Date of experience: 10/2021

Matig, zal niet snel meer boeken

Beste mevrouw K.,

Hartelijk dank voor uw verblijf in Preston Palace en voor het delen van uw persoonlijke ervaring van uw verblijf tijdens de herfstvakantie.

De Wellness kan u voorafgaand uw all-inclusive verblijf worden bijgeboekt via 0546-542121 of ter plaatse op basis van beschikbaarheid bij de zwembadreceptie. Voor alle behandelingen geldt een meerprijs. Hier ontdekt u alle behandelingen en mogelijkheden: https://www.prestonpalace.nl/faciliteiten/wellness.
In ons all-inclusive aanbod schenken wij ook witte rum van een A-merk; het is jammer dat dit niet aan de specifieke smaakwens van uw partner voldoet.

Iedereen, jong of oud, met of zonder gezin, is welkom in Preston Palace. Ook u en wij hopen u dan ook in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons mooie resort. Wellicht is een verblijf buiten de vakanties een aanrader!

Date of experience: 10/2021

Goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Alleen qua prijs lukt maar 1 dag en je zou minimaal 2 willen nemen.

Geachte gast,
Wij zien u graag nog eens, op onze site komen ook wel eens aanbiedingen en last minutes langs.
Hartelijke groet, Ivon
Date of experience: 10/2021

Komen hier al jaren op de kermis zijn wel steeds meer kasten geplaatst waar je voor moet betalen .paardenrace heeft onderhoud nodig werkt steeds maar voor de helft. Verder fijn verblijf gehad.

Geachte heer Z,

Bedankt voor uw mooie 90% waardering. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 10/2021

Fantastisch voor kinderen. Genoeg te beleven.
Restaurant minder. Rauwe kip.

Geachte heer Z,

Bedankt voor uw 77% beoordeling. Indien u uw opmerkingen nog persoonlijk wenst toe te lichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer of mailt u met marketing@prestonpalalce.nl

Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace. Heel graag tot ziens!

Yvonne
Reviewed: 5 years ago (21/10/2021)
Date of experience: 10/2021

De algemene ervaring is goed, alleen het was wel koud overal.

Geachte heer K,

Bedankt voor uw 77% waardering. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Yvonne
Reviewed: 5 years ago (21/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Het verblijf was heerlijk, alleen het diner iets minder!

Bedankt voor uw mooie 80% beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Alone
Date of experience: 10/2021

Preston Palace blijft ontwikkelen, een goede zaak. Een reden om terug te gaan

Geachte heer W,

Hartelijk dank voor uw reactie en positieve beoordeling.
Wij zien u graag nog eens in Preston Palace!

MelanieS
Date of experience: 10/2021

Echt een aanrader , we komen zeker graag een keer terug!

Hartelijk dank voor de mooie waardering van uw verblijf.
Heel fijn om te vernemen dat uw verblijf zo naar wens was en dat u het voornemen heeft om nog eens terug te komen.

Wij zien u graag dan!

Clementine

Goed en vriendelijk personeel

Geachte heer/mevrouw S,

Hartelijk dank voor uw reactie en positieve beoordeling.
Wij zien u graag nog eens in Preston Palace!

Clementine
Date of experience: 10/2021

Prima ontvangst. heel vriendelijk personeel heerlijk eten en drinken.

Geachte heer M,

Bedankt voor uw geweldige waardering van 90% en uw mooie woorden over onze collega's. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.