op zondag de bbq en goede tomatensoep. Was er nu niet. Snackcorner niet zo geweldig.

Rustgevende vakantie

Geachte heer J,

Date of experience: 10/2021

Het was een fantastische ervaring echt voor herhaling vatbaar

Geachte heer A,

Marleen