Alone
Reviewed: 5 years ago (19/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Het verblijf was heerlijk en tot in de puntjes verzorgd. Preston Palace is qua opzicht hier en daar verandert. Dat valt heel erg terug te zien. Door (de nasleep van) COVID-19 is het allemaal net iets lastiger om alles draaiende te houden maar het enthousiaste en vriendelijke personeel doet hun best waardoor het je aan niets tekort komt. Preston Palace, volgende keer kom ik gewoon weer!

Geachte heer B,

Bedankt voor uw mooie woorden en positieve 97% beoordeling. Fijn dat u zich zo vermaakt heeft. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 10/2021

Goeie ervaring, ben er al meerdere keren geweest

Geachte heer M,

Bedankt voor uw mooie 80% beoordeling. Fijn dat u zich zo vermaakt heeft. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 10/2021

Fijne ervaring. De renovatie hebben wij als zeer positief ervaren.

Geachte mevrouw D,

Bedankt voor uw mooie 88% beoordeling. Fijn dat u zich zo vermaakt heeft. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Date of experience: 10/2021

Voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat savonds de grote zaal dicht was, waardoor het bij de centrale bar te druk was.

Date of experience: 10/2021

Ik zou zeggen ga zo door

Geachte heer A,

Bedankt voor uw mooie 100% beoordeling. Fijn dat u zich zo vermaakt heeft. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Goed en gezellig.

Geachte heer K,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Wij hopen u dan ook in de toekomst nog eens te kunnen begroeten!

Over het algemeen goed.
Ik vind de minimale prijs echt teveel gestegen en zeker als je kijkt naar de drukte en dat je dus bepaalde activiteiten niet kunt doen(of heel de tijd moet wachten erop) of niet kan zitten(en dan bedoel ik dus de gehele avond) in het gedeelte waar je het liefst zou zitten.

Reviewed: 5 years ago (17/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Alles bi elkaar prima bevallen

Geachte heer/mevrouw

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Wij hopen u dan ook in de toekomst nog eens te kunnen begroeten!

Evelien
Reviewed: 5 years ago (16/10/2021)

Fijne dagen gehad!

Geachte mevrouw W,

Bedankt voor uw mooie 77% beoordeling. Fijn dat u zich zo vermaakt heeft. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten in Preston Palace.

Yvonne
Reviewed: 5 years ago (16/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Het Coronabeleid van PP heeft ons verrast en verbaasd. Lang niet altijd stond er iemand te controleren, terwijl de hele dag mensen in en uit lopen. Er werden geen QR-codes gescand. Wettelijk verplicht! En geen overbodige luxe wanneer massa's deels ongevaccineerde jongeren binnenkomen.... Wij komen al meer dan 20 jaar in PP. Er is veel veranderd, verbeterd, uitgebreid maar niet alles ten goede, zoals de kwantiteit van personeel.

Wij hebben gemerkt dat de focus van PP verschuift van ouderen naar jongeren (kan ook deels komen omdat wij voor het eerst een weekend hebben meegemaakt).
Het lijkt mij wel zeker dat veel ouderen (ondergetekende uitgezonderd) de live muziek en bijbehorend stijl- en line dance zullen missen en daarom zullen afzien van een verblijf in PP.

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u ons al meer dan 20 jaar bezoekt, dat waarderen wij enorm! Bedankt voor uw oplettendheid, tevens dank voor uw moeite om uw bevindingen kenbaar te maken. Uw opmerkingen zullen wij meenemen in onze eerstvolgende interne werkbespreking.
Als All-in Family Resort verwelkomen wij jong en oud. Wij hopen u dan ook in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen. Graag tot ziens in Preston Palace!

Lauren